Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska na CB....
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
Majcok(12)
No coz pierwszy mecz polski nie wypadł najlepiej, ale z takim przeciwnikiem nie ma co sie dziwic. wink.gif

Jak wiadmomo grali z finami, a sa oni super graczami i co mnie zbytnio nie zdziwilo mecz ten skonczyl sie wynikeim 4:0 dla finów (mapy: railgun, oasis).

Tu podaje adres stronki na CB z meczu Polska - Finlandia http://www.clanbase.com/news_league.php?wi...501573&lid=1145 jest tam opis duzo wiecej informacji (przebieg, screeny, itp.)

Pzdr
Thoro
Not good not good!! Chcialem zapytac ile druzyn wychodzi z grupy?? dwie?? Pokonacie 2 nastepnych przeciwnikow?? Postarajcie sie. Liczymy na Was. Przynajmniej ja licze tongue.gif.

Edit: Kto decyduje o skladzie na mecz??
Cezar
hmmmmm
szkoda. napewno grali dobrze i z meczu na mecz bedzie lepiej.
Panowie, cała Polska Scena ET (mam kurde taką nadziję) trzyma za was kciuki!!!! dacie radę
pozdro
rover
mecz byl na prawde spoko. zagralismy najlepiej jak sie dalo, a przegralismy nie ze wzgledu na skilla, bo tego mielismy miejscami nawet lepszego od finow, zostalismy zjechani teamplayem. team poland nad tym pracuje, moze bedzie lepiej smile.gif generalnie ten mecz byl jednym z lepszych ffa jakie gralem - wyobrazcie sobie gre na goldrushu, kiedy nasza szkieletowa takta siada, nie bronimy tak jak mielismy bronicv tylko zupelnie inaczej. w tym momecie nastepuje full improwizacja i obrona kolo 10 minut smile.gif przegralismy, ale przegralismy w po naprawde ladnym meczu, co z reszta widac po ctmsie admina cb. ubiegajac odrazu wszelkie pytania - mielismy za malo treningow, ale ponoc ma sie to zmienic za sprawa Angela cool.gif
Mad
zostalismy zjechani teamplayem. team poland nad tym pracuje

gdzie cwiczy?? gdy wiekszosc krajow grala w http://www.planetwolfenstein.de/etcup was nie bylo :[
U.F.O.
Jest gdzies demko z meczu ?? Jesli tak to dajcie link. smile.gif
Khain
Jezeli demka maja sie pojawic to najpierw szukajcie na stronce ClanBase, powinny niedlugo zostac zamieszczone tongue.gif
KiD
Nie ma co desperowac. Pierwsze koty za ploty, zaczekajmy co bedzie dalej. Repra naprawde skillowo jest mocna a ,ze zawodnikom tej klasy podstaw takty nie ma co tlumaczyc mysle ,ze 3-4 treny i sie dograja.

Pozdrawiam i GO GO GO !!!!!
rover
gdzie cwiczy?? gdy wiekszosc krajow grala w http://www.planetwolfenstein.de/etcup was nie bylo :[
widocznie malo wiesz, w etcupie bralismy udzial jako fake clan, ale po co mielismy o tym mowic osobom takim jak Ty? Treny takze przeprowadzalismy zarowno jakio fakeclan jak i z tagiem teampoland.
Majcok(12)
QUOTE (KiD @ 15:38, 18 11 2003)
Nie ma co desperowac. Pierwsze koty za ploty, zaczekajmy co bedzie dalej. Repra naprawde skillowo jest mocna a ,ze zawodnikom tej klasy podstaw takty nie ma co tlumaczyc mysle ,ze 3-4 treny i sie dograja.

Pozdrawiam i GO GO GO !!!!!

Wlasnie, pewnie bedzie lepiej nastepnym razem, repreza fakt jest skillowo zaje*****biggrin.gif Ale pozostalych przeciwnikow NIE ma co lekcewazyc, tylko liczyc ze kolejne mecze zakoncza sie pomyslnie dla nas.

PS. Rover te logo pod twoimi postami jest super.

Pzdr
Barbapapa
QUOTE (rover @ 16:42, 18 11 2003)
widocznie malo wiesz, w etcupie bralismy udzial jako fake clan, ale po co mielismy o tym mowic osobom takim jak Ty? Treny takze przeprowadzalismy zarowno jakio fakeclan jak i z tagiem teampoland.

Wyluzuj Rover i delikatniej dry.gif , gdybyś zapomniał również Mad-a reprezentujesz biggrin.gif hyhy
Angel
Mad chyba jeszcze nie widzialme zadnego Twojego posta na tym forum zebys nie mial do kogos / czegos / o coś pretesji... Zastanow sie nad tym...
rover
bo mad by chcial zeby KmH stanowilo polteam tongue.gif
PPone[PL]
Rover jest zle wychowany i chamski , znam go - pracuje ze mna hehe
Prosper
Hmm, chyba nie o to chodzi. Dzieki za konstruktywna krytyke- wierzcie mi ze te bledy sa analizowane i beda skorygowane. I wierzcie za kazdy gracz pol-teamu da z siebie wszystko w next meczach.
Bo grmy tak defakto dla was- i jestesmy tego swiadomi.
Ze zrobmy cos dla tych paruosob co w nas wierza i ktorzy nam dopinguja.
Powiem ze to poierwszy pol-team w rtcw/et ktory i tak ma takie poparcie sceny. Dlatego Angel na moja prosbe objal pol-tam (ja po prostu nei moge teraz grac!)

Obiecuje ze nastepne 2 mecze wygramy!
KaeL
Prosper zrobiles duzy blad. Obiecales. Teraz jezeli cos pojdzie nie tak (niech nas przed tym obroni wszystko to w co wierzymy) bedziesz mial "przechlapane". Pozostaje miec nadzieje, ze PT wygra. Ja osobiscie w to wierze i bede "trzymal kciuki". Jak spiewa pewien tenor: "Do boju Polsko!!!".
Prosper
Wygramy!
Bo kurfen kiedys trzeba. Pozatym wiem ze w polteamie graja naprawde gracze europejskiego formatu- co bylo zreszta widac w meczu z fin.
Gdyby tylko jesio adas chcial grac w nc... :>
Angel
Dla zainteresowanych:

W czwartek odbyl sie tren taktyczny na mapie Goldrush. Nastepnie gralismy sparing z jednym z czołowych klanow niemieckich - Team Helix na goldzie i pokonalismy ich. Dokladna relacje zamiesci Gatess po obejrzeniu dem z naszego sparingu. Odrazu zaznacze ze dema przynajmniej na razie sa tylko i wylaczenie dla "prasy" - Gatess'a
KaeL
Od zainteresowanego (kibica):

Angel: Bardzo sie ciesze smile.gif Teraz pora na radar tongue.gif

Prosper: Prawda. Gdyby grali z Niemcami lub Austria to (sadzac po demkach) wygraliby bez wiekszych problemow. Zreszta nalezy byc dobrej mysli. PT skopie kilka belgijskich tylkow smile.gif

I jeszcze jedno: brawa i podziekowania, ze znalezliscie czas na trening. Glupioby bylo gdyby znow taktyka byla wykladana przed meczem smile.gif (nie moglem sie powstrzymac). tongue.gif

ps. Czy to Finowie zaproponowali date meczu czy my (czysta ciekawosc)?
Angel
1. Nie mam pojecia kto zaproponowal date meczu, ja przejąłem PT tuz przed meczem z FIN. Na to pytanie musi odpowiedziec Prosper.

2. We Wtorek trenujemy Radary z dywizja ET Infensusu (dla osob ktore nie graly w rtcw przed ET: Infensus jest jednym z pierwszej 3 klanow w rtcw).
inco
Ale ten infensus nie ma nic wspólnego oprócz Anekiego z oryginalnym infensus. Z tego co wiem ten infensus był ownowany przez poison, więc mimo wszystko chyba warto podnieść poprzeczke wyżej?
LostGirl
Reprezentacja Finladni ma naprawde swietne warunki do grania, nie tylko jesli chodzi o pingi, ale takze o sprzety. Jesli powiesz komus z nich, ze masz na radarze 30fps no to smiech na sali. Uwazam ze reprezentacja zagrala naprawde dobrze, i nie wiem co wiecej mozna powiedziec na temat tej gry.
Mozna miec jedynie nadzieje ze kolejne mecze beda wypadaly rownie dobrze co poprzednie :]
KaeL
Na pewno beda. Skad wiem? Bo cwicza. Naprawia blad "niezgrania" i beda niepokonani.
No teraz jestem dobraj mysli. Nasi gora smile.gif
Angel
inco nie mowimy o tym samym infensusie.
inco
Musimy mówić o tym samym infensusie bo jest tylko jeden iN o: . Civ,summ3l , spear itd czyli dawny infensus rtcw (zwyciezca quakecon'a 2003) to teraz GMPO AMD. A infensus ET to gracze ut2k3, którym najwyraźniej znudziła się gra + Aneki.
SpajdaPL
Wierzę w was chłopaki, i mam nadzieję, że z wygranych meczyków zrobicie filmik na podstawie dem, i będziemy się rozkoszować naprawdę GOOD GAME smile.gif

Ja ćwczę dużo, żeby chociaż trochę wam dorównać.

GL na meczach !
ronin
oto linki do demek z meczu:

NC SW maps: oasis, railgun VIEW: free flight ftp://www.clanbase.com/pub/demos/finland_...ree_2501573.zip oraz ftp://www.clanbase.com/pub/demos/finland_..._oasis_free_250
Termit
Belgów bym wcale nie lekceważył . Oglądałem demko z ich meczu z finami i na gold czołg hapneli w pierwszym ataku , później było gorzej wink.gif
hehe uwazajcie na ich atak bramą na gold 2E,M,2E,M podniesiony eng przy czołgu = posprzątane .
Nie chce krakać wiem że będzie tym razem dobrze , ale ciągle mam w pamięci RTCW i 1:3 , eh obrona beach to była makabra .
1 mapa jak dobrze kojarze to radar , dla mnie to odpowiednik sub w RTCW czyli lotto .
Prosper poprostu wygrajcie a nie obiecujcie biggrin.gif
Thoro
No i rozgromili Belgow biggrin.gif Gratki chlopaki smile.gif. Tylko czemu na et.pl nie bylo newsa na ten temat?? A moze to ja przegapilem, ale nie wydaje mi sie. Kiedy bedzie wynik konfrontacji z Rosja?? Sa jakies demka z meczu z Belgia??
splajn
Brawo!
Nawet na CB nie widziałem info o meczu (tylko w ramce z prawej wynik).
Dem jeszcze nie ma chyba.
GG!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.