Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam Problem Z Odpaleniem W:ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Smoq92
Witam,
pisze ten temat na tym forum poniewaz uznalem ze jest to odpowiednie miejesce na takie pytania zwiazane z gra W: ET. Otóż stosunkowo niedawno formatowalem komputer poniewaz nie chodził poprawnie, kiedy juz bylo po wszystkim, zainstalowalem sobie ET odpalam i pojawia sie komunikat, nie wiem dokladnie jak tam pisalo ale postaram sie to przyblizyc "cos tam cos tam open GL" xD :P :P wiem wiem bardzo dokladnie opisanie ale zapomialem co tam bylo xD ale mniejsza z tym wiedzialem ze musze zaistalowac nowe stery do graficznej, kidy to zrobilem to ponowie z wielkim podnieceniem odpalam ET :P juz sobie wyobrażam jak sobie bd fragowal a tu nagle ni ztad ni zowąt pojawia sie TZN "Bloo Screen" i resetuje mi sie komputer. Probowalem istalowac inne stery kobinowalem i kombinowalem ale nic konkretnego mi z tego nie wszlo, a przed formatem komputera wszystko dzialalo :D moj komp to z reguły śmiec ale wszystko dzialalo, troche stary ale nie ktore nowe cześci otóż:

Procesor: Intel Pentium 4 CPU, 2,40/2,41 GHz
Pamieć ram: 256mb
Karta Graficzna: ATI RADEON 9200 SE 128mb

staram sie jak najdokladniej wam przedstawic parametry mojego komputera jak rowniez moj problem ktory sie pojawil po sformatowaniu komputera, czekam na szybkie i powazne odpowiedzi, prosibym zeby nie krytykowac mojego postu iz jest to dla mnie wazna sprawa

dzieki z gory thumbsup.gif
blacktyger
Ty po!@#any (nazwa przyrodzenia)ie, czytaj forum techniczne namiastko półgłówka, oraz używaj funkcji szukaj, która została stworzona dla idiotów jak Ty.
SPIDIvonMARDER
Skoro się pojawia "bloo" to już grubszy problem. Na początku wywal ET i WSZYSTKIE pliki z nim związane (cfg, mapy, profile itd. Potem zainstaluj ET od nowa i wszystko. Jeśli to nie pomoże to.... format.... ale też nie ręczę.

PS: co jak co, ale problemy techniczne się umieszcza w forum technicznym.
Norbix
Blacktyger - Myslalem ze na tym forum mozna pisać o problemach związanych z Wolfem.. A nie jeździć po potrzebujących ;/
blacktyger
Skoro sądzi, że pisze w odpowiednim dziale - a pisze w najgorszym jakim może?
Smoq92
blacktyger jestem bardzo zniesmaczony ze tak mnie potraktowales jak bys nie zauwazyl to jestem nowy mam powazny problem i powinienes to potraktowac lagoniej, jestes poprostu zwykle dziecko ktore niema zajecia na podwórku i pisze byle nabic sobie postow, szkoda ze ojciec karmil cie piersia jak byles maly a jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to przymknij sie, acha bym zapomnial SPIDIvonMARDER dzieki za rade wypróbuje to co napisales, Norbix na 2 raz pojedz po tym n0()b|e bardziej xD
blacktyger
Omg nie sadziłem, że po 4 latach nakręcę tu jeszcze flejma ; DDDDDD!
Smoq92
:D :D :D blackTyger wiesz wolalbym zebys mi cos konkretnego doradzil a nie jeździl po mnie jak P@Ieb@n\/ xD byl bym wdzieczny xD
blacktyger
Już poradziłem, opcja szukaj jeśli wiesz co mam na myśli a szczerze w to wątpię...
Estaloth
Pier.dolenie, jak sie ma kur.wa zabytek zamiast komputera to sie nie napier.dala w tak zaawansowane technologicznie gry jak ete. Wyłóż 5 kafli na kompa to sobie pograsz.
CU @ LAN (tylko nie na byoc, bo smiech na sali bedzie, jak sie wpier.dolisz z takim zabytkiem)
Smoq92
juz koles mam nowego kompa i to juz jest maszyna xD, prolilbym zeby zamknac temat bo et mi teraz smiga jak poIeb@ny NARA
kaurz
nara nara twoja stara.
zio0m
i pewnie skilla mu przybedzie od nowego kompa xD
Estaloth
CYTAT(zio0m @ 10:15, 31 07 2007) *
i pewnie skilla mu przybedzie od nowego kompa xD

pewnie dalej zapier.dala na tym zabytku tylko trzeba jakos wytlumaczyc 5 dniowy nowy guid. XDDDD
zio0m
jeden dzien i nowy komp, i like it :D
jarpen
pewnie stara mu kupiła
Est, ja mam 2 razy gorszego kompa jak on :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.