Master00
23:15, 24 08 2007
Witam
Właśnie co zrobilem swoj serwer i mianowicie mam taki problem zwiazany z rozlanczaniem sie Neo.
Wlanczam sobie ET i podczas gry po chwili mnie rozlancza disconet i klapa neo sie kompletnie wylancza i musze je ponownie wlanczac , a gdy nie gram w ET tylko smigam po stronkach www itp. to niema zadnych problemow z rozlanczaniem sie neo problem jest wtedy gdy gram w ET po chwili neo sie rozlancza i musze je ponownie polonczyc kompletnie tego nie rozumiem jest jakies logiczne wytlumaczenie?
Posiadam:
Neo - 1 Mb
Prosze o Odpowiedz i Dziekuje.
Macgyver
23:37, 24 08 2007
pisze się rozłącza a nie rozłancza. Po pierwsze był już dokładnie taki sam temat. Po drugie zanim coś napiszesz poszukaj. Po trzecie najprawdopodobniej masz zablokowane porty z których korzysta gra.
Master00
23:59, 24 08 2007
CYTAT(Macgyver @ 23:37, 24 08 2007)

pisze się rozłącza a nie rozłancza. Po pierwsze był już dokładnie taki sam temat. Po drugie zanim coś napiszesz poszukaj. Po trzecie najprawdopodobniej masz zablokowane porty z których korzysta gra.
Sry moj Blad nie zauwazylem. To moj 1 post jestem zielony w panike wpadlem i odruchowo napisalem Topic.
A jak juz tak nabalaganilem to mozna wiedziec jak ten blad usunac?? co trzeba zmienic prosze o odpowiedz wiecej nie bede nekal:D
Macgyver
0:58, 25 08 2007
poproś admina twojej sieci o odblokowanie portów. Najczęstszy port to chyba 27960
Master00
9:04, 25 08 2007
Jak teraz sprawdzalem dokladnie jak neo sie zachowuje podczas gry to czasem jak wchodze na swoj serwer to sie polaczy i jakims cudem sie nie rozlacza ale wiekszosc jest tak ze rozlaczy neo dzwina sprawa.
ROTFL
MkGajver jak zwykle i jego złota recepta na wszystko - blokowanie portów.
Jak może poprosic admina skoro ma Neostradę ? TPSA nie blokuje portów u userów Neo a rozłączanie się Neostrady nie jest powodowane blokowaniem portów.
Master00
22:21, 25 08 2007
Ja juz nad tym pracuje 4 dzien i niewiem w czym jest problem razwylacza sie neo przy starcie gry pozniej podczas gry kompletne dno i metr mulu.Mysle nad rozwiazaniem ale nic mi do glowy nie przychodzi moja ostateczna mysl to format ale wapie zeby to pomoglo.
Macgyver
0:00, 26 08 2007
od jakiego czasu neo ci sie rozłącza?
Master00
0:02, 26 08 2007
Neo pracowalo dobrze az do niedawna gdy zainstakowalem ET roblemy sie pojawily.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.