adacho2012
20:14, 7 09 2007
Grałem sobie niedawno na aimbocie tak z ciekawości nigdy wcześniej nie grałem. Potem przestałem grać i wyrzuciłem wszystkie pliki związane z botami przynajmniej tak mi sie wydaje. Aż tu nagle dzisiaj wyrzuca mnie z jednego serwera I pisze coś z MULTIHACK A NA DRUGIM DOSTAłEM BANA :(. Co zrobić proszę o pomoc jak zlikwidować ten problem
Macgyver
21:31, 7 09 2007
trzeba było nie grać na bocie to nie miałbyś problemu

Raczej nikt ci tu nie pomoże.
SPIDIvonMARDER
11:43, 8 09 2007
Może bez takich tanich flejmów, co?
Onliq: To jest forum, na których cheaterzy (nawet byli) są niemile widziani. Lepiej poszukaj na stronach i forach dla cheaterów. Np. na netcoders. Tam są chyba takie rozwiązania.
macgyver zrobil mi za!@#isty prezent na siedemnastke, myslalem ze to ja jestem tu najmlodszy :L
Macgyver
16:19, 8 09 2007
CYTAT(jarpen @ 14:21, 8 09 2007)

macgyver zrobil mi za!@#isty prezent na siedemnastke, myslalem ze to ja jestem tu najmlodszy :L
może nie najmłodszy ale najgłupszy pewnie tak.
w sensie logicznym najgłupsza może być tylko jedna osoba, a wg ciebie najgłupszym są jeszcze kaurz i estaloth
Macgyver
19:47, 8 09 2007
CYTAT(jarpen @ 19:12, 8 09 2007)

w sensie logicznym najgłupsza może być tylko jedna osoba, a wg ciebie najgłupszym są jeszcze kaurz i estaloth
wg mnie najgłupsza jest forumowa "trójca" czyli ty, kaurz i estaloth.
saruman
22:12, 26 09 2007
CYTAT(adacho2012 @ 20:14, 7 09 2007)

Grałem sobie niedawno na aimbocie tak z ciekawości nigdy wcześniej nie grałem. Potem przestałem grać i wyrzuciłem wszystkie pliki związane z botami przynajmniej tak mi sie wydaje. Aż tu nagle dzisiaj wyrzuca mnie z jednego serwera I pisze coś z MULTIHACK A NA DRUGIM DOSTAłEM BANA :(. Co zrobić proszę o pomoc jak zlikwidować ten problem
No nie tylko ty masz ten problem "MULTIHACK #70473" jak tylko coś uda mi sie znaleźć to dam znać.
Ps. Chyba na pewien czas poradzili sobie z czituchami :) lol
LoL przeoczylem ten temat :DDDDDD
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 11:43, 8 09 2007)

Może bez takich tanich flejmów, co?
Onliq: To jest forum, na których cheaterzy (nawet byli) są niemile widziani. Lepiej poszukaj na stronach i forach dla cheaterów. Np. na netcoders. Tam są chyba takie rozwiązania.
Chyba nie łapię.
spidi pomylil userow
(BTW, 500 POSTOW - POZDRO DLA MACGYVERA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
CYTAT(Macgyver)
a ty k#!@o c@#!u (słowo na p)ony twoja stara to niedo!@#ana k#!@a szmata. Zamknij swój niedo!@#any ryj jak nie masz co pisać. stupid.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif
Temu też się chyba pomyliło xd Swoją drogą, ciekawe czy w życiu też tak reaguje np na swoją np niewiedzę. Wygląda to na ADHD nie obrażając nikogo.
SPIDIvonMARDER
15:30, 28 09 2007
Faktycznie... fatalna pomyłka. Najmocniej Ciebie przepraszam. (

=me )
To oczywiście chodziło o autora topicu.
Jeszcze raz sorry.
Rada na problem jest bardzo prosta...
Już dawno sobie z tym poradziłem, otóż wywalamy zbędne plisie z etmain i etpro oraz z foldery gdzie mamy gra jakieś dziwne dll i tym podobne i robimy reinstal aha dla pewności przez przeinstalacja wywalamy etkey i po kłopocie. Pozdrawiam.
powiedzial, co wiedzial. omfglol
SPIDIvonMARDER
18:08, 31 10 2007
CYTAT(saruman @ 1:52, 31 10 2007)

(...)dziwne dll (...)
Już w innym temacie pisałem, że brakuje mi tego pliku do zakładania serwerów na NQ. Czy ktoś wie, skąd to można ściągnąć? Probowałem sam znaleźć, ale nie wyszło
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.