Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyżal się!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
SPIDIvonMARDER
Jeśli ci się w czasie gry w ET trafiła jakaś żałosna sytuacja, to ją tutaj opisz. banana.gif

Ostatnio grałem na Crimsonie. Było 2v2, ja byłem engiem u Niemców, a u Alliesów był eng i med. Owszem, miałem w klanie jeszcze jakiegoś covera, ale gość nie reagował na komunikaty i sobie zwiedzał mapkę.
Amerykanie już wysadzili Depot Gates i podłożyli dynamo pod Fuela. Podszedłem, zabiłem zaczajonego meda, a potem enga. Rozbroiłem dynamit mniej więcej 3 sekundy przed wybuchem. Mocno dowartościowany selfnołem sie i oczekiwałem z powrotem alliesów. Sytuacja się powtórzyła i znowu podłożono dynamit. Tak samo, wbiegłem, zfragowałem meda, a potem enga i zacząłem rozbrajać dynamit. Nagle się pojawił mój towarzysz mnie zabił przy dynamicie, który wybuchł 10 sek. później. wallbash.gif
I jak tu się nie załamać? turned.gif
STOP DZIECIOM NEO!
stupid.gif
blacktyger
Boże....
kaurz
zaloz pamietnik imo
Estaloth
Ogolnie granie w et to zalosna sytuacja. :O)
falubaz
CYTAT(blacktyger @ 23:17, 29 01 2008) *
Boże....

Od(słowo na p) sie ode mnie, ok?
blacktyger
(słowo na p) się. Nigdy Cię nie ma jak wołam :|.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.