Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co zrobić aby miec guida etpro legalnie ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
arturcrash
Co mam zrobic zeby miec guida legalnie?? szybka pomoc !!! chodzi mi o guida etpro banana.gif
Macgyver
każdy guid jest legalny. No chyba że używasz guid spoofera, ale to wtedy jest czit.
arturcrash
Wali mnie to, ale jak zrobic???
Macgyver
jeśli tak to mnie też to wali. Nie będe pomagał cziterowi.
arturcrash
cziter to chyba ty jestes a jakbys wiedzial jak zrobic to bys napisał a nie peirdol kotka za pomoca młotka , jak nie masz zabiaru pisac na team to nie pisz wallbash.gif
Macgyver
młotkiem to ty sie !@#nij w łeb i pomyśl przed napisaniem takiego durnego tematu. A jeśli chcesz pomocy to napisz po co ci to potrzebne. Bo ot tak sie guidów nie zmienia.
arturcrash
Chcesz to ci powiem(napisze).... jakies miesiac temu kupiłem dysk i czekałem ale sie nie wyrobił a chce grac w cb i nie wiem co mam zrobic i nie czituje !!
jarpen
no to graj, a guid spoffer to nie żaden czit
arturcrash
Tak spoffer tez uzywałem ale tez nie działa :D confused.gif
Macgyver
spróbuj wywalić plik etkey z folderu etmain.
Estaloth
50$ via paypal i ja Ci wysylam papier dzieki któremu twoj guid bedzie 100% legalny
arturcrash
Co za 50$? dobre....... to juz lepiej kupiłbym sobie nowy dysk:D, a jak chcesz wysłac to wyslij [email protected]
arturcrash
To widze ze juz pomogliscie mi verymad.gif
Macgyver
a w czym tu pomagać? Nie czituj i nie będziesz musiał zmieniać guida. confused.gif
arturcrash
CYTAT(Macgyver @ 23:21, 8 08 2007) *
a w czym tu pomagać? Nie czituj i nie będziesz musiał zmieniać guida. confused.gif

muhahahah jak ty czitujesz to nie wszyscy:)):)):))) i po co to forum jak tu nic nie pomaga?
Macgyver
tu sie nie pomaga cziterom i debilom takim jak ty. Nawet nie powiedziałeś konkretnie do czego jest ci potrzebna ta zmiana guida.
arturcrash
Jaka zmiana jak jak guida nie mam? whistling.gif potrzeba mi guid do grania w cb , esl !!!!!!!!!!!
Macgyver
LOOOOOOOOOOL. Jak można nie mieć guida?? wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
arturcrash
Jakbys wiedział jak zrobic to bys pwoiedział a nie (słowo na p)il jakies smuty !!!!
Macgyver
oczywiście że wiem jak to zrobić ale nie widze powodu żeby ci powiedzieć dopóki nie powiesz konkretnie po co ci to. Większość graczy nie potrzebuje zmieniać guida. Chyba że tak jak już wcześniej wspominałem czitowali i zostali zbanowani. Ale to nie forum dla nich.
arturcrash
heh.... chcesz zobaczyc ze nie mam guida? a juz pisałem ze chce guida bo chce grac w cb , esl .... itd.!!!
twt
Jak dla mnie to temat do wywalenia, jedynie co tutaj jest to klotnia dwoch osob.
A jesli chodzi o guida to kilka osob na tym forum mialo taki problem po zakupie nowego dysku, czyli napisane bylo: guid UNKNOWN.

ps.

arturcrash moze jesli jeszcze masz stary dysk to wypal sobie z niego swoje byle ET i wgraj na nowy HDD, ewentualnie same pliki cfg i etkey - chyba tam jest guid zapisany, ale moge sie mylic :)
arturcrash
Tak... ale z tamtego dysku juz nic nie bedzie , on umarł :D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.