Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zrób sobie majora
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
blinkkin
nie wiem o co tutaj chodzi. widze kolesia, ktory napisal 42 posty w ciagu jednego dnia i co mam powiedziec? to jakis paradoks, trend? sam pisalem czasami komentarz w stylu post-hunter, jednak w celu 'wyroznienia' autora bardzo inteligentnego topica. jesli tak dalej pojdzie to szlak trafi cale forum. juz mowilem, ze jest zle, a zaczyna byc coraz gorzej. jezeli kazdy zacznie traktowac tak 'powaznie' forum jak jegomosc nemroth to... sami wiecie, ze jest smietnik, ale jesli pojawi sie 30 'zdolnych' pisarzy? trzeba cos z tym zrobic, ograniczyc ilosc postow na usera w ciagu dnia lub w jakis inny sposob. trzeba wyjsc w rozmyslania o przyszlosci forum.
Thoro
Hmmm.. Jezeli tylko pisze inteligentne rzeczy to niech sobie pisze nawet 50 postow dzennie. Nie wiem nie czytalem jego postow, wiec go ani nie oskarzam ani nie bronie. Niech sbei ma nawet generala mi to naprawde nie przeszkadza. Panowie nie dajmy sie zwariowac! tongue.gif. Ja ti wchodze zeby poczytac co ludzie pisza o ET czasami zeby sie posmiac i mi nie przeszadza ze ktos napsial 40 postow jednego dnia. Moze przesiedzial tu caly dzien. Inna sprawa jak napradwde pisze glupoty p...y i inne takie. Jak tak to gosciowi bana i tyle go widzieli. smile.gif
dNkN!
hehee - gdyby nie było licznika postów on / oni by go nie nabijali pisząc zbędnę posty, dopisując nowe (nie edytując starych) a wy byście się nie czepiali do tego, że inni je nabijają. btw. jakie ma znaczenie ilość postów? o czym świadczy większa liczba? co to komu daje? imo to tylko licznik zupełnie zbędny jak dziwne cyfry, które pojawiąją się na skasowanym bilecie w mzk. wink.gif niech sobie nabijają skoro czują taką potrzebe - byleby nie robili syfu pisząc po 3 posty jeden pod drugim jak pewien specjalista.
blinkkin
wlasnie o to mi chodzi dankan, ze gosciu pisze 42 'bardzo inteligentne' posty na dzien. i nie odtyczy to tylko jednej osoby. nie przeszkadza mi nawet 50 poscikow od osoby, ale musza byc sensowne, a nie takie jak....
[1 post] fajny topic. nabije sobie posta.
[2 post] zapomnialem napisac, ze podpisuje sie opd wszyskim, chociaz tego nie czytalem.
[3 post] zapraszam do przeczytania mojego topicu pod tytulem......
bo to zasmiecanie forum.
nemroth
bliknkkin mam male pytanki
czy wedlug Ciebie pisze takie beznadziejne posty w stylu :
[1 post] fajny topic. nabije sobie posta.
[2 post] zapomnialem napisac, ze podpisuje sie opd wszyskim, chociaz tego nie czytalem.
[3 post] zapraszam do przeczytania mojego topicu pod tytulem......
????
wedlug mnie chyba raczej nie ale sam decydujesz co o tym myslisz . Nabilem tyle postow bo siedze na boardzie jak z kims gadam

PS. nabijanie postow mnie calkowicie uwala !
a pozaty leje cieplym moczem na jakiegos (słowo na k)a majora !
blinkkin
te przykladay byly ogolnikowe. jednak niektore twoje posty (kilka z rzedu) ostro zasmiecaly forum i za bardzo niczego nie wnosily. rob co chcesz, ale nie kosztem innych (niektorych ostro to wkurrwia). lepiej napisz jeden 2 stronicowy postcik i nikt sie do cibie nie przypruje (dostaniesz pewnie nawet pochwaly za wysilek) niz kilka dwuliniowcow. zreszta ten temat powinien byc bardziej ogolny. chcialem zrowcic uwage na balagan panujacy na boardzie i chyba sie niestety nie udalo. przepraszam wszystkich z gory, jesli poczyli sie urazeni w jakikolwiek sposob przez moje durnowate topici. tak to jest jak sie siedzi 24h bez snu (nie kojarzyc z serialem), a pozniej.....
KiD
Tia, wlasnie spedzilem uroczy kwadrans trackujac i czytajac posty usera : nemroth.
Niestety kolega blinkkin ma racje. Tak wiec :

Userze Nemroth :

Uprzejmie prosze o nie umieszczanie postow nie wnoszacych nic do tresci topiku.

Informuje rowniez o mozliwosci edytowania swoich postow, co zawsze jest lepiej widziane niz umieszczanie kilku postow jeden za drugim.

Informuje rowniez o mozliwosci wyzerowania statystyk przez administratorow.

Topic ten zostaje zamkniety.

<Medarated by KID> Audyt pracy Moderatora - skutecznosc w rozwiazywaniu problemow 95% smile.gif

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.