http://pl.youtube.com/watch?v=G-XA1if3Ub4film powstawał przez miesiąc i nie jest to typowe fragmovie, przy tworzeniu bawiłem sie camtrace'm 3d i to on nadał świetny moim zdaniem efekt.
Oglądajcie, oceniajcie i wypowiadajcie sie co o tym sądzicie.
SPIDIvonMARDER
17:00, 27 11 2007
Good job :)
Niezły Panzersnipering.
Ser Robin
18:19, 27 11 2007
Gdyby nie było tego zwolnionego tempa (tępa?), możnaby pomyśleć że to intro... :)
Bardzo ładnie
Jestem pod wielkim wrażeniem tego co pokazałeś, opanowałeś Camtrace w mistrzowski sposób. Respekt dla Ciebie, zazdroszczę Ci tej umiejętności ;)
no dzięki dzięki ;P
to może napisze ktoś coś negatywnego co? xD
nie no ciesze sie że film sie podoba. taki miły akcent na zakończenie gry w et :P
SPIDIvonMARDER
12:18, 2 12 2007
Jeśli już koniecznie chcesz negatywa, to proszę: ;)
Kuleje tempo filmu. Zwolnione tempo jest dobre, ale powinno być umiejętnie przeplatane z szybszym.
PRZYKŁAD: (WOLNO/szybko)
strzelasz z pfa/ leci faustpatrone / UDERZA / goście się rozpadają
tak bym to widział.
Ale faktycznie zakończenie gry efektowne.
ja tam nic zlego nie widze w zwolnionym tempie. fakt ze sa slabsze i lepsze sceny, i ze moglbys ten filmik czesciej czyms nowym urozmaicic, ale zwiekszenie tempa to nie bylo by to.. :P
blacktyger
11:53, 7 12 2007
Fragi do dupy, nuda, oklepana muzyka, fragi do dupy, brak wstępu/zakończenia, fragi do dupy.
Ciekawe.
Ja rozumiem że można czasami zastosować wolne tempo ale nie cały czas :D
W sumie sprytny sposób na przedłużenie czasu fragmovie :D
Nie wiem co chcecie od muzy - adekwatna do tempa :D
Świetny montaż i kamera, fragi do dupy. Jakby były dobre fragi to mogłoby to być dobre a nawet bardzo dobre movie a tak jest przeciętne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.