Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualizacja
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
amlix
Witam! mam problem otóż ściągnąłem paczkę et 2.60b i teraz gdzie mam przekopiować te pliki???

Tak samo z etpro też niewiem gdzie je przekopiować

Proszę o pomoc chciałem sobie jeszcze dzisiaj pograć confused.gif
SPIDIvonMARDER
Wypakowane etpro wklejasz do tego folderu, gdzie jest ikonka gry. W 2.60b wchodzisz do folderu i kopiujesz w nim same dwie ikonki gry, po czy wklejasz je na miejscu starych (to trochę jak kopiowanie cracka). Na www.enemyterritory.pl jest wszystko napisane. Taks samo na tym forum taki problem był już wiele razy poruszany!
amlix
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 9:33, 26 07 2007) *
Wypakowane etpro wklejasz do tego folderu, gdzie jest ikonka gry. W 2.60b wchodzisz do folderu i kopiujesz w nim same dwie ikonki gry, po czy wklejasz je na miejscu starych (to trochę jak kopiowanie cracka). Na www.enemyterritory.pl jest wszystko napisane. Taks samo na tym forum taki problem był już wiele razy poruszany!

wiem że był poruszany ale ni było dokładnie jak to zrobić, jeszcze jedno co to znaczy, bo jak się chcę się połączyć z serwerem to pisze ze nie może znaleźć oficjalnego pliku pak?? o co chodzi??
oto on::
http://imajr.com/th/błąd_220296.JPG
ETPleja
CYTAT(amlix @ 10:57, 26 07 2007) *
wiem że był poruszany ale ni było dokładnie jak to zrobić, jeszcze jedno co to znaczy, bo jak się chcę się połączyć z serwerem to pisze ze nie może znaleźć oficjalnego pliku pak?? o co chodzi??
oto on::
http://imajr.com/th/błąd_220296.JPG

To znaczy, ze musiales usunac jakies pliki pk3, ktorych et potrzebuje...
SPIDIvonMARDER
I chyba czeka cię reinstalka ET.... sad.gif
amlix
CYTAT(ETPleja @ 18:35, 26 07 2007) *
To znaczy, ze musiales usunac jakies pliki pk3, ktorych et potrzebuje...

Problem w tym że nic nie usuwałem, a przy każdej reinstalce jest tak samo nie mam pojecia co z tym będzie
di_kamilo
ksk
mam to samo i nie moge se poradzic z tym problemem, prze re instalowałem i dalej to samo
T2D WOLFIK
Witam panow prezesow. Z tym patchem jest tak , napisze jak jak zrobilem u siebie. Ja ja gre instalowalem to mialem patcha 2.60 , automatycznie sie instaluje. Zeby jechac na patchu 2.60b wkleilem pliki z 2.60b (dwa pliki ET, ETDED) do katalogu gdzie ta gra sie znajduje i mozna juz ganiac z karabinem lub pf wacko.gif
Macgyver
CYTAT(T2D WOLFIK @ 10:45, 9 08 2007) *
Witam panow prezesow. Z tym patchem jest tak , napisze jak jak zrobilem u siebie. Ja ja gre instalowalem to mialem patcha 2.60 , automatycznie sie instaluje. Zeby jechac na patchu 2.60b wkleilem pliki z 2.60b (dwa pliki ET, ETDED) do katalogu gdzie ta gra sie znajduje i mozna juz ganiac z karabinem lub pf wacko.gif

wow, odkrywczy to ty nie jesteś. Zainstalowałeś to tak jak należy. A ci którym wywala komunikat o uszkodzeniu pliku gry, zainstalujcie et jeszcze raz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.