Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: hb blacktyger
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Estaloth
Najlepszego tygrysku :O)
kaurz
all the best.

Est pedaun.
stefanek

Najlepszego turned.gif
jarpen
blek a ile zaplaciles za wynajem lokalu urodzinowego w makdonaldzie?
blacktyger
łaaaa wtf. : DDD

Dzięki ale przeżywam właśnie najgorsze dni swojego życia, więc bardzo nie hb.
kaurz
:(
falubaz
Ośemnazdka o jesu jag to dafno byo :) Wsyzdkieko najleprzego blacktajgeju :)

Ja tesz jakoź nie najlepej wzpominam pszeom 17 i 18 lata zyca, z ruznyh pofoduf, ale teraz rzaluie bo to byly najlepsi okres zyca :) I śe ńe martf tyko kozystai z rzycia!
blacktyger
Wyznaję zasadę, że mogę żałować tylko tego czego nie zrobiłem, mimo to nie chroni mnie to od z!@#anych decyzji, które w długofalowy sposób negatywnie rzutują na moją przyszłość. Jednym słowem z!@#ałem. :| Szkoda, że o swoim życiu decyduje się kiedy jest się idiotą.
kaurz
jesli chodzi o kobiete to nie przejmuj sie

TEGO KWIATU JEST PÓŁ ŚWIATU

:ddddd
blacktyger
Ehh kaurz kochanie tylko Ty wiesz jak mnie pocieszyć! ; DD

Niestety to nie takie błahe jak jakaś tam kobieta xd, bo tych rzeczywiście za dużo żeby se łeb zawracać.
kaurz
ok.

anyway, GL m8.
tranx-san
wszystkiego najlepszego, zdrowia szczescia przesyla kolega emeryt z zaswiatow :D
blacktyger
Łaaaaa tranx, skąd wtf?! : DDD
tranx-san
CYTAT(blacktyger @ 13:16, 18 10 2007) *
Łaaaaa tranx, skąd wtf?! : DDD

Z kontowni...

po pol roku przerwy mam internet na stale, wiec odwiedzam stare katy ;)
kaurz
wez sie tranx odezwij do mnie na gg, bo mi gdzies Twoj numer przepadl :<
tranx-san
nie uzywam gg ani irca :D, nie mam na to czasu... znaczy sie.. mam czas, ale mi sie nie chce! Jakos mnie do tego nie ciagnie. Wez moj numer tel od phly i zadzwon jak bede w wawie to cie odwiedze :)

pzdr
evil_lord
Ah, juz 18. A kiedyś owniliśmy serwery będąc 14 latkami :D
blacktyger
: DDDD

Nie da się ukryć kupę lat minęło. Fajnie by było kiedyś spotkać się jeszcze na jakimś serwerze i zagrać. : )

Ostatnio przypomniały mi się te stare czasy jak jeszcze podczas ładowania mapy już miałem dreszczyk emocji - czy będzie miejsce w allies, czy spotkam znajomych. Oczywiście jak wolne było tylko axis to wychodziłem. No i najważniejsze - czy będą sloty na DoDzie! Ehhh, potem przeżyłem to jeszcze tylko raz - przy ładowaniu się L2 byłem już nerwowy jak po 3 kawach :ASD. Od tego czasu gry nie dostarczają mi emocji, też w nic nie gram.

Pozdro tranx, ja się zbieram do wojska za pół roku xd.
evil_lord
dod 1 byl dla lam, tylko dod2 byl dla pr0

potem tenbit i takie tam serwery dla ownerow

no coz, to pewna czesc twojego zycia black, nie zmienisz tego juz banana.gif

blacktyger
Chyba nie żałuję. Choć na pewno mogłem z tym czasem zrobić wiele pożyteczniejszych rzeczy : ).
ymma
Jakbyś zrobił "pożyteczne" to byś żałował, że nie "korzystałeś z życia" itp itd - zawsze tak jest - no i raczej w twoim wieku nie popełnia się nieodwracalnych pomyłek :) A tak swoją drogą to Wszystkiego Najlepszego kocie :)
blacktyger
Uaaa ściągam swoim nickiem dinozaury : ), akurat tego, że nie korzystam z życia nie mogę sobie zarzucić ^^.

A nieodwracalne pomyłki albo popełnić można zawsze - albo nigdy : ).
kaurz
zaluj tylko tego, czego nie zrobiles!
Termit
cze ;o

blacktyger to czarny kot z filma tak ?

papatki :d

ps :

ymma :* :)
tranx-san
w wojsku jest fajnie... kupa milych wspomnien :) no i postrzelac tez mozna...
blacktyger
Czekam.. jeszcze parę miesięcy :ASD. TAK CHCĘ IŚĆ DO WOJSKA!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.