Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Punkbuster must be enabled before joining this server
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
andrzejkru
nigdy nie miałem z tym do czynienia co zrobić aby nie było tego komunikatu,przeczytałem poradnik dotyczący pb napisany na tym forum chyba wszystkie wypowiedzi dotyczące PB i nic nie znalazłem PunkBustera pobrałem ze strony podanej na tym forum i dalej wyświetla to samo załączam zrzut ekranu jak ktoś będzie w nastroju to może kulturalnie podpowie co mam zrKliknij, aby zobaczyć załącznikobić z tym fantem z góry dzięki!
zio0m
wcisnij ENABLE PUNKBUSTER i potem YES :o?!
kaurz
kulturalnie powiem, naucz sie ku.rwa angielskiego.
sill
CYTAT(andrzejkru @ 22:18, 16 07 2007) *
nigdy nie miałem z tym do czynienia co zrobić aby nie było tego komunikatu,przeczytałem poradnik dotyczący pb napisany na tym forum chyba wszystkie wypowiedzi dotyczące PB i nic nie znalazłem PunkBustera pobrałem ze strony podanej na tym forum i dalej wyświetla to samo załączam zrzut ekranu jak ktoś będzie w nastroju to może kulturalnie podpowie co mam zrKliknij, aby zobaczyć załącznikobić z tym fantem z góry dzięki!
Właśnie a ja też mam taki komunikat ale gdy daje Enable Punkbuster to wywala mnie do pulpitu i wyskakuje raport o błędach confused.gif reinstalowałem gre i to nie pomogło, próbowałem też aktualizować punkbustera ale przy aktualce pisało error i nic nie mogłem zrobić confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.