Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompania Braci
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Milo93

Kompania Braci
Honor, Odwaga, Zwycięstwo

Jest to stosunkowo młody klan. Stworzony dla graczy, którzy chcą postrzelać w miłej atmosferze.

Wymagamy:
*komunikatywności
*otwartości
*społecznego obycia
*przynajmniej jednego dnia w tygodniu na trening

Oferujemy:
*miłą atmosferę
*stronę + forum
*w miarę możliwości częste spotkania i atrakcje

Nasza strona:
http://strefa.dbv.pl/news.php

Edit: Od wczoraj klan został zarejestrowany w serwisie xfire, a od dzisiaj także na ClanBase. Szczegóły na stronie klanowej.
SPIDIvonMARDER
Milo, Ty żyjesz? ;)
Milo93
Heh sam zadaję sobie to pytanie :D. Aż zdziwiłem się, że po tylu latach jeszcze mogłem zalogować się na forum :D
SPIDIvonMARDER
Jeśli tutaj nie znajdziesz zbyt wielu clanmate'ów, to poszukaj tu: forum.wolfenstein.pl ;)
Milo93
Już na kilku forach próbowałem i musze przyznać że jedyny jakikolwiek odzew jest tutaj :D ;p moze niekoniecznie zwiazany z klanem ;p ale jest. Spróbuje zrobić tak jak piszesz ;) jak na razie to cuś mizernie mi ta rekrutacja idzie ;( na cuda nie liczyłem, ale żeby ani jedna osoba ;( cuż pozdro dla wszystkich maniaków ET (jeszcze sie nie przywitałem po tak długiej przerwie :D) dzieki spidi ;)
SPIDIvonMARDER
Spoko ;) Polska scena ET już od dawna nie żyję, ale pobawić się można, czemu nie... u nas jest więcej młodych graczy, może oni...
Milo93
Zauważyłem już wymarcie polskiej sceny ET ;( od 1,5 roku tułam się po zagranicznych serwerach. Polaków w ET z doświadczeniem już coraz mniej, coraz więcej jest kilkudniowych graczy, którzy nie zatrzymują się na dłużej w ET, smutne ale prawdziwe. Dlatego nie stawiam już wymagań wiekowych, ważna jest dla mnie umiejętność zgrania z drużyną ;)
SPIDIvonMARDER
Generalnie to nie ma w ogóle z kim grać. Ci młodzi niby są, niby skillują, ale za to o zasadach i taktyce z nimi nie pogadasz. Tak samo problem jest z karnością... słowo "rozkaz" dla nich nie istnieje, pomimo że grają w (bądź co bądź) swego rodzaju symulator żołnierza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.