Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak GUIDA
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
borat
[/font][font="Arial"][color="#FF0000"][/color]Witam Wszystkich, wchodzę sobie na jakiś serwer i ktoś odrazu pisze ze ja cziter nie wiem o co im wogle chodzi;/ a oni mówią ze nie mam Guida to jestem cziter wiec, co mam zrobić zeby mieć tego Guida zrobiłem format i nic nie pomogło wiec co robić? plis pomocy
Macgyver
jak nie masz guida to znaczy że jakiś elemeny twojego komputera nie generuje numeru seryjnego bądź gra go nie rozpoznaje i jeśli chcesz mieć guida to musisz tą część wymienić. Zresztą odradzam ci to. Musiałbyś najpierw wiedzieć co to za część. I jeszcze jedno. Zastanów się. Chcesz wydawać kase dlatego że jakieś nooby cie oskarżają o czity? Olej ich i tyle, jak trzeba to wyzwij i już.
SPIDIvonMARDER
...i zmień serwa.
Estaloth
Za guida odpowiada dysk twardy, tylko i wylacznie. Sprawdzcie sobie forum etpro i doczytajcie o co dokladnie chodzi. Brak guida to problem nie taki tez rzadki, np Kazu tez ma z tym problem. Jesli chodzi o etpro guida to nie wyswietla go tez na innych modach, ale skoro inni pisza ze Ci nie pokazuje to znaczy ze masz cos nie tak. Sprawdz czy firewall nie blokuje czegos zwiazanego z et. Generalnie pomysl od kiedy ci guida nie wyswietla i pomysl co w tym czasie zmieniles or smth w kompie. gl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.