Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak czesto zaglądasz do Hyde Park
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
KaeL
Bla bla bla tra la la... taka tam sobie sonda.

Jakos malo tu topicow wiec dodam swoj smile.gif
Chociaz wyniki moga byc ciekawe bo ja np. zagladam tu nie czesto, topicow jest malo, brak zywszej dyskusji... nuda.

Edit: ta wstawka specjalnie dla Mrozu (zeby nie bylo ze nabijam posty):
ty tez nabiles piszac tu tongue.gif zreszta co to za roznica kto ile ma napisanych postow.

Btw: dziekuje moderatorowi za poprawki (bo nie pamietam zebym to ja to poprawil smile.gif).
blacktyger
ja zaglodam raz na miesiac od miesiaca biggrin.gif
Thoro
Ja zagladam w momencie jak widze, ze ktos napsial cos nowego
Maczo
Ja tu jestem pierwszy raz dzisaj! smile.gif Normalnie wchodzę tylko na Ogólne i Problemy Techniczne.
eXtreme
Ostatni raz zajrzałem tu bodajrze 2 miesiące temu.
To z powodu błogiej ciszy tu panującej.
blink.gif
Mrozu
jakie wy metody stosujecie żeby sobie posty nabijać..... to się tobi chore .....
Maczo
A jakie ty metody stosujesz żeby sobie posty nabijać? biggrin.gif Takie jak ja! dry.gif
Pork
Taki sobie mały teścik :DDD
nie bijcie mnie za to tongue.gif ph34r.gif

sleep.gif
Sagitarius
ja dosyć często tu zaglądam bo tu można sobie posty ponabijać tongue.gif a w wieszkoscie tematow np na et ogolne czy foum technicznym nie zabieram głosu bo sie nie znam za bardzo laugh.gif
RyFeK
ja tu 1 raz jestem !! le chyba ęde zaglądał częściej
Slash_PL
Mwahuhaua! A ja teraz pierwszy raz do Hyde Parka zajrzałem i to jest mój pierwszy post tutaj tongue.gif
D!z3l
Oj często, jak "odkryłem ten dział" hehe, i nie chodzi o nabijanie postów tongue.gif, poprostu w innych działach nie zawsze mogę zabrać głos a tu są takie tematy że nie da się a wręcz nie mozna przejść obok nich obojetnie.
blacktyger
ehhh pomyśleć że jak ten topi był zakładany na Hyde Parku było raptem 5 topiców ....a na boardzie 5 innych boardów, a nie 20 sad.gif stare dobre czasy biggrin.gif
AdI-O
A gdzie odpowiedz kilka razy w ciągu dnia?? biggrin.gif
Tak, tak. Ich habe eine neue nałóg. Najlepszy dział ze względu na różnorodność.
Gadasz o wszystkim i o niczym. A jak ktoś nabija posty... to jego sprawa tongue.gif
Pzdr
blacktyger
QUOTE (AdI-O @ 16:25, 28 05 2004)
A gdzie odpowiedz kilka razy w ciągu dnia?? biggrin.gif

jak ta ankieta powstawała, nikomu się nie śniło w największych koszmarach zaglądać tu częściej niż raz na 2 tygodnie ...
AdI-O
jak ta ankieta powstawała, nikomu się nie śniło w największych koszmarach zaglądać tu częściej niż raz na 2 tygodnie ...

A teraz ty odwiedzasz ten dział 5 razy w ciągu dnia smile.gif (jak nie więcej smile.gif ) . Tak samo ja ph34r.gif
blacktyger
[...]  5 razy w ciągu dnia  (jak nie mniej)  [...]

jesli rozumiem sens zdania to chyba "jak nie więcej" smile.gif

a poza tym nie mówie nie ... teraz coś się tu dzieje
sparrow88
ja ostatno wogóle nie zaglądam na forum, poprostu nie mam czasu:(
ale kiedyś sporo
Kiler
Ostatio co 2 dni.
Mustafer
Ja codzienie
Tom3K
Ja sprawdzam codziennnie po kilka razy tongue.gif
shinigami
Ja tu wchodzę jak ktoś coś nowego napisze.Czyli codziennie biggrin.gif .
hiwer
Ja sprawdzam 2-3 razy dziennie. I co ciekawe zawsze jest coś nowego laugh.gif
ymma
No ostatnio codziennie, bo ogólnie nuda wszędzie, głucho wszędzie, ciemno wszędzie itd.
Mam też jedno pytanko do blacktygera, czy jak następnym razem otworzę lodówkę, to w środku bedzie jakaś celna Twoja uwaga? biggrin.gif
blacktyger
taa

uwaga na spleśniałe pomidory

straczy ? :*
Świrski !
ja tu często wchodze bo tu same głupoty mozna gadać a ja taki jestem biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif

na inne tematy forum nie wchodze bo takie głupoty pisze że mnie pewnie zbanują admini tongue.gif
AdI-O
CYTAT
na inne tematy forum nie wchodze bo takie głupoty pisze że mnie pewnie zbanują admini

To jeszcze cie nie zbanowali? ohmy.gif
Świrski !
no na szczęście jeszcze nie smile.gif ale zobacz ile postów napisałem smile.gif cztery więcnaprawde musiałbym być świrem biggrin.gif żeby po TYLU postach być zbanowanym ... blink.gif
tranx-san
imo ja zagladam na boarda codziennie i jezeli ktos napisze cokolwiek z sensem lub nie to odpowiadam.. ostatnio na forum nic sie nie dzieje, glownie w hyde-parku mozna cokolwiek przeczytac, wiec jestem tu czesto :U

Ogolnie lubie tu zagladac bo black i ymma czasami cos tu skrobna, tematy czasami ciekawe np "jakie fajki jarasz ohmy.gif" albo jakis ciekawy flejm :U
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.