Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie wiem gdzie wkleić config
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
iceice
Ściogłem sobie CFG jakiegos tam profesjonalisty i gdzie mam to tera wkleić .... /???pomocy
zio0m
do etmain
potem w consoli (wciskasz tylde "~" obok 1, nad TABem) i wpisujesz /exec nazwategopliczku
RaD
a wklej do etmain
iceice
CYTAT(zio0m @ 7:40, 11 07 2007) *
do etmain
potem w consoli (wciskasz tylde "~" obok 1, nad TABem) i wpisujesz /exec nazwategopliczku
No tak ale tam jest kilka plików w folderze to wszystko mam to mam nazwe folderu wpisać /exec i nazwa folderu ?????????
zio0m
tam sa na 100% bindy, grafika, spawny, timery... wrzuc jeden pliczek, ktory wazy najwiecej :D
RaD
powinien być plik autoexec.cfg, albo nick tego co ten cfg napisał.cfg i w nim powinny być komendy exec nazwacfg.cfg
a jak nie ma to zrób taki cfg przez notatnik, albo wordpad, np.
exec cfg1.cfg
exec cfg2.cfg
exec cfg3.cfg
exec cfg4.cfg
itd
scarab666
to że skopiowałeś sobie cfg od jakiegoś profesjonalisty to nic nie daje, cfg musi być ustawiony tak jak ci pasuje i twojemu komputerowi,

np.dobrzy gracze grają na dobrym sprzęcie (mowa o myszce o podkładce) i dlatego np. czułość 1 może być dla ciebie uciążliwa, jak chcesz mogę ci jakiś cfg skombinować, napisz PW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.