Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MacZjeb
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
Swiety
Pierwszy ban od ponad roku.

STOP DZIECIOM NEO !
MacGyver już nikogo nie obrazi na tym forum.

c@#! ci w dupe pedale. za co znowu odjąles mi posty cioto ruska? (słowo na p)e to !@#ane forum. i tak wiem ze dostane bana a le ty jesteś k#!@ą a twoja stara sie sprzedaje na każdej ulicy za 2 złote..

jest pedałem, jego stara to ku.rwa za 2 złote, a on dyma sie ze swoją starą za 50 gr (dała mu zniżke) :PP
Skoro napisał 500 postów na tym forum to nie myślałem że jest taki głupi aby obrażac administratora
Konik
GG Świety i tak gratuluję Ci cierpliwości co do tego kolesia.
Swiety
Agresja tego kolesia sięgnęła zenitu. Fluganie na noobów, fluganie na starych userów a w końcu fluganie na admina :D
kaurz
i znowu bedzie nudno :<
oni tak co jakis czas przychodza - Sn!per, Macgyver :D
SPIDIvonMARDER
CYTAT(Swiety @ 21:19, 18 09 2007) *
(...)
Skoro napisał 500 postów na tym forum to nie myślałem że jest taki głupi aby obrażac administratora

Co jak co, ale nawet karaluchy mają jakiś instynkt samozachowawczy, dzięki czemu żyją. Obrażanie kogokolwiek w taki sposób (np. Oświęcim) jest po prostu skandaliczne. A obrażanie administratora to po prostu idiotyzm.
falubaz
Hehe, swiety w formie :D :D Jak narazie topic roku :)
blacktyger
Gdybyście widzieli jego komentarze w moim profilu za to, że go kasowałem w hyde! : - DDD
swiety_to_pedał
DZIECKO NEO TO TY PEDALE J.EBANY. TWOJA STARA PIER.DOLI SIE Z TOBĄ ZA DARMO A NAWET DOPŁACA CI ŻEBYS JĄ JE.BAŁ W TĄ GŁUPIĄ ŚMIERDZĄCĄ PI.ZDE. JESTEM MACGYVER A TY JESTEŚ KU.RWA NIEDOJE.BANA i WARZYWO. ZNISZCZE CIE ZA TO ZE DALES MI BANA. BEDE NA KAZDYM FORUM PISAŁ ANTYREKLAMY TEGO NOOBOWEGO FORUM. A TY SIE OBSRASZ. ALE DZIEKI ZA TO ZE MNIE WYJE.BAŁEŚ. WIDAC UWAZASZ ZE NIE NALEZE DO CIOT TAKICH JAK TY I RESZTA TJ. KAURZ, ESTALOTH, KONIK I PRZEDE WSZYSTKIM BLACKTIGER. CIEKAWE JAK SIE MNIE POZBEDZIESZ. BEDZIESZ MUSIAL BANOWAC WSZYSTKICH NOWYCH NOOBOW KTORZY TU PRZYCHODZA. BUAHAHAHAHA. POZDRO DLA WSZYSTKICH LAMERÓW NA TYM FORUM CZYLI PRAWIE DLA WSZYSTKICH CHOC SA WYJATKI. I JESZCZE JEDNO. SWIETY NIE WIEDZIALEM ZE TWOJ STARY WSTAWIL SWOJE ZDJECIE DO INTERNETU ---> http://www.twojstary2.er.pl/ BUAHAAHAHAAH. LEPIEJ DO NIEGO DOLACZ BO TAKA CZEKA CIE PRZYSZLOSC TROLLU BUAHAHHAHA. DZISIAJ WYJE.BAŁEM TWOJEJ STAREJ W CYCKI BO SIE PRZYSTAWIAŁA GŁUPIA SUKA, DZI.WKA SZMATA. DUŻO JEST NA NIĄ OKREŚLEŃ. NARA FRAJERZE PIER.DOLONY. POWODZENIA W BANOWANIU WSZYSTKICH NOWYCH NOOBÓW.
Konik
CYTAT(swiety_to_pedał @ 15:55, 3 10 2007) *
DZIECKO NEO TO TY PEDALE J.EBANY. TWOJA STARA PIER.DOLI SIE Z TOBĄ ZA DARMO A NAWET DOPŁACA CI ŻEBYS JĄ JE.BAŁ W TĄ GŁUPIĄ ŚMIERDZĄCĄ PI.ZDE. JESTEM MACGYVER A TY JESTEŚ KU.RWA NIEDOJE.BANA i WARZYWO. ZNISZCZE CIE ZA TO ZE DALES MI BANA. BEDE NA KAZDYM FORUM PISAŁ ANTYREKLAMY TEGO NOOBOWEGO FORUM. A TY SIE OBSRASZ. ALE DZIEKI ZA TO ZE MNIE WYJE.BAŁEŚ. WIDAC UWAZASZ ZE NIE NALEZE DO CIOT TAKICH JAK TY I RESZTA TJ. KAURZ, ESTALOTH, KONIK I PRZEDE WSZYSTKIM BLACKTIGER. CIEKAWE JAK SIE MNIE POZBEDZIESZ. BEDZIESZ MUSIAL BANOWAC WSZYSTKICH NOWYCH NOOBOW KTORZY TU PRZYCHODZA. BUAHAHAHAHA. POZDRO DLA WSZYSTKICH LAMERÓW NA TYM FORUM CZYLI PRAWIE DLA WSZYSTKICH CHOC SA WYJATKI. I JESZCZE JEDNO. SWIETY NIE WIEDZIALEM ZE TWOJ STARY WSTAWIL SWOJE ZDJECIE DO INTERNETU ---> http://www.twojstary2.er.pl/ BUAHAAHAHAAH. LEPIEJ DO NIEGO DOLACZ BO TAKA CZEKA CIE PRZYSZLOSC TROLLU BUAHAHHAHA. DZISIAJ WYJE.BAŁEM TWOJEJ STAREJ W CYCKI BO SIE PRZYSTAWIAŁA GŁUPIA SUKA, DZI.WKA SZMATA. DUŻO JEST NA NIĄ OKREŚLEŃ. NARA FRAJERZE PIER.DOLONY. POWODZENIA W BANOWANIU WSZYSTKICH NOWYCH NOOBÓW.

Ohhh no, we are doomed!!!! Ratuj sie kto moze!!! Macgyver powrocil!!! To mi troche podchodzi aktem desperacji ze jego strony, bo kogo w sumie to obchodzi co on wypisuje. Kazdy juz sie raczej oswoil z tekstem "tfoja stara" i malo kogo ruszaja wypociny byle trolla. Swoja droga to martwie sie troche o zdrowie Macgyvera bo zalatuje mi psychoza. banana.gif banana.gif banana.gif
kaurz
CYTAT(swiety_to_pedał @ 15:55, 3 10 2007) *

WYMIENIONY JAKO PIERWSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDDDDDD
SPIDIvonMARDER
Topic roku!
Już nie trzeba grać w "Sanitarium". Wszystko jest tutaj, tyle że lepiej, bo w realu.
Co jak co Mac, ale albo to podpucha, albo jesteś naprawdę mocno chory.
swiety_to_pedał
CYTAT(kaurz @ 22:12, 3 10 2007) *
WYMIENIONY JAKO PIERWSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDD

bo jesteś piź.dzielcem i mega z!@#em. Ssiesz swojemu staremu. Wystarczy?
szopen#
Proponuje skonczyc flejma zanim sie zacznie... zreszta mac ostatnio tylko bluzgac umie wiec to nawet pod flejm nie podejdzie...
swiety_to_pedał
jest to flejm psie. Tylko że obiekt bluzgów (tj. plebs swiety) sie nie udziela. Pewnie zaraz mnie zbanuje, to sobie stworze nastepne konto :P
szopen#
swiety w koncu zbanuje cala domene neo i bedzie git ;p
swiety_to_pedał
jedyne co swiety może to wsadzić swojego wielkiego na 0,5 cm i śmierdzącego siusiaka w mo.rde swojej starej co jak wszyscy wiedzą robi codziennie kilka razy. A jak zbanuje całe neo to cie wypie.rdoli
SPIDIvonMARDER
Nie bardzo wiem, co chcesz osiągnąć.
-Chcesz z powrotem zaistnieć na tym forum - w ten sposób to chyba sie nie uda
-Chcesz dopiec Swientemu itd. - jak sam widzisz, takie posty są bardziej śmieszne niż straszne. Swienty itd. to dorośli ludzie, którzy na pewno w życiu niejedno widzieli i myślę, że to nie robi na nich wrażenia.
-Chcesz zniszczyć to forum - obawiam się, że to niemożliwe takimi środkami

Obojętnie, jakie są twoje zamiary, to i tak na razie się tylko tworzy trochę złych emocji. Musisz to robić?
szopen#
CYTAT(swiety_to_pedał @ 16:07, 5 10 2007) *
A jak zbanuje całe neo to cie wypie.rdoli

Jesli dla ciebie jedynym dostawca jest tp to wspolczuje. chlip, chlip.
Btw jak juz wczesniej pisal konik to do twoich bezsensownych tekstow typu "twoja stara to..." przyzwyczail sie kazdy na tym forum niewazne czy jechales po nim na priv czy nie, wiec daremny twoj trud zeby kogokolwiek tym obrazic.
swiety_to_pedał
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 17:01, 5 10 2007) *
Nie bardzo wiem, co chcesz osiągnąć.
-Chcesz z powrotem zaistnieć na tym forum - w ten sposób to chyba sie nie uda
-Chcesz dopiec Swientemu itd. - jak sam widzisz, takie posty są bardziej śmieszne niż straszne. Swienty itd. to dorośli ludzie, którzy na pewno w życiu niejedno widzieli i myślę, że to nie robi na nich wrażenia.
-Chcesz zniszczyć to forum - obawiam się, że to niemożliwe takimi środkami

Obojętnie, jakie są twoje zamiary, to i tak na razie się tylko twoży trochę złych emocji. Musisz to robić?

nie musze. Tylko nie wiem za co dostałem bana. On kasował mi ten licznik codziennie jak tylko napisałem jakiś post i bluzgi i normalna odpowiedź to zaraz licznik spadał o ileś tam postów aż w końcu mi skasował do końca. Najpierw mu na PW napisałem grzecznie dlaczego tak zrobił to nic nie odpisał. No to w końcu mu pojechałem.

CYTAT(szopen# @ 18:30, 5 10 2007) *
Jesli dla ciebie jedynym dostawca jest tp to wspolczuje. chlip, chlip.
Btw jak juz wczesniej pisal konik to do twoich bezsensownych tekstow typu "twoja stara to..." przyzwyczail sie kazdy na tym forum niewazne czy jechales po nim na priv czy nie, wiec daremny twoj trud zeby kogokolwiek tym obrazic.

mówie o tobie. Twoją ksywą i nazwiskiem reklamują najnowszą reklamę neo.
kaurz
:DDDDDDDDDDDDDDD

MOAR !!!!!!!!1
Ser Robin
Mac, zaskakujesz nas tym, że każdy twój post jest głupszy od poprzedniego. Jak zobaczyłem pierwszego twojego posta w tym temacie to myślałem że nie wytrzymam ze śmiechu, a jednak! ty z każdym nowym zdaniem zapisanym tutaj robiłeś na mnie coraz większe wrażenie. Nigdy nie pomyślałem, że czlowiek może być tak wnerwiony z powodu głupiego bana. confused.gif

Jak już zmieniłeś sobie konto to mógłbyś także zmienić swoje postępowanie co do wszystkich forumowiczów. Watpię aby ktokolwiek coś sobie robił z twoich bluzgów (są one na poziomie 1kl. podstawówki), którymi obrzucasz każdego kto ma inne zdanie o Swientym niż ty. Mógłbyś dmienić swoje postępowanie i zacząć pomagać n00bom, a nie spamoać i rozpoczynać bezsensowne flejmy. Przed stworzeniem twojego nowego konta na tym forum była cisza i spokój, a ja miełem nadzieję, że tak pozostanie. Lecz jednak myliłem się. Widzę, że nie odpuścisz już Swientemu, chociaż zemsta w takim stylu, to według mnie jedynie kompromitacja. banana.gif

Dobrze by było stworzyć ankietę typu "Temat miesiąca". Założe się, że w temacie, który by wygrał byłby chociaż jeden post Maca.

PS. Powodzenia Mac w dalszym zasmiecaniu tego forum, chociaz jak mówił SPIDI to jest to "syzyfowa praca".
swiety_to_pedał
CYTAT(Ser Robin @ 9:54, 6 10 2007) *
Mógłbyś dmienić swoje postępowanie i zacząć pomagać n00bom, a nie spamoać i rozpoczynać bezsensowne flejmy.

było tak jak pierwszy raz cofnął ten licznik. Tylko że po każdym moim poście "elita" tego forum, kaurz, konik i blacktiger komentowali moje posty że sie nie znam, jestem noobem itd. Zauważ też że wcześniej ja nie rozpoczynałem flejmów tylko prowokowali mnie wymienione wcześniej plebsy. I o czywiście ja dostałem bana bo sie z nimi kłóciłem :/
szopen#
Skoro tak to mogles dac spokoj z tamtym kontem, zalozyc nowe i zaczac znowu pomagac... licznik i tak miales cofniety wiec ranga powinna ci wisiec.

EDIT:

radze poczytac posty Swietego w tym temacie:
http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...=7713&st=20
kaurz
CYTAT(swiety_to_pedał @ 13:24, 6 10 2007) *
było tak jak pierwszy raz cofnął ten licznik. Tylko że po każdym moim poście "elita" tego forum, kaurz, konik i blacktiger komentowali moje posty że sie nie znam, jestem noobem itd. Zauważ też że wcześniej ja nie rozpoczynałem flejmów tylko prowokowali mnie wymienione wcześniej plebsy. I o czywiście ja dostałem bana bo sie z nimi kłóciłem :/

polska trudny jezyk.

jak pisales bezsensowne posty to Ci Swiety odjal licznik, zebys sie opamietal. miales zawsze dwa rozwiazania na kazdy problem i zawsze wiedziales najlepiej, bo "ktos Ci tak powiedzial".

pozdrawiam,
k.
swiety_to_pedał
CYTAT(kaurz @ 15:21, 6 10 2007) *
miales zawsze dwa rozwiazania na kazdy problem

może tego nie wiesz ale najprostze rozwiązania są zawsze najskuteczniejsze i to rzeczywiście pomagało. A to nie moja wina że prawie wszyscy piszący nowe tematy to nooby i nie chce im się pomyśleć. Nawet nie chce im sie poszukać tylko walą 39728274 taki sam temat.

CYTAT(szopen# @ 15:03, 6 10 2007) *
Skoro tak to mogles dac spokoj z tamtym kontem, zalozyc nowe i zaczac znowu pomagac... licznik i tak miales cofniety wiec ranga powinna ci wisiec.

EDIT:

radze poczytac posty Swietego w tym temacie:
http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...=7713&st=20

a czemu ja miałem rezygnować z tamtego konta? Moja to wina że inni zamiast pomagać wolą komentować moje posty?
szopen#
CYTAT(swiety_to_pedał @ 18:44, 6 10 2007) *
a czemu ja miałem rezygnować z tamtego konta? Moja to wina że inni zamiast pomagać wolą komentować moje posty?

Sam przeciez powiedziales ze kazdy post napisany na tamtym koncie byl glupio komentowany. Nowe konto = brak takich komentarzy.
Swiety
MCZjeb chciał komuś dopiec ale tylko dostarczył dawkę niezłego humoru i pokazał jaki jest żałosny.
Może zacznij pisać teksty do nowej wersji programu Bluzgator bo chyba tylko w tym jesteś dobry.

Z kolejnym postem tylko potwierdzasz że jesteś pryszczatym gówniarzem, dzieckiem Neo. Mamusia kupiła synkowi internet do nauki więc teraz pokazuje jaki to on jest zajebisty a w realu dostałby jednego luta i już by nie wstał.
No ale dzieci neo nie wiedzą że waląc takie teksty kompromitują się jeszcze bardziej.
Ser Robin
Na każdym forum az roi się od dzieci NEO, al ty mac, wyróżniasz się szczególnie. Zakładając nowe konto nie przyznawałbym się do tego poprzedniego, bo przyniosło ci ono tylko wstyd i hańbę. Gdyby mnie ktoś tak zgnoił, a potem zbanował, to jakbym zakładał nowe konto-o tamtym bym zapomniał i starał się zaistnieć na tym forum jako osoba, która wie dużo o ET i pomaga jak tylko może, a jak nie może to siedzi cicho, bo i tak nic nie wniesie do tematu pisząc, że "nie wie o co chodzi" i "nie wiem jak Ci pomóc". To jest właśnie przykład spamowania i naliczania postów. Nigdy nie sądziłem, że jesli ktos ma wicej postów ode mnie to jest mądrzejszy. Rozumiem, że mozna się wk#!@ić jesli ktos Ci odejmie posty, ale żeby potem jechać wszystkich za wszystko? w tym administratora? to już jest lekka przesada. Przyczyniłe się do powstania dwóch największych flejmów (jezeli ten temat się już zalicza do tej kategorii) jakich nie wiedziałem jeszcze na żadnym forum. GRATULACJE!!!!!!!!!!! banana.gif

Przynajmniej jest się z kogo pośmiać...
Swiety
Licznik postów został cofnięty za nabijanie postów i spam w celu podbicia licznika postów.
To że pisał posty wyłącznie w celu nabijania potwierdza jego reakcja na cofnięcie licznika postów.
A że reakcja była taka a nie inna to dostał bana. EOT.
blacktyger
PRZEDE WSZYSTKIM BLACKTIGER - pwned. Kochał mnie. : DDD
tranx-san
hehehe, fajny topic :D

z tego co pamietam to black chyba kiedys tez mial cofniety licznik postow i plakal na forum ;)
kawal dobrej histori...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.