Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wesołych Świąt! :P
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
szopen#
Z okazji świąt składam najlepsze życzenia wszystkim, którzy przyczynili się do rozkwitu sceny ET, tego forum, śp. serwisu ET.pl, tym, którzy nie pozwalaja temu forum umrzec - Swietemy, kaurzowi, tygerowi, jarpenowi, spidiemu, ymmie, falubazowi i tym, o których zapomniałem...
...i wszystkim, którzy tu śmiecą bez sensu, odświeżaja topiki sprzed dwoch lat i nie umieją używać opcji "szukaj" :P

WESOŁYCH ŚWIĄT :D

...i przy okazju życzenia dla wszystkich, przez których scena ET pada, dla cziterów, plebsów, n00bów, głupich adminów dajacych bany skillowym graczom:
NIECH WAS TRAMWAJ PRZEJEDZIE! :P
SPIDIvonMARDER
Ja chyba swoje życzenia już gdzieś zamieściłem, ale mogę to zrobić 2x
Tak wiec życzę wszystkim wytrwałości w polepszaniu skilla, samych fajnych ludzi na FFA, świetnej współpracy w klanach, oraz przede wszystkim czerpania jak największej przyjemności z grania! bunny.gif banana.gif

PS: dzięki szopen# za wyróżnienie turned.gif
SPIDIvonMARDER
Ja chyba swoje życzenia już gdzieś zamieściłem, ale mogę to zrobić 2x
Tak wiec życzę wszystkim wytrwałości w polepszaniu skilla, samych fajnych ludzi na FFA, świetnej współpracy w klanach, oraz przede wszystkim czerpania jak największej przyjemności z grania! bunny.gif banana.gif

PS: dzięki szopen# za wyróżnienie turned.gif
jarpen
bys dodal macgyvera, sn!pera i shakaskadadaf
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.