Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OLDMODE
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
pies
No cześć,
Jak aktywować r_oldMode? Pisze w konsoli r_oldMode 1, restartuje grę, ale on nie działa.
W tych nowych etpro już go nie można włączyć?
Dlatego bardzo proszę.
Macgyver
do czego służy ta komenda?
pies
Super komenda, et to same teksutry, znacznie więcej FPS, ale jak to włączyć? Kiedyś mi działało.
Chce też żebym miał fullscreen na tym modzie!
Macgyver
nie rozumiem o czym ty gadasz. confused.gif
Konik
Grales kiedys MacGyver w pierwsza wersje Wolfa?? Jezeli nei jestes zbyt mlody to pewnie tak bo to klasyk. Ta komenda pozwala wlaczyc wlasnie ET w grafice podobnej do piewszej wersji Wolfa, czyli na maksa pixeloza.
pies
Właśnie, tylko jak to włączyć? Już to jest niedostępne w tych etpro? w autoexecu mam seta r_oldMode "1", ale nie działa.
pies
Dlatego bardzo prosze i nie chodzi tu o proszek, o odpowiedz na moje pytanie wniosek wnosze, w lato nike'i w zime kalosze, jak z plebanii Tosiek, albo grzyb nawet co sobie grzebie w zadzie, jak ryba w niagarze, czytaj- w wodospadzie. NIE MAM ZALU WKLADAM SLUCHAWKI I BIEGNE.
jarpen
na pb to na pewno nie będzie działać, spróbuj na serwerze bez pb i etpro albo sam zhostuj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.