Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adresy Ip do serwerów
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Daniel 92
ja gram na fajnym serwie ma 9 rang bronie np. Bar Mp 42 <<ta podobna do Ak-47>> Bazuka pancerfaust i takie tam pompka ;p aa i mozna ratowac nie tylko medykiem tj. podchodzisz tak jak bys chcial helnac medykiem ale trzymasz na nim "F" i robisz pierwszą pomoc czyli masaz serca itp.. A oto ip ;p 81.19.219.215.27970 dziaa na No Quare
kaurz
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD NO QUARE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LOL PLZ DIE.

wez sobie danielku zainstaluj program the all seeing eye, to przestaniesz pisac takie bzdurne posty tylko bedziesz wchodzil na te swoje warzywniaczki po cichu, nie informujac o tym tego otoz elitarnego foruma.
jarpen
no quare wtf?
Estaloth
jarpen gej, noquarter hej hej
st4rf!sh
alternatywna ortografia ftw
Audrey
Witam. Od razu napisze ze jestem nowa i nie umiem grac jeszcze... i tu jest problem. nie chcialam zasmiecac forum wiec napisze o co chodzi tutaj. na PRAWIE kazdym serwerze kickuja mnie za to ze nie umiem grac i nie mam gdzie sie uczyc... albo jak juz jestem na jakims serwie to ledwo wyjde ze spawna i juz gine... taka gra jak wiadomo nie ma sensu. gine po 15-20 razy po rzad... ;/ wiec czy istnieja w ogole serwery gdzie sa gracze mniej wiecej na moim poziomie ?? i nie krzyczcie na mnie tylko ;p
Macgyver
pełno jest takich serwerów. Zainstaluj program all seeing eye. Tam znajdziesz wszystkie serwery. A serwery na Twoim poziomie? whistling.gif Po prostu wchodź na różne i patrz jacy ludzie na nich grają albo poćwicz sobie z botami. thumbsup.gif
Audrey
dzieki... chyba tak zrobie. a co to sa boty??
Audrey
dobra juz nie waznee.. juz wiem
Macgyver
nie chodzi mi bynajmniej o cheaty tylko graczy sterowanych przez komputer turned.gif
Audrey
wiem wiem ;D nawet o tym nie pomyslalam... ;]
Konik
Odnosnie serwerow, to dosyc ciekawa sytuacje mialem dzis na tym: 85.232.238.212:27964 [Public] EnemyTerritory @ NetGamer.pl. Nazwa ludzaco podobna do serwera et.pl, poziom jak na kazdym ffa- nic specjalnego. Zadziwiajace bylo to, ze wszedl nagle koles z nexusem i zaczal wszystkich bic- niby tez nic specjalnego na polskich serwerach, ale gdy ludzie probowali go kicknac, nagle rzucil haslo, ze zaraz wylaczy serwer. Wszyscy go oczywiscie wysmiali i nagle po chwili ping 999. Faktycznie wylaczyl serwer, z tego wnioskuje, ze koles, ktory ma recona lubi sobie poczitowac. Szczerze to po raz pierszy sie z takim czyms spotkalem.
Estaloth
Do tego nie potrzeba zadnego rcona, jak nie wiesz to stfu.
Konik
No to Est Half ProPlay0rze wyjasnij mi- plebsowi jak to zrobic? Bo twoja lakoniczna, na poziomie "twoja stara", nicniewnoszaca do tematu odpowiedz mnie nie zadawala.
kaurz
CYTAT(Konik @ 12:02, 18 08 2007) *
No to Est Half ProPlay0rze

POJECHANED
Macgyver
CYTAT(kaurz @ 0:49, 20 08 2007) *
POJECHANED

konik ma rację. A ty estaloth jak jesteś taki mądry to wytłumacz nam wszystkim jak wyłączyć serwer BEZ rcona. stupid.gif
kLik
JA słyszałem o takim czymś że na adlerze jak szybciej wystrzelisz z PF w ścianę tam gdzie strzela czołg to można zwalić serwer i tylko pomoże całkowity restart serwera ponieważ cały czas pingi będą 999 ale czy to prawda to nie wiem bo nie próbowałem ;]
Estaloth
CYTAT(kLik @ 8:01, 20 08 2007) *
JA słyszałem o takim czymś że na adlerze jak szybciej wystrzelisz z PF w ścianę tam gdzie strzela czołg to można zwalić serwer i tylko pomoże całkowity restart serwera ponieważ cały czas pingi będą 999 ale czy to prawda to nie wiem bo nie próbowałem ;]

Smth like this, z tym ze skoro typ nagle pisal, to chyba nie czekal specjalnie do adlera or so. Napisalem to tylko w celu wywolania flejmu poniewaz dzieki temu sobie uzyc.
SPIDIvonMARDER
CYTAT(Estaloth @ 22:50, 20 08 2007) *
Smth like this, z tym ze skoro typ nagle pisal, to chyba nie czekal specjalnie do adlera or so. Napisalem to tylko w celu wywolania flejmu poniewaz dzieki temu sobie uzyc.

To mówi wszystko. Nie szkoda ci klawiatury?
Konik
Est jak chcesz wywolac flejm to idz na et.owned bo tam ludzie jakos latwiej daja sie prowokowac i zawsze musza miec odmienne zdanie od innych, ktore wyrazaja w dosyc prostacki sposob. Takze powodzenia na przyszlosc Ci zycze.
Estaloth
tnx m8
Macgyver
nic mądrego nie napisze tylko będzie używał samych skrótów albo pojedzie po kimś. confused.gif
kaurz
no to ma o jedna funkcje wiecej niz Ty.
Macgyver
i jest jeszcze większym debilem od ciebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.