Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jaka temperatura??:|
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Runos
Witam tongue.gif

Temat jest glupi sam to wiem.... Mozliwe nie jestem w pelni sil umyslowych.... A wiec przejcimy do tematu:) Jaka macie temperature podczas grania w ET:P Ja osobiscie mam zawsze 37,2 stopnie... A jak wy??
rover
a mierzysz w ustach, pod pacha czy w odbycie?
BadIDea
ROTFL
sin
lol
Maczo
Mam pomysł na nowy temat: "Ile śliny połykasz średnio na jedną godzinę grania w Enemy Territory?" albo "z jaką prędkością rosną ci paznokcie i włosy przy graniu w ET?". biggrin.gif A tak na serio to nigdy się nad tym nie zastanawiałem. sad.gif Muszę to zmienić! Dzisaj! Za chwilę!
blinkkin
plus trzydziesci w srodku zimy. plama, plama, plama, a my wszystkie wywabimy. (poczatek pewnego programu na tvn). cos ci sie chyba pomylilo to forum dla graczy et, a nie overlockers dream. sam podkrecam do granic mozliwosci, wiec jak chcesz pogadac to daj znac, ale nie na forum. jeszcze zeby byl to dzial techniczny to rozumiem a tutaj?
Hannibal
Qcza czepiacie sie chlopaka dry.gif
A moze boi sie ze ma goraczke albo cos.
Rada dla RUNOSA. Nie ignoruj pierwszych objawow. Zglos sie do lekarza (jakiego? - pozostawiam juz pod twoja rozwage) smile.gif
Swiety
QUOTE (rover @ 14:00, 27 11 2003)

A jakie to ma znaczenie ?

A tak przy okazji - jaką temperature macie przy orgaźmie ?

Imo lepiej przydałby się topic "Jakie macie tętno przy grze w ET" smile.gif
spanzik
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 16:00, 27 11 2003)

zasadnicze
Swiety
QUOTE (spanzik @ 16:06, 27 11 2003)
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 16:00, 27 11 2003)

zasadnicze

Zawsze myślałem że w d.upie i pod pachą ma się tyle samo stopni. No coż - będe musiał sprawdzić smile.gif
Patrol
Ja tam mam przepisowe i dopuszczone przez punkbustera 36,6 ale słyszałem że co cwańsi cziterzy potrafią nawet 50 stopni wyciągnąć tongue.gif tongue.gif tongue.gif.
Runos
QUOTE (rover @ 14:00, 27 11 2003)

Ja w odroznieniu od ciebie mierze temp. pod pacha..... Nie tak jak ty w odbycie:] //// A i jeszcze jedno... NIe mierzylem temp. tak od tak zeby sprawdzic tylko mowilem ze sie zle czulem zeby nie isc do szkoly... I matka mi kazala zmiezyc temp. wiec zmiezylem normalnie i mialem 36,6..... A potem poszedlem do kompa... A dokladnie pograc w wolfa... Mialem 37,2.....
sin
QUOTE (Hannibal @ 15:35, 27 11 2003)
Zglos sie do lekarza (jakiego? - pozostawiam juz pod twoja rozwage) smile.gif

jakigo? polecam ginekologa rolleyes.gif

a moze nowy topic - ile razy w ciagu calek 6 mapowej kampani wciskasz fire? heh
Runos
QUOTE (sin @ 18:39, 27 11 2003)
jakigo? polecam ginekologa rolleyes.gif

A co czesto bywash u niego?? Co moze mash za malego i ci go proboja jakos wydluzyc??
Thoro
QUOTE (Runos @ 20:37, 27 11 2003)
QUOTE (sin @ 18:39, 27 11 2003)
jakigo? polecam ginekologa  rolleyes.gif

A co czesto bywash u niego?? Co moze mash za malego i ci go proboja jakos wydluzyc??

buahaha wiesz czym sie zajmuje ginekolog?? Ale zes sie teraz osmieszyl. buahaha
qBa3oo3
Panowie, wyluzujcie! Runos, przestan p.ierdolic od rzeczy, reszta tez. Nie robcie trzody!
blinkkin
usunac ten topic. a co do dyskusji, to musi byc jakis temat. rozumiem, zebys nazwal topic emocje podczas grania w et i wymienil temperature jako jedno z nastepstw. ale nie zrobiles i nie ma tu o czym gadac (chyba, ze o dupie maryny). deltree /y topic...............
qBa3oo3
TO nie jest wyraznie opinii tylko p...enie o niczym. DELETE TOPIC
Thoro
QUOTE (Runos @ 21:05, 27 11 2003)
Thoro.... zamknij pysk.... Kurde sie zajmuje glupq sprawami intymnymi..... ja moge nie wiedziec dokladnie co robi.... Ale wiem ze ty czesto u niego bywash i wiesh czyms ie dokladnie zajmuje......

Sorki ostatnia wypowiedz. Runos do twojej wiadomosci. Ginekolog to lekarz dla kobiet, wiec ja ta ne chodze, a ty naucz sie smiac z tego, ze popelniasz bledy, bo jak na razie jak ktos ci zwraca uwage albo ironizuje z ciebie, to tylko bluzgasz, a to swiadczy o twoim poziomie umyslowym.
Nie bylem ani razu u ginekologa, ale wiem czym sie zajmuje, bo czlowiek na jakims poziomie wie pare rzeczy.

Btw zgadzam sie topic do zamkniecia, nawet do usuniecia. (wedlug uznania moda tongue.gif)
DaBi
O__o Ooo (słowo na k)a jestem pod wrażeniem tematu głebi tematu.
Nawet nie skasuje ... niech będzie zamknięty i poprawia nam nastroje w zimne jesienne dni . laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.