Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ERROR Hunk_Alloc failed on 142190112
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komunikaty błędów z ET
lil scrappy
witam mam problem z ET : Podczas podlonczenia sie pod jakis server lub po skonczonej mapie i wczytywanie nowej mapki rozlancza mnie do głownego menu i wyswietla sie ramka z napisem ERROR i Hunk_Alloc failed on 142190112; czasami sie dzieje ze gram kilka godzin i sie nic nie robi,nie wiem o co tu biega wiec prosze o pomoc dzieki ,
Macgyver
k#!@A, weź sobie dzieciaku poszukaj i nie pisz takich beznadziejnych tematów!!!! Chyba z 5 takich temató było. A na jakiej mapie ci sie to pokazuje? Pewnie na Frostbite. wallbash.gif
lil scrappy
tylko nie dzieciaku rolleyes.gif bo mam 18 lat , a dzieje mi sie ta na roznych mapkach , a nie bede szukal tego na kilku dziesiecu stronach , chyba bym sie na smierc za szukal
Macgyver
jak nie chcesz włożyć w to odrobine wysiłku to nie licz że ktoś ci pomoże zwłaszcza że nie trudno znaleźć te tematy, bo było ich kilka. Poza tym nikt nie każe ci szukać ręcznie, skorzystaj z wyszukiwarki thumbsup.gif Albo z google.
SPIDIvonMARDER
Ja szanuje ciebie Macgywer, ponieważ posiadasz pewną, całkiem niezłą wiedzę na temat ET, ale dlaczego tak sie bulwersujesz jak ktoś popełni jakiś głupi błąd. Nie każdy jest od razu mądry. Wyluzuj trochę! thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
Macgyver
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 18:41, 17 08 2007) *
Ja szanuje ciebie Macgywer, ponieważ posiadasz pewną, całkiem niezłą wiedzę na temat ET, ale dlaczego tak sie bulwersujesz jak ktoś popełni jakiś głupi błąd. Nie każdy jest od razu mądry. Wyluzuj trochę! thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

Tak w sumie to masz rację. Tylko to troche jest denerwujące że kolejny taki sam temat. Czasem mam wrażenie że komuś po prostu sie nie chciało poszukać ale lil scrappy jeśli naprawde nie znalazłeś to sorry.
songo
makgajwer:D a rozwiazania mojeo kloptu nie znasz czasem?
lil scrappy
widzisz uzylem wyszukiwarki i nic nie znalazlo na ten temat, a jesli jestes taki dobry w sprawach ET to czemu mi nie pomogles , a nie zaraz z ryjem ze mam se poszukac ( i jak szukalem) ale widze ze duzo takich gosci jest(inne fora) ze nie pomoga tylko od razu jada na kogos łee ...
Macgyver
CYTAT(songo @ 22:59, 17 08 2007) *
makgajwer:D a rozwiazania mojeo kloptu nie znasz czasem?

a jaki ty masz kłopot? thumbsup.gif
Swiety
1) MC Gyver to nie żaden guru od ET. Na forum jest od niedawna, nikt go nie zna a chce uchodzić za guru od ET.
Sam spamuje a opierdala innych za zakładanie dublujących się tematów ... i słusznie.

Bo na każdym szanującym się forum, każdy szanujący się użytkownik zanim zapyta sie o coś najpierw użyje google a później wyszukiwarki. I na każdym szanującym się forum każdy kto nie stosuje się do tej prostej rady zostanie zjebany bez wzgldu na tłumaczenia (nie mam czasu etc) aby nie wkurwiać stałych uzytkowników i oszczędzić im poraz 10 czy 100 czytania i opdowiadania na to samo.

Ponieważ wyszkuiwarka w tym momencie działa nie tak proponuje przeczytać punkt 8.3 w FAQ. EOT.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.