Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [offtopic] Rasująca klimat moc muzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
dNkN!
nie wiem jak wy ale ja ostatnio nie wyobrażam sobie lajtowej gry na ffa bez zapuszczonej muzy. ostatnio zrobiłem obrót prawie o 180* i wracam do "korzeni" nasłuchując w trakcie gry starego dobrego polskiego illusion, guano apes, ignite.... ostatnio nie jestem w temacie (radia nie słucham, tv nie włączam do 2-3 lat) co moglibyście mi polecić?

btw. nie lubie metalu, heavy metalu, black metalu, nie lubię korna i limbizkid (nie wiem nawet jak to się pisze - haha)
btw2. kto to gra w filmie Knot-jumpmovie? (wypaśna muza)
Khain
Black, death, gothic, doom (ogolnie wiekszosc rodzajow metalu) Metal, Hardcore, rock z tych gatunkow muzyki lubie wszystko, a pozatym to co mi wpadnie w ucho to slucham, jedno czego nie trawie to HH i dysko polo tongue.gif Co do sluchania muzy podczas grania to nie bo:
a) na meczu TeamSpeaka zaglusza
cool.gif jak gram z muza nie moge grac na sluch
c) sluchajac muzy ponosi mnie i robie dziwne krzywe akcje typu samotna szarza z nozem na 6 kolesi tongue.gif
logres
hmmm nie lubisz limpbizkit więc linkin park odpada a może coś z hip hop-u. MYśle że eminem,wwo,owal,ascetoholix,dka,paktofonica bedzie gut . A może techniawke tesh jest niezła . wink.gif
Khain
OMG HH i techno sux to rozwala ludzka psyche ohmy.gif Jeszcze niektore "piosenki" HH ujda w tloku ale techno matko :/
ronin
w pelni zgadzam sie z Khain'em hh i techno suxxx mad.gif

a jesli chodzi o Dankana to moge doradzic Metalice oraz nasza kochana, niesmiertelna(god_mode_on) Nirvane

DeL!
QUOTE (dankan @ 12:03, 18 11 2003)

btw2. kto to gra w filmie Knot-jumpmovie? (wypaśna muza)

To jest kawalek System Of A Down - Chop Suey - swego czasu tak mi sie spodobal, ze musialem szukac Knota na qnecie zeby podal mi namiary na ten numer smile.gif
professor.x
dankan trafiles w sedno!
ostatnie dni spedzam wlasnie na kazie w poszukiwaniu dobrej muzy do gry.
bardzo sympatyczny utwor to The Hives - Hate To Say I Told You So, poza tym klasyka filmikow rtcw i et Linkin Park - Faint. Poza tym Alien Ant Farm - Smooth Criminal, jakies kawalki Disturbed albo Tool.
Dodatkowo ciekawa jest muzyka w filmiku Trocktoriousa z trickjumpami.

edit. link do filmiku (50mb) ftp://freeftp.esreality.com/misc/19003-Tr...ious-031101.avi
LOKI 65t
Coz jezeli powrot do zrodel to dosc mocno klimatyczny moglby byc Metallica "Fuel" albo "Die my darling". W sam raz na samotne rajdy medem. Rzecz jasna o przygotowaniu 4 sek granatu slyszac bieg wroga mozna zapomniec ale co tam. laugh.gif

A coz z ZUPELNIE innej beczki - skombinujcie sobie sountrack z gry Warhammer : Chaos Gate lub z Homeworld. Klimaty rozne ale w godzinach nocnych niezly efekt. smile.gif
Dajmos
widze ze przeważaja Metal mani , i Rock mani .Ja tam słucham wszystego po trochu .
Najlepiej rocka :]
Majcok(12)
QUOTE (Khain @ 14:20, 18 11 2003)
Black, death, gothic, doom (ogolnie wiekszosc rodzajow metalu) Metal, Hardcore, rock z tych gatunkow muzyki lubie wszystko, a pozatym to co mi wpadnie w ucho to slucham, jedno czego nie trawie to HH i dysko polo tongue.gif Co do sluchania muzy podczas grania to nie bo:
a) na meczu TeamSpeaka zaglusza
cool.gif jak gram z muza nie moge grac na sluch
c) sluchajac muzy ponosi mnie i robie dziwne krzywe akcje typu samotna szarza z nozem na 6 kolesi tongue.gif

Podobnie jak Khain za bardzo nie trawie tej muzy typu "bucy, bucy, bycy" (tzn. HH i Techno), chodz o ile HH jeszcze da sie scierpiec, to o tuly juz T NIE.

A co to tej muzy podczas grania w ET to nigdy nie puszczam niczego bo to rozprasza.

Heh, mi sie raz tak udało (bylo ich 5, ale mala roznica) i wszystkich zabilem jednym nozem (no dobra ostatniego dobilem z mp40 bo mnie wnerwil i omało nie zabil tongue.gif). Ale to juz swiadczy o grze tych ekhm... (nie powiem kogo), bo sam zadobrze nie gram...biggrin.gif tongue.gif.

edit. link do filmiku (50mb) ftp://freeftp.esreality.com/misc/19003-Tr...ious-031101.avi

Hm... mi ten link nie dziala, wam tez?
TheAbyss
Polecam trochę Power Metalu :>
Hammerfall, Stratovarius, Gamma Ray...
Vermin
Hm ostatnio najmilej gralo mi sie podczas calego cd Ride the Lighting. Rzezna wraz z szybszymi trashowymi lub deathowymi kawalkami rlz :S. Polecam jeszcze Venom, Slayer, Metallica (3 pierwsze plyty). Jeszcze wtedy da mi sie jakos skupic. Ale przy Marduku, to ja wysiadam. Wole nie grac podczas kiedy on leci w glosnikach tongue.gif, chyba ze na jakis serwer, nie wymagajacy zbyt duzo wysilku (ot taki 40/40 z respem co 5 sec).
sin
QUOTE (Khain @ 15:35, 18 11 2003)
OMG HH i techno sux to rozwala ludzka psyche ohmy.gif Jeszcze niektore "piosenki" HH ujda w tloku ale techno matko :/

u mnie na osiedlu za powiedzenie tego maske by ci oklepali ^^ co do techno to tesh mi niepasi...
Majcok(12)
QUOTE (sin @ 19:15, 18 11 2003)
u mnie na osiedlu za powiedzenie tego maske by ci oklepali ^^ co do techno to tesh mi niepasi...

[offtop]

Ja bym na takim osiedlu NIE chcial NIGDY mieszkac, chyba by sie szybciej powiesil.
TheAbyss
No mi się przy Dimmu Borgirze też nieco ciężko już gra, ale tego typu muzyka to raczej znacząca mniejszość mojej playlisty, przy reszcie już łatwiej :>
zUBER
mi sie granie na ffa zaczelo troche nudzic. zwlaszcza jak w moim teamie jest paru... idiotow? w(słowo na k)ialo mnie wszystko juz. zaczalem grac z muza i juz nic mi nie przeszkadza. wazne zeby miala jakis rytm. jak sie dobrze wkreci to gram tak jak gra muza biggrin.gif
DaBi
Hehe w sumie to nie grałem z muzą jeszcze bo mialem Celka 500 i 192 ramu a to troszke malo na winampa jakiegoś i ET :>

Ale tak to jak już do gry siadłem to ... System of a down , Nightwish , Therion, Lesiem ohmy.gif czasmai jakieś szybkie melodie podchodzace pod techno i klasyczne opery Wagnera np aria O Fortuna smile.gif

hip hop to muza przy której najszybciej nerwy mi siadą i nie mógłbym przy niej grać.
Nie wiem nie trawię tego huh.gif

Sin na jakim Ty osiedlu mieszkasz bo jesteś chyba z Lublina nie ? wink.gif
dNkN!
faktycznie, hh i techno zupełnie się nie nadaje do wolfa - bez dwóch zdań. to musi być coś na wzór system of a down (wy...ana muza), ignite (skatepunk), uogólniając - muza musi być ciężka biggrin.gif

dzięki za propozycje. zacząłem powoli ściągąć niemal wszystko co siadło w tym topicu, przede wszystkim system of a down biggrin.gif

jeżeli chodzi o granie przy muzie. na pewno nigdy nie włącze jej na treningu albo sparze bo zbyt wiele zagłusza (ts, dzwięki otoczenia). natomiast na ffa muza jest jak najbardziej wskazana, wogóle nie przeszkadza, szczególnie przy naszym ffa biggrin.gif
Buli
ja slucham techno a dokladniej trance
dj paul van dyka
dj paul oakenfold
dj robert gitelman
dj sasha
dj john digweed

glownie jakies sety po 70-140 minut
czasem w et gram z ta wlasnie muzyka

imo dankan mnie pasuje techno nie narzekam

ale widze ze jestem jakims odmiencem na tym forum
inco
Do gry tylko Children Of Bodom, In Flames, Norther, Soilwork czasem Nightwish. A poza grą słucham wszystkiego, jak to kiedyś ktoś powiedział ładnie: "nie jestem ograniczony".

btw chciałem podziękować Khainowi i Pytonowi za wprowadzenie mnie w cięższą muzyke. <:
dNkN!
Buli - ja tez czasami jak wbije się na nie ta bibe co trzeba trafiam na techno, potrafie się przy tym bawić, szczególnie jak się dobrze upodle smile.gif ale do wolfa mi po prostu nie pasuje techno ... to samo jeżeli chodzi o hh

to all - system of a down ownz, ...ańcy mają moc cool.gif
Fistach
techno i polski hip hop to syf - gdyby oni jeszcze (z hip hopu) byli madrzejsi to lol!
professor.x
ftp://freeftp.esreality.com/misc/19003-Tr...ious-031101.avi

nie wiem dlaczego wycina kawalek tego linka mad.gif w miejscu kropek powninno sie znalezc "ickator" sad.gif
Khain
inco i tak trzymac :], Sin co mnie obchodzi co by mi na twoim osiedlu zrobili, ja sie trzymam wsrod swoich znajomych i nie mowie co oni tobie by zrobili, chociaz wiem ze za numer z mapami to bys sie raczej bez obstawy nie pokazal :]
Usagi
francuski hip-hop do gry ownz... nie rozprasza, nie przeszkadza, nie robi za duzego halasu (slysze gre).
a przed meczem oczywiscie trzeba puscic tatu dla calego riddle smile.gif
sin
QUOTE (Khain @ 16:11, 19 11 2003)
inco i tak trzymac :], Sin co mnie obchodzi co by mi na twoim osiedlu zrobili, ja sie trzymam wsrod swoich znajomych i nie mowie co oni tobie by zrobili, chociaz wiem ze za numer z mapami to bys sie raczej bez obstawy nie pokazal :]

blink.gif ph34r.gif a niewiem co Cie to obchodzi tongue.gif
dlatego niemieszkam w Twoim miescie dry.gif a skad wogole jestes ?:>
Khain
jakto skad tongue.gif z miasta świętej wierzy jak to kiedyś T.Love spiewal tongue.gif
Barbapapa
IMO - Każdy słucha tego co mu nie przeszkadza lub ewentualnie uprzyjemnia i pomaga w graniu rolleyes.gif
Polecam dla hardcorowców - "FASOLKI"
..opinia jednej z byłych fanek...:
Fasolki - zrypały mi psychikę i po tych kilkunastu latach dalej nie mogę dojść do równowagi emocjonalnej!!!

Ja osobiście lubie grac przy delikatnym pomruku OFFSPRING. blink.gif
inco
w moim poprzednim poście zapomniałem o mojej ulubionej grupie - papa dance !
Zaskar
O papa dance rulez. A ta pozniejsza Mr. Dance to juz w ogole wymiatala.

No ale najlepiej do ET zalaczyc sobie Tool'a plytke jakas, albo nawet cos mocniejszego typu Machine Head. Ogolnie rock/metal rulez. A jakies techna, hh i inne badziewa to na imprach i dyskotekach, a nie do ET wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.