Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Używki, uzależnienia
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
jarpen
Popularny dziś temat, dragi, papierosy, alkohol, kto się z tym nie zetknął.
Niby niezdrowe, szkodliwe, i tak każdy kiedyś próbował, średnia wieku zetnięcia z alkoholem się obniża, palenie trawy czy to petów też jest normalne w gimnazjach, nawet podstawówkach.
Kawa, nawet podobno keczup uzależnia. Moje podejście jest takie że należy brać tylko legalne używki i z umiarem, w ogóle jakoś narkotyki to mnie nie kręciły, palenie też nie, czasem lubię obalić jabola, wypić kawę dla pobudzenia, mogę się przyznać jedynie uzależnienie od nikotyny w postaci tabaki.
blacktyger
k#!@iłem - nie k#!@ię, piłem - piję, nigdy nie paliłem - nie palę. Tabakę ostatnio od czasu do czasu :XD.
SPIDIvonMARDER
Może wyjdę na harcerzyka, ale zabrakło dla mnie opcji: "NIC". whistling.gif
tranx-san
Ja tam zetknalem sie ze wszystkim wyzej opisanym, uzalezniony na szczescie jestem tylko od fajek, kawy, mojej kobiety, pepsi, internetu i tvn24.
kleje i rozpuszczalniki, probowalem ale to za mlodego, jakos nie mialem pociagu...
trawka, troche pozniej, miejscami nawet to mnie bawilo, aczkolwiek dalem sobie spokoj po jakims czasie bo..
...przezucilem sie na ciezsze dragi. Poczatkowo feta, piguly, koks, pare razy kwasy. Po obudzeniu sie z reka w nocniku opamietalem sie i od roku jestem czysty i do tego tematu juz sie nie dotykam, szkoda zycia.
alkohol pije z umiarem, czesto jakies piwo lub wino (nie jabola) w towarzystwie mojej kobiety. Od czasu do czasu wypijam flaszke z ojcem, ale to chyba normalna rzecz...
kaurz
a ja juz prawie miesiac nie pale szlugow! po 7 latach palenia :DDDD
tranx-san
CYTAT(kaurz @ 13:10, 11 11 2007) *
a ja juz prawie miesiac nie pale szlugow! po 7 latach palenia :DDDD

keep up good work kaurz.. ja nie pallem 7 miesiecy, przytylem 12 kilo i znowu zaczalem palic.. glupota :/
falubaz
Alko. Tylko.
Jaralem kiedys gande, ale juz nie tykam scierwa.
Ser Robin
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 12:49, 11 11 2007) *
Może wyjdę na harcerzyka, ale zabrakło dla mnie opcji: "NIC". whistling.gif

Podpisuję się pod słowa SPIDI'ego.
kaurz
CYTAT(falubaz @ 18:52, 12 11 2007) *
Alko. Tylko.
Jaralem kiedys gande, ale juz nie tykam scierwa.

LoL bluznierstwo. ganja ftw
falubaz
SCIERWO :D
Kałuża!
Gis
CYTAT(falubaz @ 23:43, 12 11 2007) *
SCIERWO :D
Kałuża!

PODMIENILI FALUBA!
blacktyger
O k#!@a gis... The end of world is cumin.
Estaloth
oO
kaurz
Gis grupa proplayor

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDD
falubaz
omfg gis
Gis
Hoho jaki odzew masowy xd
kaurz
fu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.