Witam
Temat jest glupi sam to wiem.... Mozliwe nie jestem w pelni sil umyslowych.... A wiec przejcimy do tematu:) Jaka macie temperature podczas grania w ET:P Ja osobiscie mam zawsze 37,2 stopnie... A jak wy??
a mierzysz w ustach, pod pacha czy w odbycie?
BadIDea
16:27, 27 11 2003
ROTFL
Mam pomysł na nowy temat: "Ile śliny połykasz średnio na jedną godzinę grania w Enemy Territory?" albo "z jaką prędkością rosną ci paznokcie i włosy przy graniu w ET?".

A tak na serio to nigdy się nad tym nie zastanawiałem.

Muszę to zmienić! Dzisaj! Za chwilę!
blinkkin
17:31, 27 11 2003
plus trzydziesci w srodku zimy. plama, plama, plama, a my wszystkie wywabimy. (poczatek pewnego programu na tvn). cos ci sie chyba pomylilo to forum dla graczy et, a nie overlockers dream. sam podkrecam do granic mozliwosci, wiec jak chcesz pogadac to daj znac, ale nie na forum. jeszcze zeby byl to dzial techniczny to rozumiem a tutaj?
Hannibal
17:35, 27 11 2003
Qcza czepiacie sie chlopaka
A moze boi sie ze ma goraczke albo cos.
Rada dla RUNOSA. Nie ignoruj pierwszych objawow. Zglos sie do lekarza (jakiego? - pozostawiam juz pod twoja rozwage)
| QUOTE (rover @ 14:00, 27 11 2003) |
| a mierzysz w ustach, pod pacha czy w odbycie? |
A jakie to ma znaczenie ?
A tak przy okazji - jaką temperature macie przy orgaźmie ?
Imo lepiej przydałby się topic "Jakie macie tętno przy grze w ET"
spanzik
18:06, 27 11 2003
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 16:00, 27 11 2003) |
A jakie to ma znaczenie ?
|
zasadnicze
| QUOTE (spanzik @ 16:06, 27 11 2003) |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 16:00, 27 11 2003) | A jakie to ma znaczenie ?
|
zasadnicze |
Zawsze myślałem że w d.upie i pod pachą ma się tyle samo stopni. No coż - będe musiał sprawdzić
Ja tam mam przepisowe i dopuszczone przez punkbustera 36,6 ale słyszałem że co cwańsi cziterzy potrafią nawet 50 stopni wyciągnąć

.
| QUOTE (rover @ 14:00, 27 11 2003) |
| a mierzysz w ustach, pod pacha czy w odbycie? |
Ja w odroznieniu od ciebie mierze temp. pod pacha..... Nie tak jak ty w odbycie:] //// A i jeszcze jedno... NIe mierzylem temp. tak od tak zeby sprawdzic tylko mowilem ze sie zle czulem zeby nie isc do szkoly... I matka mi kazala zmiezyc temp. wiec zmiezylem normalnie i mialem 36,6..... A potem poszedlem do kompa... A dokladnie pograc w wolfa... Mialem 37,2.....
| QUOTE (Hannibal @ 15:35, 27 11 2003) |
Zglos sie do lekarza (jakiego? - pozostawiam juz pod twoja rozwage) |
jakigo? polecam ginekologa
a moze nowy topic - ile razy w ciagu calek 6 mapowej kampani wciskasz fire? heh
| QUOTE (sin @ 18:39, 27 11 2003) |
jakigo? polecam ginekologa
a moze nowy topic - ile razy w ciagu calek 6 mapowej kampani wciskasz fire? heh |
A co czesto bywash u niego?? Co moze mash za malego i ci go proboja jakos wydluzyc??
| QUOTE (Runos @ 20:37, 27 11 2003) |
| QUOTE (sin @ 18:39, 27 11 2003) | jakigo? polecam ginekologa
a moze nowy topic - ile razy w ciagu calek 6 mapowej kampani wciskasz fire? heh |
A co czesto bywash u niego?? Co moze mash za malego i ci go proboja jakos wydluzyc?? |
buahaha wiesz czym sie zajmuje ginekolog?? Ale zes sie teraz osmieszyl. buahaha
qBa3oo3
22:42, 27 11 2003
Panowie, wyluzujcie! Runos, przestan p.ierdolic od rzeczy, reszta tez. Nie robcie trzody!
blinkkin
23:14, 27 11 2003
usunac ten topic. a co do dyskusji, to musi byc jakis temat. rozumiem, zebys nazwal topic emocje podczas grania w et i wymienil temperature jako jedno z nastepstw. ale nie zrobiles i nie ma tu o czym gadac (chyba, ze o dupie maryny). deltree /y topic...............
qBa3oo3
23:31, 27 11 2003
TO nie jest wyraznie opinii tylko p...enie o niczym. DELETE TOPIC
| QUOTE (Runos @ 21:05, 27 11 2003) |
| Thoro.... zamknij pysk.... Kurde sie zajmuje glupq sprawami intymnymi..... ja moge nie wiedziec dokladnie co robi.... Ale wiem ze ty czesto u niego bywash i wiesh czyms ie dokladnie zajmuje...... |
Sorki ostatnia wypowiedz. Runos do twojej wiadomosci. Ginekolog to lekarz dla kobiet, wiec ja ta ne chodze, a ty naucz sie smiac z tego, ze popelniasz bledy, bo jak na razie jak ktos ci zwraca uwage albo ironizuje z ciebie, to tylko bluzgasz, a to swiadczy o twoim poziomie umyslowym.
Nie bylem ani razu u ginekologa, ale wiem czym sie zajmuje, bo czlowiek na jakims poziomie wie pare rzeczy.
Btw zgadzam sie topic do zamkniecia, nawet do usuniecia. (wedlug uznania moda
)
O__o Ooo (słowo na k)a jestem pod wrażeniem tematu głebi tematu.
Nawet nie skasuje ... niech będzie zamknięty i poprawia nam nastroje w zimne jesienne dni .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.