Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Frost kolejny problem ;/
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Dia
Mam kolejny problem z Frostem mapa sie ładuje po chwili wyskakuje Raport o błędach ET.exe wyślij raport o błędach i nie wysyłaj wie ktoś jak to naprawić ? ;/
Macgyver
no nie, znowu frost wallbash.gif Najlepiej nie graj na nim i innym też tak radze. Z tą mapą są same problemy, więc nie ma sensu na niej grać. Ona jest jakaś zje%#na. verymad.gif
BoromiReK
CYTAT(Dia @ 9:57, 2 07 2007) *
Mam kolejny problem z Frostem mapa sie ładuje po chwili wyskakuje Raport o błędach ET.exe wyślij raport o błędach i nie wysyłaj wie ktoś jak to naprawić ? ;/

Dokladnie nie wiem , ale proboj sciagnac Frosta z innego mirrora jeszcze raz , bo moze zle sciagneles mapke , albo coś jest w niej nie tak .

CYTAT(Macgyver @ 18:58, 2 07 2007) *
no nie, znowu frost wallbash.gif Najlepiej nie graj na nim i innym też tak radze. Z tą mapą są same problemy, więc nie ma sensu na niej grać. Ona jest jakaś zje%#na. verymad.gif

btw : 128 postów w 13 dni
gratz
XDDDDDD
kaurz
oj boromir, przechlapales sobie. jak ja mu wytknalem 100 postow w 9 dni, to mi na prv na matke wjechal :D
BoromiReK
CYTAT(kaurz @ 1:18, 3 07 2007) *
oj boromir, przechlapales sobie. jak ja mu wytknalem 100 postow w 9 dni, to mi na prv na matke wjechal :D

To ja się boje co on mi i mojej mamusi zrobi ;x xDDDDDDD
SPIDIvonMARDER
Do FAQ przydałoby się dorobić jeszcze jeden osobny paragraf: "Problemy z mapą Frostbite" wallbash.gif thumbsup.gif
Macgyver
CYTAT(BoromiReK @ 9:35, 3 07 2007) *
To ja się boje co on mi i mojej mamusi zrobi ;x xDDDDDDD

przestańcie mnie obgadywać idioci. verymad.gif
BoromiReK
CYTAT(Macgyver @ 0:52, 4 07 2007) *
przestańcie mnie obgadywać idioci. verymad.gif

To przestan nabijać głupie posty ;x
BoromiReK
CYTAT(kaurz @ 1:18, 3 07 2007) *

Miales racje kaurz najechal moja kochana mamusie na priv ; (
zio0m
KIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Macgyver !!!! :o)))
lat 13?
COOBA`
Mnie makgajwer juz zniszczyl, przestalem istniec na tym forum!
SPIDIvonMARDER
No flamewars bitte. Może gość faktycznie miał tyle razy coś mądrego do powiedzenia? Sprawdziłem i faktycznie często pomagał wielu poczatkującym, to i sobie posty nabił. Inaczej się nie da... thumbsup.gif
Myrasz
Jak wy to robicie że ciagle wam cos nie dziala ? oO Sciagam wiele rzeczy do ET (czy to hax czy to mapa czy inny syf)i ET zawsze mi smiga jak należy(nie licze CFG ktore czasem sie z.je.bi.e). Powiecie ? :*
SPIDIvonMARDER
Są dwie strony mocy: jasna i ciemna, tak samo są dwie drogi: jasna i łatwa (z haxem). Może dlatego???????? rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.