Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Śmieszne sytuacje.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
SPIDIvonMARDER
Zapewne ten temat już kiedyś został poruszony, ale warto go odświeżyć.
Co ci sie śmiesznego przytrafiło w czasie gry w ET?
kaurz
odswiezyc =/= napisac nowy
SPIDIvonMARDER
W sumie masz rację... ale jakbym napisał coś na stary temat, to by momentalnie mnie za to zjechano. Tak jest bezpieczniej.
zio0m
gralem mixa 6v6, mapa b4, axis... koles wbiega na side, wyskoczylem mu przed "nos" i zamiast dac selfa dal disconnect..
szopen#
ide na kolesia [serv et wrocek, xywa BeereQ] jade go, a ten rzuca apteczke i daje text "masz apteke". Innym razem zabilem go a on z textem "dalem ci sie, wiedzialem ze to ty".
Macgyver
grałem niedawno 1v1 z jakimś noobkiem, który chyba 1 raz grał w wolfa. Graliśmy na Wurzburg Radarze. No i ja wziąłem snajpera, leżałem w krzakach i go kosiłem. W pewnym momencie poszedł inną drogą i zaszedł mnie od boku. W tym czasie szybko schowałem snajpe i wyciągnąłem pistolet. I nagle napisał mi taki tekst "ej w krzakach ktoś leży" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
zio0m
CYTAT(Macgyver @ 22:43, 7 07 2007) *
I nagle napisał mi taki tekst "ej w krzakach ktoś leży"

xDDDDDD n1 =D!
Konik
buahahaha boki zrywam banana.gif
SPIDIvonMARDER
Kiedyś grałem z gościem o ksywie: "Szukam Mamy"

Kiedy indziej byłem specem i akurat rozgrywała się mapa Siwa Oasis. Amerykanie zdobyli respa i eng podszedł podłożyć dynamo pod mur. W tym momencie spadł na niego grad granatów z drugiej strony, który nie osłabł przez 3 minuty! przez ten czas wielokrotnie próbowali podchodzić inni engowie i medycy, ale każdy kończył jako krwawa papka. Non stop, przez 3 minuty!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.