Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy MULTIHACK
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
adacho2012
Grałem sobie niedawno na aimbocie tak z ciekawości nigdy wcześniej nie grałem. Potem przestałem grać i wyrzuciłem wszystkie pliki związane z botami przynajmniej tak mi sie wydaje. Aż tu nagle dzisiaj wyrzuca mnie z jednego serwera I pisze coś z MULTIHACK A NA DRUGIM DOSTAłEM BANA :(. Co zrobić proszę o pomoc jak zlikwidować ten problem
Macgyver
trzeba było nie grać na bocie to nie miałbyś problemu wallbash.gif Raczej nikt ci tu nie pomoże.
OnliQ
!@#nij się w łeb.
Macgyver
a ty k#!@o c@#!u (słowo na p)ony twoja stara to niedo!@#ana k#!@a szmata. Zamknij swój niedo!@#any ryj jak nie masz co pisać. stupid.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif
SPIDIvonMARDER
Może bez takich tanich flejmów, co?

Onliq: To jest forum, na których cheaterzy (nawet byli) są niemile widziani. Lepiej poszukaj na stronach i forach dla cheaterów. Np. na netcoders. Tam są chyba takie rozwiązania.
jarpen
macgyver zrobil mi za!@#isty prezent na siedemnastke, myslalem ze to ja jestem tu najmlodszy :L
Macgyver
CYTAT(jarpen @ 14:21, 8 09 2007) *
macgyver zrobil mi za!@#isty prezent na siedemnastke, myslalem ze to ja jestem tu najmlodszy :L

może nie najmłodszy ale najgłupszy pewnie tak.
jarpen
w sensie logicznym najgłupsza może być tylko jedna osoba, a wg ciebie najgłupszym są jeszcze kaurz i estaloth
Macgyver
CYTAT(jarpen @ 19:12, 8 09 2007) *
w sensie logicznym najgłupsza może być tylko jedna osoba, a wg ciebie najgłupszym są jeszcze kaurz i estaloth

wg mnie najgłupsza jest forumowa "trójca" czyli ty, kaurz i estaloth.
saruman
CYTAT(adacho2012 @ 20:14, 7 09 2007) *
Grałem sobie niedawno na aimbocie tak z ciekawości nigdy wcześniej nie grałem. Potem przestałem grać i wyrzuciłem wszystkie pliki związane z botami przynajmniej tak mi sie wydaje. Aż tu nagle dzisiaj wyrzuca mnie z jednego serwera I pisze coś z MULTIHACK A NA DRUGIM DOSTAłEM BANA :(. Co zrobić proszę o pomoc jak zlikwidować ten problem

No nie tylko ty masz ten problem "MULTIHACK #70473" jak tylko coś uda mi sie znaleźć to dam znać.
Ps. Chyba na pewien czas poradzili sobie z czituchami :) lol
kaurz
LoL przeoczylem ten temat :DDDDDD
OnliQ
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 11:43, 8 09 2007) *
Może bez takich tanich flejmów, co?
Onliq: To jest forum, na których cheaterzy (nawet byli) są niemile widziani. Lepiej poszukaj na stronach i forach dla cheaterów. Np. na netcoders. Tam są chyba takie rozwiązania.

Chyba nie łapię.
kaurz
spidi pomylil userow

(BTW, 500 POSTOW - POZDRO DLA MACGYVERA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
OnliQ
CYTAT(Macgyver)
a ty k#!@o c@#!u (słowo na p)ony twoja stara to niedo!@#ana k#!@a szmata. Zamknij swój niedo!@#any ryj jak nie masz co pisać. stupid.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif stupid.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif

Temu też się chyba pomyliło xd Swoją drogą, ciekawe czy w życiu też tak reaguje np na swoją np niewiedzę. Wygląda to na ADHD nie obrażając nikogo.
SPIDIvonMARDER
Faktycznie... fatalna pomyłka. Najmocniej Ciebie przepraszam. ( stupid.gif=me )
To oczywiście chodziło o autora topicu.
Jeszcze raz sorry.
saruman
Rada na problem jest bardzo prosta...
Już dawno sobie z tym poradziłem, otóż wywalamy zbędne plisie z etmain i etpro oraz z foldery gdzie mamy gra jakieś dziwne dll i tym podobne i robimy reinstal aha dla pewności przez przeinstalacja wywalamy etkey i po kłopocie. Pozdrawiam.
kaurz
powiedzial, co wiedzial. omfglol
SPIDIvonMARDER
CYTAT(saruman @ 1:52, 31 10 2007) *
(...)dziwne dll (...)

Już w innym temacie pisałem, że brakuje mi tego pliku do zakładania serwerów na NQ. Czy ktoś wie, skąd to można ściągnąć? Probowałem sam znaleźć, ale nie wyszło down.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.