Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Postać wchodzi w textury :/
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
michaln007
Mam taki mały problem podczas gdy gram na mapie radar gdy ide sobie po trawie i innych trawiastych rzeczasch xD postac takjakby wchodzi w textury pojawiaja sie szare plamy na ekranie itp co utrudnie baaardzo gre bo nic praktycznie nie widac :/ co moze byc zle jest to wada cfg czy co :/
SPIDIvonMARDER
To może byc wina sterowników karty graficznej. Spróbuj z innymi. Możesz je znaleźć w necie i na płycie od karty.
michaln007
Stery mam najnowsze :) i wczesniej tego nei bylo :/ nie wiem moze to cos z cfg servera :/
Macgyver
może masz za nowe sterowniki? Podaj konfigurację komputera.
SPIDIvonMARDER
To że masz najnowsze nie oznacza, że ci będzie chodzić. Potrzebujesz konkretnych, a nie najnowszych czy najstarszych. ET to stara gra i może właśnie tych nowszych nie trawić.
michaln007
Na starych w ogole nie chodzi :) a stery byly aktualizowane miech temu a problem sie zaczol 2 tyg temu :)
Macgyver
a zanim sie zaczął ten problem coś instalowałeś/zmieniałeś w systemie?
michaln007
Raczej nic nie zmienialem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.