Choć go nie widzialem sądzę że polska nie miala szans z finami , gdyż
1Mają oni silny skład
2 znakomity teamwork
| QUOTE (LETKAS @ 9:10, 19 11 2003) |
| A czy wiecie w jakim mniej więcej wieku byli ci goście z Finlandii? |
| QUOTE (FarSight @ 11:13, 19 11 2003) |
| Jezeli chodzi o skill to w XXI wieku a jezeli o teamplay to XXII wieku ...... |
| Jezeli chodzi o skill to w XXI wieku a jezeli o teamplay to XXII wieku ...... |
| QUOTE |
| Obejrzalem demka i mam kilka uwag: |
| QUOTE (Angel @ 23:09, 19 11 2003) |
| Wybaczcie ale gracze w reprezentacji Finlandi to "młodzi ludzie (17-18 lat) ktorzy siedza po 12 godzin dziennie |
| QUOTE (Angel @ 0:09, 20 11 2003) |
| Wybaczcie ale gracze w reprezentacji Finlandi to "młodzi ludzie (17-18 lat) ktorzy siedza po 12 godzin dziennie przed ET i maja czas na gre. Niestety ani ja ani nikt inny z reprezentacji (moze za wyjatkiem Tsunamiego Jeżeli sie komus nie podoba nasza reprezentacja - gracze ktorzy sa w PT, to bardzo prosze niech znajdzie sie ktos kto "pociagnie" reprezentacje w meczach i po za nimi i niech znajdzie graczy z takim skillem jak Ci ktorzy juz sa PT, ale zeby mieli wiecej czasu.... Ja kiedys tez siedzialm 12h nonstop ( czasmi troche wiecej ) przed RTCW stad moze wzial sie moj skill, ale kosztowalo mnie to pare innych "rzeczy" ktore sa w zyciu wazniejsze od "gry" i teraz nie mam zamiaru zrobic tego samego bledu. Gramy tyle ile mozemy i tyle na ile pozwala nam czas. |
| QUOTE (Usagi @ 23:02, 2 02 2004) |
| na pocieszenie powiem ze reprezentacja POL RTCW w finale. warto wyciagnac wnioski. all of us :> |
| QUOTE (KiD @ 11:48, 3 02 2004) |
| Czyli nasuwa sie prosty wniosek ,ze skoro FF zaistnialo na scenie ET to kolejne finaly mamy w kieszeni. Pozdro |
| QUOTE (FarSight @ 12:13, 19 11 2003) |
| QUOTE |
| Wcześniejsze "naszpikowane gwiazdami" reprezentacje Polski RTCW gówno osiągnęły, obecna reprezentacja RTCW osiągnęła szczyt i to reprezentacja raczej pozbawiona "gwiazd", za to bardzo dobrzy skillowo zawodnicy, którzy jednak nie mają statusy "gwiazdy" i bardzo odbrze ze sobą zgrani. |
| QUOTE (MRozu @ 21:18, 7 04 2004) |
| już to znam, powiedziałes to kiedyś w poście o nc z tamtego roku, chyba... odgrzewane? |
| QUOTE (ballack13 @ 15:57, 8 04 2004) |
| fajnie by bylo jak by byly relacje z meczów TeamPoland tak jak z meczu C4 vs Poison bylo by super choćby z jednego meczu..... |
| QUOTE |
| No własnie, czy będą shoutcasty, ale mam na myśli polskich komentatorów . Bo jak wiadomo wszyscy gracze chcieliby wiedzieć jak idzie reprezentacji , |
| QUOTE (Bobin @ 12:26, 19 04 2004) |
| hmm ja tam mam nadzieję, że będzie już etTv |