Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy!!!!!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
MatriX
Niechcący zaznaczylem teskt ze strony i przeciągnąlem go na pulpit. I ten tekst jakby sie w niego wtopil!!!! Widze to bo nie widac tekstu ale wszytskie ikony sa jakby na stale zaznaczone i byzka z tektu jest widoczna.

Jak mam to cofnąc lub naprawic!!!!! POMOCY!!!!!!! wallbash.gif
blacktyger
O k#!@a nie wierzyłem mu i sam se tak zrobiłem! xdddddddddddddddddddddd
MatriX
Haheehaheahae no fajnie... chyba bym nie spamował nie??? No to teraz POMÓŻCIE NAM!!!!!!
stefanek
CYTAT
O k#!@a nie wierzyłem mu i sam se tak zrobiłem! xdddddddddddddddddddddd

Rozwaliles mnie totalnie xD

Nie pomaga odswiez ? restart kompa ? zmiana tapety ? nie probuje tego sam zrobic :P
SPIDIvonMARDER
Ja probowałem i zrobiła mi się jedynie ikonka "wycinek tekstu".

Spróbuj wczytać jakąś kompozycję w /panel sterowania/ekran/kompozycje.
blacktyger
Próbowałem i nic xd.
MatriX
nom tez probowalem
Konik
Kusi mnie zeby tez to zrobic, ale wole nie byc 3 osoba, ktora ma ten problem.
blacktyger
MAM!
Prawym na pulpicie -> właściwości -> pulpit -> dostosuj pulpit -> sieć web tam już sobie poradzisz. ; DDD
MatriX
Chłopaki jesteście zaczep[iści...wilkie wielki dzieki...teraz jakichs problem odrazu wale do was banana.gif banana.gif banana.gif
SPIDIvonMARDER
Co jak co, ale ja bym ten topic mianował na "Problem roku". rewelacyjna reakcja innych użytkownikow, którzy świadomie psuli swoje kompy :)
MatriX
Haehehheaae............ chyba powinni dostac medale za poświecenie... thanks.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.