Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z grafika help pls!!! HELP
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
MIK-the great soldier
Witam mam problem z grafika. Odpalam ET wczytuje sie serw i nagle wysakkuje blad "runtime C++..." dokladnie nie pamietam ale cos takiego. wczesniej gralem na kompoie siostry bylo ok. teraz wrocilem na swoj komp. wiem ze jest cos z grafika bo wiele gier sie rozmazuje itp. Czy da sie cos z tym zrobic? czy zostaje tylko kupno nowej karty? Help z gory dzieki
MIK-the great soldier
p.s zapomnialem napisac:
Grafika GeForce fx5200, procek 1.60 sempron, ram ddr 768
Macgyver
jakie masz sterowniki do karty graficznej i system?
MIK-the great soldier
CYTAT(Macgyver @ 11:20, 19 08 2007) *
jakie masz sterowniki do karty graficznej i system?

System xp a strowniki te od geforce co dostalem z karta ale instalowalem cos jeszcze ze strony oficjalnej tych kart
Macgyver
sterowniki które dostajesz razem z kartą to zawsze jest jakiś staroć. Zainstaluj sobie wersję 71.84, możesz ją ściągnąć z:
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html
A ten błąd c++ to miałem taki sam tyle że w innej grze, ale pod windowsem 98.
twt
Ustaw sobie Tryb zgodności z Windows 98.

klikasz na ikonke startujaca gre prawym guzikiem mychy > wlasciwosci > zgodnosc > Tryb zgodnosci > i tam wybierasz Windows 98.

mam nadzieje ze pomoze wink.gif

pzdr
MIK-the great soldier
CYTAT(twt @ 12:30, 20 08 2007) *
Ustaw sobie Tryb zgodności z Windows 98.

klikasz na ikonke startujaca gre prawym guzikiem mychy > wlasciwosci > zgodnosc > Tryb zgodnosci > i tam wybierasz Windows 98.

mam nadzieje ze pomoze wink.gif

pzdr

dzieki za rade zrobie to ustawie ta zgodnosc i te sterowniki
MIK-the great soldier
A gdy sciagne te strowniki(widze ze sa pod XP) i ustawie zgodnosc do 98 bedzie dzialac poprawnie?
twt
taka rada na przyszlosc: twoje posty sa z 03:15 i 03:18 w takiej sytuacji lepiej edytowac poprzedniego posta niz pisac kolejnego.

Nie daje gwarancji ze bedzie dzialalo ale zawsze mozesz sprobowac, moze i u Ciebie zadziala.
Sprawdz sobie to ze zgodnoscia narazie na starych sterownikach, jesli nie pojdzie zawsze mozesz doinstalowac nowe. Potestuj sobie rozne kombinacje.
Macgyver
tryb zgodności nic nie pomoże bo to nie jest wina systemu. Sam mam XP i mi działa. Prędzej coś ze sterownikami skoro sam pisze że grafika mu sie rozmazuje.
MIK-the great soldier
No np PES(pro evolution soccer) czesto sie grafa rozmazywala:/ i w innyc hgrach tez ale nie we wwszystkich a tutaj sie nie maze tylko ten blad i lipa reset kompa zostaj bo sie wiesza na amen a narazie jak dzis dziala ok to zalezy od humoru grafy:D
MIK-the great soldier
TRYB ZGODNOSCI nie pomogl zaisntalowalem te ster... do karty i zobacze co dalej
MIK-the great soldier
Stery ani zgodnosc nie pomogla:/ tak dzieje mi sie tylko a pubach na serkach priv jest ok nie wiem co robic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.