SPIDIvonMARDER
12:12, 9 07 2007
Powiedzcie, co oznaczają wasze motta pod postami i skąd się wzięły?
W moim przypadku:
Oprócz w Wolfa bawię się też w ASG (www.wmasg.pl dla ciekawych) i na jednej strzelance, póki żył medyk (czyli ja :), nasz team w ogóle nie musiał korzystać z respawnów, bo wszyscy byli na czas ratowani. Dopiero jak mnie ściągnęli, to się zaczęły schody... nie chwaląc się
W Wolfie jest podobnie. Jeśli jest zgrany team i dobry medyk, to też często nie trzeba korzystać z respa.
motto?
chodzi o podpis/sygnature ?
moj, to nazwa kanalu.
Estaloth
18:08, 14 07 2007
kur.wa nie ma to jak rozumowanie: sygnatura -> motto. co z ludzmi bez sygnatur? pier.dolona dyskryminacja
don't worry, don't cry, take speed and fly, fo
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 11:12, 9 07 2007)

W Wolfie jest podobnie. Jeśli jest zgrany team i dobry medyk, to też często nie trzeba korzystać z respa.
ALE ktos wymyslil gibowanie i trzeba korzystac z respa.
SPIDIvonMARDER
19:18, 14 07 2007
Ale jeśli się nie zdąży kogoś zgibować, lub go przeoczy, to raczej wtedy resp jest zbędny.
No to zalezy na jakim POZIOMIE TY grasz, wygrany duel zawsze konczy sie gibem! W innych sytuacjach warto najpierw zgibowac enga i ja nie mowie tutaj o gibowaniu nozem ale stadardowym smg nie patrzac na stracona amunicje!
jezeli grasz z low----- oponentem, to nawet nie musisz gibowac, bo med nie bedzie potrafil go podniesc...
tak jest chyba w przypadku spidiego ... :asd
SPIDIvonMARDER
11:42, 15 07 2007
CYTAT(COOBA` @ 22:30, 14 07 2007)

No to zalezy na jakim POZIOMIE TY grasz, wygrany duel zawsze konczy sie gibem! W innych sytuacjach warto najpierw zgibowac enga i ja nie mowie tutaj o gibowaniu nozem ale stadardowym smg nie patrzac na stracona amunicje!
Nie mówię o duelach, ale o.... jak to ująć...... powiem tak: Mamy mapę Goldrush i jako axis się pilnuje czołgu. Nagle z bramy i koło CP wypada paru alliesów i zaczyna się strzelanina. Ginie paru Amerykańców i Niemców, ale z racji, że atak wciąż trwa, nie ma czasu na gibowanie. I właśnie dobry medyk powinien leżących uratować, nawet, jeśli ranny jest pod ostrzałem. Ja w każdym razie tak robię i często i się udaje zreanimować gościa i bezpiecznie wrócić.
A co do noża i SMG, to się zgadzam. Nie ma czasu wyciągać noża. Lepiej odżałować te parę pestek.
CYTAT(zio0m @ 10:28, 15 07 2007)

jezeli grasz z low----- oponentem, to nawet nie musisz gibowac, bo med nie bedzie potrafil go podniesc...
tak jest chyba w przypadku spidiego ... :asd
Staram się grać z lepszymi od siebie, o skillu minimum low+ (sam mam około low). Na twoimi miejscu nie osądzał bym ludzi bez poprzedniego przemyślenia i tego i bez rozeznania, bo możesz wyjść na n00ba i kogoś ciężko obrazić. Zwłaszcza, że jesteś tu nowy.
na nooba nie wyjde, wiem wiecej o et od Ciebie :)
to, ze mam mniej postow, nie znaczy, ze Ty wiesz wiecej, bo jest forum, na ktorym mam ich ponad 2k. :]
wiesz.. jezeli wybiega eng med med to wale najpierw w enga, gibuje go i mam to w dupie czy tamci medowie we mnie strzelaja :] i sry, to nie ja gram na upc @ podstawowe mapy :]
cu @ skillowy public
SPIDIvonMARDER
12:53, 15 07 2007
1. Ciekawe, skąd ta pewność, że wiesz więcej ode mnie? Nigdy z tobą nie rozmawiałem.
2.Nie zarzucam ci, ze skoro masz mniej postów, to wiesz mniej. Fakt jest taki, że jesteś nowy w środowisku board.enemyterritory.pl. I tyle! Są ludzie, co mają mnóstwo postów, a o ET nic nie wiedzą. Są też tacy, co są expertami, ale w ogóle nie maja konta.
3.To że, jest forum, na którym masz 2000 postów nie jest argumentem. Jakby policzyć np. moje posty ze wszystkich forów w necie, to byłby ładny wynik. Liczy się TO forum!
4.Ja też tam nie gram.
5.Podstawowe mapy są szczerze mówiąc najlepsze (GOLDRUSH, FUEL I OASIS). To znaczy, może są w necie jakieś lepsze, ale ja nie mialem z nimi styczności (map do Wolfa robionych przez userów jest parę tysięcy.
zacznij grac w cb (clan base)!
zapomnij, nie jestem tu nowy. predzej mialem tu konto, zgubilem haslo :O?!?!
#getalife jest niedziela..
SPIDIvonMARDER
16:50, 15 07 2007
CYTAT(zio0m @ 13:19, 15 07 2007)

zacznij grac w cb (clan base)!
zapomnij, nie jestem tu nowy. predzej mialem tu konto, zgubilem haslo :O?!?!
#getalife jest niedziela..
Gram w CB, co można wywnioskować z chociażby tematu "Lista polskich klanów ET" (czy jakoś tak to się nazywało).
Wybacz, ale nie wiedziałem, że zgubiłeś hasło. Zwracam honor.
Nie kumam tej niedzieli...
Mucha Emila
9:35, 16 07 2007
@SPIDIvonMARDER - aż się śmiać chce z tego jak ty posty nabijasz <lol2> bez urazy oczywiście

Ps. wracam na forum<bahaha> cieszycie się?
SPIDIvonMARDER
11:34, 16 07 2007
Wybacz, ale ja sobie postów nie nabijam...niestety...
Może nie offtopicujmy, ale wróćmy do tematu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.