Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiany kadrowe
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
KaeL
Czytajac newsy na stronie widze, ze Rovera zmienil Tsunami. Stad pytanie: Rover nie moze czy tak zle zagral z Finami? Pytam z czystej ciekawosci [nie zeby kogos oskarzac, ze przegralismy (oprocz Finow smile.gif)]. I przy okazji jeszcze jedno tak mniej wiecej jak czesto nasz dream team cwiczy. Czy dream team gra sparingi z mocnymi klanami czy cwicza w swoim gronie?
rover
Tsunami byl pierwsza osoba jaka zostala przeze mnie polecona prosperowi, a ja wycofalem sie nie z polteamu ze wzgledu na brak czasu. Goracy okres w pracy sprawil, ze musialem z czegos zrezygnowac, z C4 nie moglem (nie chcialem:)), z pracy ani z kobiety tez, wiec zostala rezygnacja z polteamu smile.gif

no coz, nie wiem kto teraz bedzie tam tak charyzmatycznie wykladal taktyki - na pewno nie angel, ktory nie ma dwoch zebow na przedzie smile.gif
Prosper
Tsunami nie zastapil rovera bo byl w skladzie od samego poczatku. Zmiany jak to w zyciu- czasami wynikaja z takich a nie innych syt.
Ja rowniez musze zrezygnowac z POL-teamu, bo po prostu NIE moge grac. Nie bede tu podawc szczegolow, ale czasem po prostu sa przeszkody nie do obejscia :>
Zreszta nowy cap jest wcale nie gorszy imo (jesli nie lepszy) bo to Angel smile.gif
Baal
tak samo ja zrezygnowalem z Pol Teamu (brak czasu biggrin.gif ) Nie moglem zrezygnowac ze studiow z dupy nie chcialem a alternatywa 17 a Pol Team byla oczywista 17 . Sklad dalej pozostaje silny i im ich mniej tym sie lepiej moga zgrac .
KaeL
Oki. Moja ciekawosc zostala zaspokojona.
Mam nadzieje, ze ci co sa w skladzie maja wiecej czasu i nie beda musieli rezygnowac (bo jak juz sie zgraja to zle zmieniac sklad).
A wracajac do drugiego pytania. Niech PolTeam zagra z poison, ic czy innym dobrym klanem. Imo to bylby niezly test.
Angel
Hmm, gra Polteamu z C4, to ciekawe... ale bo w polteam gra 3 graczy z C4 i w tym momencie C4 nie zbierze 6 do gry. Gra z Poison... hmm... szkoda ze w Polteam jest TL poison a wiadomo jak wyglada gra bez TL. 17.... Hmm.... Ciezko bedzie bo glowna sila ataku (wteran) gra w PT, a Eng 17 Baal wolałbym zeby siedzial na spekcie i patrzyl na takte i co gdzie i jak bo jest w rezerwie ( o ile znajdzie czas ). IC podobna sytlacja 2 najlepszych zawodnikow w PT.... troche ciezko zagrac z kims z Polski.... smile.gif
KaeL
Angel teraz po twojej wypowiedzi wiem jak dobry jest PT smile.gif
btw. (off topic) myslalem, ze klany maja tez vTL bo inaczej taki TL musi byc na kazdym meczu, sparingu, trenie (strasznie duzo roboty). I co sie dzieje jak TL niespodziewanie nie moze sie pojawic na waznym meczu? (end of off topic)
EOT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.