Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mrugajacy ekran
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
zjarany
witam
kiedys gralem na cheatach i jakis potrzebowal umieszczenia plikow w jakims folderze systemowym (c:\windows i\lub c:\windows\system32) teraz gdy gram liczac tylko na swojego skilla ekran nieustajaco mruga tak jakby probowal sie odpalic jakis wallhack :( przeinstalowalem et i problem nie zniknal :(

pomocy!!!!!!!!
Macgyver
jak grałeś na cheatach to radź sobie sam verymad.gif
zjarany
sa serwery przygotowane dla cheaterow xD
Macgyver
ale to nie jest forum dla cheaterów biggrin.gif
Estaloth
Tak ty kur.wa najlepiej wiesz dla kogo to forum.
twt
Czlowiek pisze ze chce przejsc na dobra "strone" a Ty go zbywasz :/ eh bardzo brzydko z twojej strony.

zjarany zrob podstawowa rzecz a mianowicie sprawdz sterowniki grafiki, moze odinstaluj i zainstaluje ponownie. Albo sprawdz czy grafika Ci sie nie przegrzewa. Ostatecznie re-instal windy ewentualnie linucha
Macgyver
CYTAT(Estaloth @ 7:49, 13 08 2007) *
Tak ty kur.wa najlepiej wiesz dla kogo to forum.

Nie dla takich jak ty. Pewnie sam czitujesz i dlatego go bronisz.
SPIDIvonMARDER
CYTAT(zjarany @ 18:24, 12 08 2007) *
witam
kiedys gralem na cheatach i jakis potrzebowal umieszczenia plikow w jakims folderze systemowym (c:\windows i\lub c:\windows\system32) teraz gdy gram liczac tylko na swojego skilla ekran nieustajaco mruga tak jakby probowal sie odpalic jakis wallhack :( przeinstalowalem et i problem nie zniknal :(
pomocy!!!!!!!!

Osoby cheatujące nie są tu mile widziane, więc nie zdziw się, jak inni będą się boczyć.
CYTAT(Macgyver @ 15:11, 13 08 2007) *
Nie dla takich jak ty. Pewnie sam czitujesz i dlatego go bronisz.

Co jak co, ale nie warto rzucać pochopnych oskarżeń.
Macgyver
CYTAT(twt @ 9:30, 13 08 2007) *
Czlowiek pisze ze chce przejsc na dobra "strone" a Ty go zbywasz :/ eh bardzo brzydko z twojej strony.

to już jego problem. Mógł nie czitować i nie musiałby prosić o pomoc.

CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 16:20, 13 08 2007) *
Co jak co, ale nie warto rzucać pochopnych oskarżeń.

W innym temacie pomagam komuś to mnie oskarżają że pomagam cziterowi. Tutaj twt mówi że nie chce pomóc komuś kto chce sie "nawrócić". I jak tu sie nie wkurzyć?
Estaloth
Widzisz, roznica miedzy nami jest taka, ze mnie to ch.uj boli czy typ ma haxy czy nie. Dla mnie to i tak jest jakis !@#any noname ktory napier.dalal/napier.dala na haxach na publikach a i tak ma c@#!owy dmg/acc i jest warzywem.
SPIDIvonMARDER
CYTAT(Macgyver @ 17:16, 13 08 2007) *
(...)
W innym temacie pomagam komuś to mnie oskarżają że pomagam cziterowi. Tutaj twt mówi że nie chce pomóc komuś kto chce sie "nawrócić". I jak tu sie nie wkurzyć?

Ja tylko mówię, żebyś nie oskarżał o cheatowanie osoby, której nie masz żadnych danych. Chyba nie muszę mówić czemu.
zjarany
Estaloth sadzisz ze jestem warzywem? a co powiesz na duelka ? :)
Macgyver
CYTAT(zjarany @ 20:53, 15 08 2007) *
Estaloth sadzisz ze jestem warzywem? a co powiesz na duelka ? :)

nikt sie z tobą nie umówi na spara skoro jedziesz na czitach.
Estaloth
Np, 1v1 cpma, pmc, cpma24 / twoja mapa, nawet teraz.
tranx-san
ja bym zagral duela na dm4!

jak ktos chce sie nawrocic to niech jedzie do torunia pogadac z ojcem dyrektorem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.