Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nie moge wstawiac emotek....
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
Audrey
witam ^^

jak pisze posta to nie moge wstawiac zadnych emotikonow.. w ogole nie moge zmieniac czcionki ani nic..;/ jak najezdzam kursorem na emotke ktora chce wstawic to strzalka zmienia sie w raczke i klikam i nic. tak samo jest z rozmiarem czcionki, kolorem itd..

dodtakowo kiedy ogladam kogops profil nie moge wejsc w zakladki: postów, komentarze, znajomi... a kiedy czytam posty to nie wyswietlaja mi sie niektore emoty.

w sumie nie jest to taki powazny problem i wiele nie zmienia, ale jakbym to naprawila to zyloby mi sie na tym forum troszke przyjemniej, wiec prosze o pomoc ;]

p.s. mam mozille...
Swiety
whistling.gif thumbsup.gif rolleyes.gif confused.gif wallbash.gif verymad.gif biggrin.gif unsure.gif banana.gif stupid.gif turned.gif teehee.gif

Zainstaluj najnowszą wersję przeglądarki, ściągnij najnowszą wersję Javy i zobacz czy działa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.