Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ostfront czy po staremu?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
SPIDIvonMARDER
Załóżmy, że twórcy Enemy Territory 2 postanowili zrobić ankietę, gdzie ma się dziać akcja nowego Wolfa: na froncie wschodnim, czy zachodnim (czyli lepiej by było mieć do czynienia z ruskimi, czy amerykańcami?).

Jak byście głosowali?
A może macie lepsze pomysły?

PS: gdzie by to nie było śmierć jest taka sama->zdjęcia
Swiety
LOL co to za temat.
Jeśli chodzi o mapy do multi to ważne żeby były grywalne, nie były z dupy. W multi mało jest ważne czy grasz sowietem, niemcem czy jankesem czy grasz na pustyni czy nie ważne żeby mapa była dobrze zaprojektowana do multi, żeby dało się na niej sensownie bronić jak i atakować, sensownie wychodzic ze spawna itd.

Następce ET lub RTCW (jeśli wogóle) to bedą robić jankesi. Dopóki nie zrobią rosjanie to będziesz grał jankesami przeciwko niemcom w multi.

Single w RTCW2 to jak zwykle pewnie będzie samotny amerykanin przeciwko niemcom (nie wyobrażam sobie inaczej). Single w ET2 ( wogóle będzie single ?)

Jak chczes różnorodności w single to masz Call of Duty gdzie masz kampanie w Normandii, Niemczech, Tunezji czy pod Stalingradem.

Jakby było zapotrzebowanie na granie sowietami w multi to dawno powstałby i zdobyłby popularność mod zamieniający jankesów na ruskich. Jak narazie takiego nie ma.
falubaz
CYTAT(Swiety @ 23:09, 18 08 2007) *
...

Single w RTCW2 to jak zwykle pewnie będzie samotny amerykanin przeciwko niemcom (nie wyobrażam sobie inaczej). Single w ET2 ( wogóle będzie single ?)

...

Jeszcze wierzysz? ;)

sh4dow1992
Jak byście chcieli widzieć to jest Quake Wars ^^ Więc nie wiem po co takie tematy. xD
SPIDIvonMARDER
CYTAT(sh4dow1992 @ 7:14, 21 08 2007) *
Jak byście chcieli widzieć to jest Quake Wars ^^ Więc nie wiem po co takie tematy. xD

Czy ktoś tu geniuszu mówi o Quake Wars? Przeczytaj dokładnie.
kaurz
nie chcemy widzieć
Konik
W ET:QW ma byc kampania dla jednego gracza, ktora sie sprowadza do gry na mapach z multiplaya i wykonywanie tych samych zadan przeciwko botom. Co do dziwnych topikow wymyslonych przez Spidiego to sie juz przyzwyczailem.
SPIDIvonMARDER
Co chcecie? Trochę egzotyki... od zwykłego narzekania i 183654 topicu technicznego "POMÓŻCIE PLIZ! ODLANCZYLI MI PRAD I NIE MOGE GRAC!"

Coś pozytywnego sie przynajmniej dzieje.
Poza tym mnie np. ciekawi, gdzie scena board.et.pl chciałaby rozgrywać mecze w ET 2 (drugowojennym, nie QW).
kaurz
moze byc nawet w kosmosie na kosmodromie im. hitlera byleby to bylo grywalne
Estaloth
marzy mi sie wojna secesyjna i dzganie skur.wieli bagnetem
Ser Robin
Lepsze ET by było z ruskimi niż z amerykańcami.
hawkeye
!@#ac ruskow, przez nich mam lagi
SPIDIvonMARDER
No to będziesz miał okazje się zemścić! I odebrać zegarek swojego dziadka. happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.