Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zrobic taki bind?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
black sheep
chodzi mi o to ze gdy kogos zabije lub ktos mnie wyskakuje opis np. greate shoot " nazwa gracza: (ktory mnie ciuknol) lub kogo ja ciuknolemxD
pozdro
kaurz
ciuknij sie w leb pajacu.
black sheep
o co ci chodzi gosciu? jak niepotrafisz pomuc to przynajmiej nieublizaj ...
conish
chodzi o to, ze cos takiego sie da zrobic. owszem. ale to jest czit. wiec przeczytaj jeszcze raz post Kaurzy
black sheep
moze i czit ale z kad ja to mialem wiedziec zamiast mi to wytlumaczyc gosc zachowuje sie niezbyt kulturalnie ublizajac mi a ja chcialem sie spytac tylko o porade kogos madrzejszego ale widze ze jak ktos ogarnie temat to innych co zyja w niewiedzy traktuje jak smieci, wysmiewanie sie z kogos to jest domena ludzi o marnej reputacji. Ja zauwarzylem takie bindy czy jak to nazwac dosyc czesto wiec skad mialem wiedziec ze to cczit a skoro nawet jest to czit to czy on pomaga jakos w grze? czy tylko to taki niegrozny bajer ? czy co? szukalem juz tego dlugo ale nieznalazlem nigdzie, wszedzie tylko typowe formulki wiec postanowilem sie kogos spytac ale czy przez to zrobilem cos zlego? nie. czy komus nawymyslalem? nie. moim jedynym chyba bledem byl pierwszy post....
...jezeli mi to ktos wytlumaczy to bede wdzieczny niechodzi mi o to zeby oszukiwac ale zeby zrozumiec
pudzian040
heheh to nie jest czit! Działa to tylko na jaymod! Robisz sobie binda w konsoli:
/bind x vsay greatshot [k] <--- naciskasz jak kogos zabilesz
/bind x vsay greatshot [d] <--- naciskasz jak ktos ciebie zabil

Koniec pracy whistling.gif
Macgyver
tylko że nie pokazuje kto cie zabił confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.