Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bład podczas włączania
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Flame - Wars
bulgar1987
Can't create profile.Please select your conection type.If you are unsere what to select,choose modem.
Chodzi chyba ze musze wybrac modem lecz gdzie podczas tego nie ma nigdzie aby zmienic na modem...
Prosze o pomoc
hitsu
Specialnie dla tego postu sie zarejestrowalem bo to juz jest szczyt bycia dzieckiem neostrady... Pokaz ponizszy fragment rodzicom:

Szanowni panstwo: czy myslicie ze internet pomoze waszemu niedorozwinietemu dziecku wyjsc z tej ciezkiej choroby? Leki kupywac albo lobotomie wykonac a nie za internet placic! Jesli mimo wszystko uwazacie ze to byl dobry pomysl[tj podlaczenie internetu] to zadbajcie zeby synek gral w Teletubisie 3D a nie gry która wymaga umiejetnosci czytania...

[koniec przekazu do rodziców]

Rozwiazanie problemu: Masz Linijke Connection i tam sie kilka w ten napis ku.rwa jego mac obok![oczywiscie mozesz wybrac cos innego niz modem bo pewnie masz ADLS'a jakiegos]
bulgar1987
Haha to dobre własnie chodzi o to ze tego nie mam ! Ziom!
Thoro
Przerobilem tysiace uzytkownikow tego forum, banowalem, dawalem pbm za glupote, ale musze powiedziec, ze twojej glupoty nic nie przebije "ZiOoOm!"
bulgar1987
HAHA A se jaja porobilem z was XD Ale poscik niezly co?
SPIDIvonMARDER
Żal tyłek ściska... ale wszyscy sie dali nabrać. stupid.gif
Macgyver
CYTAT(bulgar1987 @ 17:01, 4 08 2007) *
HAHA A se jaja porobilem z was XD Ale poscik niezly co?

dajcie bana temu kretynowi
jarpen
i tak tfoja stara
kaurz
Thoro :OOO
Macgyver
CYTAT(jarpen @ 22:58, 4 08 2007) *
i tak tfoja stara

to było do mnie?
kaurz
pewnie nie, ale mozesz mu pojechac na prv po starych jak to masz w zwyczaju :D:D:D:D
bulgar1987
Wow ale z niektórych typów co tu pisz to idioci np; Macgyver,Thoro itd! Ponieważ napisać głupote to odp jak dzieci widać że nie mają mózgu rozwiniętego! To na pierwszy rzut oka widać że tylko tylko kretyn by tego nie odszyfrował że tak się wyraże! XD i OMG dla was! HAHAH BUAhaha. A tak na marginesie pewnie wasza stara p!#@a ulice zamiata i przez to tacy nie do rozwinięci ! XD OMG
blacktyger
A ty nie masz jaj żeby mówić to kolegom w piaskownicy więc krzyczysz na forum.
Macgyver
CYTAT(kaurz @ 1:32, 5 08 2007) *
pewnie nie, ale mozesz mu pojechac na prv po starych jak to masz w zwyczaju :D:D:D:D

Jak mi jeździ po starej to niech sie nie dziwi że potem ja jeżdże po jego. Ciebie to też dotyczy :P Bulgar1987 jak chcesz pisać głupoty i śmiać się z innych to pisz na forum o teletubisiach. confused.gif
bulgar1987
Macgyver Nadajesz sie do Krecenia wafli! Kup se granat i sie rozerwij ok!!! buAHAHA
Macgyver
CYTAT(bulgar1987 @ 13:34, 5 08 2007) *
Macgyver Nadajesz sie do Krecenia wafli! Kup se granat i sie rozerwij ok!!! buAHAHA

mam nadzieje że twoja stara mnie nauczy bo pewnie zawodowo kręci wafle BUAHAHAHAHAHAH
bulgar1987
CYTAT(Macgyver @ 13:47, 5 08 2007) *
mam nadzieje że twoja stara mnie nauczy bo pewnie zawodowo kręci wafle BUAHAHAHAHAHAH

Ale mi dosrałeś jeszcze gówno Ci na wardze zostało
Macgyver
nie będe sie sprzeczał z takim kałożercą jak ty. Tylko uważaj jak idziesz bo coś ci z gaci wylatuje.
bulgar1987
Twoja stara to gitara a twój stary na niej gra buahahah.Niestety to jak w Wolfie czyli Masz m@!de jak bunkier po wojnie
Macgyver
m@!da sz#@!o. Zamiataj ulice jak twoja stara kopara.
bulgar1987
CYTAT(Macgyver @ 16:20, 5 08 2007) *
m@!da sz#@!o. Zamiataj ulice jak twoja stara kopara.

@#! Ci w plecy bo w dupe to przyjemność HAHA
Macgyver
zamknij sie bo nic nie wnosisz do tematu i nabijasz posty.
bulgar1987
CYTAT(Macgyver @ 16:36, 5 08 2007) *
zamknij sie bo nic nie wnosisz do tematu i nabijasz posty.

Wiec nie komentuuj dziecko! Temat juz dawno zamkniety tylko ty sie jescze udzielasz wszyscy wiedza o co lata a ty jestes nie do rozwiniety widocznie i bedziesz komentowal w wiecznosc!!
Macgyver
temat nigdy nie był zamknięty bo robiłeś sobie czły czas z nas jaja. Więc sie zamknij i odwal ode mnie. A niedorozwinięta to jest twoja m@!da.
bulgar1987
Macgyver - Jesteś wybzykanym w zwieracz przez księdza Jankowskiego c@#!em z gównem na m@!dzie, a twoja stara dostała z półobrotu. Ciągniesz laskę jak odkurzacz, wyglądasz jakby twój ojciec oddał swoje nasienie na nawóz kompostowy i zostałeś wyhodowany przez słońce. Jak tak się na ciebie patrzę, to jestem za aborcją, jesteś lachociągiem, a twoja stara ciągnie dzieciom w przedszkolu za kanapki.
Macgyver
CYTAT(bulgar1987 @ 19:17, 6 08 2007) *
Dzieciok odbij bo ci j e b i e z d u p y k u t a s a m i kolegow

dziecko neo zamknij jape bo ci jedzie gównem
bulgar1987
Nieokiełznany bucu co oddaje mocz na swoich rodziców, odperswaduj się. Jesteś z!@#any jak koń po westernie, jesteś cyganem, a twoja stara jest jak traktor, potrafi tylko ciągnąć. Generalnie rzecz biorąc, muszę orzec, iż wyglądasz na śmierdzącego penera co ogląda kreskówki dla małych dzieci.
kaurz
dwa trolle sie spotkaly
Macgyver
CYTAT(kaurz @ 18:49, 7 08 2007) *
dwa trolle sie spotkaly

a ty trzeci. Bułgar wracaj skąd jesteś czyli na drzewo.
jarpen
kaurz troll dostanie pbm :c
bulgar1987
CYTAT(Macgyver @ 20:44, 7 08 2007) *
a ty trzeci. Bułgar wracaj skąd jesteś czyli na drzewo.

Wyglądasz jakby twój ojciec oddał swoje nasienie na nawóz kompostowy i zostałeś wyhodowany przez słońce ty wypiździały k#!@o!@#co z Abudabii. Masz wrzody na c@#!u, na dodatek jesteś gównożercą bez mózgu, a twój ojciec zrobił cię na próbę. Jesteś z!@#any jak koń po westernie, a twoja stara pracuje na budowie.
Macgyver
ty masz m@!de jak trampoline i twoją z!@#aną głową grali w koszykówke. A zamiast mózgu masz gówno twojego starego.
bulgar1987
CYTAT(Macgyver @ 23:24, 8 08 2007) *
ty masz m@!de jak trampoline i twoją z!@#aną głową grali w koszykówke. A zamiast mózgu masz gówno twojego starego.

Nie będę z tobą gadał, bo jesteś tak prosty jak kierunkowskazy do kosy. Jesteś grubym jak świnia pokemonem, jak byłeś mały to cię starzy z procy karmili. Starzy wydłubali cię z kinder niespodzianki, ty zafajdany zmazie nocny co się bawi z gumisiami.
SPIDIvonMARDER
To już druga flejma w tym weeku!
Forum już od dawna nie było tak aktywne!
Bułgar! Dzięki za te męskie teksty. Jak pójdę do wojska i tak powiem sierżantowi, to normalnie gość sie pod stołem schowa! Szacun!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.