Witam jestem tutaj zupełnie nową osobą chciałem pograć sobie w ET gdyż q3 po 5 latach mnie już nudzi. Lecz mam problem / ściągnołem ET zainstalowałem wszystko ok, pobrałem ETpro oraz patch 2.60b lecz niewiem czy obadwa te pliki wsadziłem w dobre miejsca... wchodze w folder "Enemy Territory 2.60b" następnie "win32" i klikam w ikonke ET ale tam pisze mi "Couldn't load default.cfg - I am missing essential files - verify you instalation?" Co robie źle? Chciałem pograć na jakimś z polskich serwerów lecz jest to niemożliwe ponieważ przy łączeniu się na serwer wyskakuje mi jakiś komunikat. Czekam na pomoc
!PsYhIc!
21:07, 29 07 2007
CYTAT(BRmart @ 20:58, 29 07 2007)

Witam jestem tutaj zupełnie nową osobą chciałem pograć sobie w ET gdyż q3 po 5 latach mnie już nudzi. Lecz mam problem / ściągnołem ET zainstalowałem wszystko ok, pobrałem ETpro oraz patch 2.60b lecz niewiem czy obadwa te pliki wsadziłem w dobre miejsca... wchodze w folder "Enemy Territory 2.60b" następnie "win32" i klikam w ikonke ET ale tam pisze mi "Couldn't load default.cfg - I am missing essential files - verify you instalation?" Co robie źle? Chciałem pograć na jakimś z polskich serwerów lecz jest to niemożliwe ponieważ przy łączeniu się na serwer wyskakuje mi jakiś komunikat. Czekam na pomoc
Te pliki z folderu win32 musisz zamienic za tamte w głównym folderze gdzie zainstalowałes ET :)
CYTAT(!PsYhIc! @ 21:07, 29 07 2007)

Te pliki z folderu win32 musisz zamienic za tamte w głównym folderze gdzie zainstalowałes ET :)
Zrobiłem tak jak kazałeś, ale przy łączeniu na polski serwer mam taki komunikat " Couldn't load an official pak file'verify your installation an make sure it has been update to the latest version "
SPIDIvonMARDER
10:37, 30 07 2007
Zainstaluj patcha 2.60 , a potem 2.60b (koniecznie w tej kolejności). Oczywiście przedtem wywal ET i zainstaluj od nowa.
Już dawno tak zrobiłem działa mi ET mogę grać, ale co jakiś czas kopie mnie za PB
Witam
Mógł bym prosić o pomoc w instalacji ET ?
Proszę o podanie linków do gry odraz patchy w klejności jak mają być instalowane. Bardzo mi na tym zależy.
Z Góry dziekuję.
Pozdrawiam
SPIDIvonMARDER
12:53, 19 08 2007
www.enemyterritory.pl
tam jest wszystko
patche w tej kolejności:
2.60 -> 2.60b
Ten pierwszy się po prostu instaluje, a drugi trzeba rozpakować, wyjąć z niego dwie ikonki ET i zamienić ze starymi w plikach gry (coś jak crackowanie).
Nie wiem czy zauwazyles ale strona nie dziala :<
Macgyver
13:17, 19 08 2007
tu ściągniesz instalkę i patcha 2.60
http://www.cda.pl/gry/et.phpa patcha 2.60b musisz poszukać w internecie.
hawkeye
22:19, 27 08 2007
learn 2 use google n00b
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.