Ściogłem sobie CFG jakiegos tam profesjonalisty i gdzie mam to tera wkleić .... /???pomocy
do etmain
potem w consoli (wciskasz tylde "~" obok 1, nad TABem) i wpisujesz /exec nazwategopliczku
CYTAT(zio0m @ 7:40, 11 07 2007)

do etmain
potem w consoli (wciskasz tylde "~" obok 1, nad TABem) i wpisujesz /exec nazwategopliczku
No tak ale tam jest kilka plików w folderze to wszystko mam to mam nazwe folderu wpisać /exec i nazwa folderu ?????????
tam sa na 100% bindy, grafika, spawny, timery... wrzuc jeden pliczek, ktory wazy najwiecej :D
powinien być plik autoexec.cfg, albo nick tego co ten cfg napisał.cfg i w nim powinny być komendy exec nazwacfg.cfg
a jak nie ma to zrób taki cfg przez notatnik, albo wordpad, np.
exec cfg1.cfg
exec cfg2.cfg
exec cfg3.cfg
exec cfg4.cfg
itd
scarab666
20:33, 11 07 2007
to że skopiowałeś sobie cfg od jakiegoś profesjonalisty to nic nie daje, cfg musi być ustawiony tak jak ci pasuje i twojemu komputerowi,
np.dobrzy gracze grają na dobrym sprzęcie (mowa o myszce o podkładce) i dlatego np. czułość 1 może być dla ciebie uciążliwa, jak chcesz mogę ci jakiś cfg skombinować, napisz PW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.