Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zegnam Was ByA.Runos
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
Runos
Witam i zarazem Zegnam

A wiec przyshedl koniec moich postow na tym forum i chyba na kazdym innym... czasem moze napishe cos ale to sie raczej nie zdazy... Po rozmowie z Moim Cl ze dostaje skargi odnosnie mnie zrezygnowalem z pisania tutaj postow.. Moze i mnie nie lubicie...(To tak jak ja was tongue.gif )... Wiec zegnam was.. Chcialbym jednak jeszcze napisac kilka slow na temtat adminow i innych userow tego forum:

*Idioci tego Forum*
Mozecie ich spotkac w moim jednym z glosniejshym topicow czyli. "SagaGlupichTematow ByA.Runos"... Nie kce mi sie tera wymieniac tych idiotow ale z nimi szczeegolnie chcialbym sie pozegnac laugh.gif Bo mnie bardzo rozbawili... Za to dziekuje.. Ale to chyba przez nich wlansie przestaje pisac na forum.... To raczej oni skargi przeslylali... Pozdrawiam was dziewczyny wink.gif

*Admini*
Do tych panow nic nia mam:) Wiem ze mnie nie lubie chyba jak 3/4 tego forum... Ale dziekuje ze nie "Kasowali" moich postow(nawet tych najglupshych i najbardziej wkurzajacych innych). A szczegolnie zapamietam WOLFszLAGIERA(Swietego)... Chyba najlepshy admin... No jeszczce jest Kid:D Pozdrawiam was i zegnam

PS. Proshe was o niekasowanie moich topicow biggrin.gif Chce zeby zostala jakas pamiatka po mnie....

*Ogolne postanowienia*
WIem ze to brzmi jak z lekcji religi ale:
-Bede probowal nie wyzywac innych
-Sproboje nie pisac na tym forum(czasem napishe... Raz na rok)
-Nie bede obrazal "Idiotow" podczas grania w ET(jesli ich spotkam)
No i to byloby najwazniejshe tongue.gif Reszte zachowam dla siebie.

No wiec to bylo by na tyle.. Jak cos mi sie przypomni to edytuje posta.... A wiec zegnam was wszytkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do zobaczenia na jakis serverach tongue.gif

PS. Jak ktos bedzie chcial to skomentowac to niech napishe..
VISTORANTE
Święty to jest stary wymiatacz i cziter na dodatek. biggrin.gif A czemu odchodzisz tak poza tym?
Thoro
Jezu Runos popadasz ze skrajnosci w skrajnosc. Jak bedziesz pisal posty na temat to nikt nie bedzie sie skarzyl. Druga sprawa jest taka, ze co za ludzie sie skarza Cl klanu i ten mowi zeby nie pisal na forum. Jak macie skarge na Runosa to walcie do niego, a nie do jego CL (co to jest mamusia, czy nauczyciel - Runos do twojej wiadomosci nie obrazam tutaj ciebie tongue.gif). Takze Runos wiem, ze i tak mnie nie lubisz i w sumie jak odejdziesz z forum to plakac nie bede, ale jak masz cos do powiedzenia na jakis temat na forum to sie wypowiadaj.
hxs
nara...
Dajmos
no nareście myślałem ze sie kurde nie wyłonczy tongue.gif
Zipper
no i poszedl ;o jeden mniej do odstrzalu an serwie ;p
Dajmos
ale trzeba mu przyznać - potrafił chłopak dawac tematy na których ludzie dużo pisali :} laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Maczo
Żegnaj! smile.gif Będziemy tęsknić! sad.gif Przyślij nam od czasu do czasu jakiś list, byśmy wiedzieli, że żyjesz! biggrin.gif
SpajdaPL
Witamm!!!

Ej, chłopcy, chłopcy... Dobrze, że bierzesz odpowiedzialność za swoje słowa. Tak trzymać.

Jeśli chcesz się pożegnać ostatecznie, to daj znać. Poszukam cię ze swoją snajperką.......

Pozdrawiam
Prosper
QUOTE (Runos @ 18:47, 1 12 2003)
Po rozmowie z Moim Cl ze dostaje skargi odnosnie mnie zrezygnowalem z pisania tutaj postow..

Mi to smierdzi stalinizmem O_o.
No ale Cl to rzecz swieta ^^
Swiety
No i co ja mam zrobić z tym topiciem ??? biggrin.gif

Ha Hive takie pożegnania prawie zawsze kasowałem bo:
- Co miesiąc odchodzi lub przychodzi z gry dziesiątki (setki ?) ludzi a gdyby każdy żegnający pisał pożegnalne topici to forum zamieniłoby się w burdel.
- Większość tych którzy mówią że odchodzą i nie będą pisać, po jakimś czasie wraca biggrin.gif
- Takie topici to jak dobra oper mydlana made by Venezuela biggrin.gif . Don Alfonso nie kocha już mnie to ja napisze posta,
albo teksty typu: scena Wolfa doświadczyła niepowetowanej straty z powodu odejścia ..... tu wpisać odpowiednia ksywkę,
albo chciałem podziękować wszystkim , sponsorom, mojemu psu, rybkom i sąsiadowi z drugiej dzielnicy za te wspaniałe chwile spędzone na marnowaniu czasu w Wolfa biggrin.gif

sin
sajonara frajerze wink.gif
Majcok(12)
Tego jeszcze nie bylo zeby sie ktos walil skargi na CLa, a moze twoj CL Runos se to wymyslil i teraz cie bedzie szantazowac, hehe. A tak poza tym to czemu byc nie mail pisac, a pisz se ale NA TEMAT wtedy bedzie wszystko ok. No ale jesli spadasz juz to najlepiej z krawężnika (mozesz se zeby powybijac, lub mozg zdeformowac, wiec i tak bedzie spokoj).

NARA

Pzdr
Dajmos
Cl jak król co rozkarze to wykonać tongue.gif ale niemoge pedzieć Genialny Cl brawa dla niego
Patrol
A kto to w ógole jest ten Runos? ohmy.gif
Dajmos
hmmm dla nowych podpowiedzi :
1.Robił najgłupsze tematy na Forum
2.Robił najgłupsze tematy na Forum
Kto to może byc ??????
RUNOS jak nie wieżysz to poczyaj kilka tematów ! :] :]
;]
Niewidzialny gracz:)
Ojoj.... Jestem kumplem Runos... Nie martwcie sie jestem bardziej normalny nish on tongue.gif Go to cos zaczelo brac dlatego sie tak dziwnie zachowuje.. No coz ale ta palka powiedziala mi ze tu jush nic nie napishe(moze czasami cos skrobnie) ale bedzie tu zagladal... Ale powiedzial ze jesli jush to przezemnie bedzie przekazywal wiadomosci dry.gif Nashczescie nic jeszcze mi nie powiedzial zebym od niego napisal.....
Dajmos
o podpostaciowy Runos tongue.gif hehehe spooko wysłuchamy każdego z jego komentarzy,postów i bedziemy pisac na jego tematach tongue.gif:Phahahahah
hxs
Jestem juz za stary na takie rzeczy...
Niewidzalny gracz = Runos tongue.gif Chyba kazdy to widzi tongue.gif
Ale powiedzial ze jesli jush to przezemnie bedzie przekazywal wiadomosci

Juz uwierze ze chce mu sie tak wszystko mowic i pozniej temu chce sie to wszystko pisac tongue.gif aha jasne tongue.gif
jush

to styl Runosa tongue.gif takie zastapienie "ż" na "sh" i "sz" na "sh"
U.F.O.
No pieknie!

Zasmiecjacie to forum dalej to zycze powodzenia!!

Ale jesli topic juz jest to cos powiem.
Uwazam ze jest wielu idiotow na tym forum ktorzy zasmiecaja to forum ale tak jest na kazdym forum wiec to jeszcze kilka osob trzeba by wywalic (wiekszosc z clanow wiec moze przestancie pisac skargi do CL bo to glupie i bo juz nikt nie zostanie na tym forum a i tak sie juz malo dzieje) ale zakladanie topica o tym ze ktos odchodzi jest poprostu juz kompletnym smieceniem! mad.gif

No ale jak jest topic to wypada powiedziec NARA!!
Hxs mistrzu... z mojej klasy wiele osob tak pishe.. i nie tylko.. wiec to ze piSHe w stylu Runosa to chyba proste.. znamy sie od 4 roku zycia.. Wiec robimy wiele rzeczy podobnie tongue.gif
hxs
"powiedzmy" że Ci uwierzę
bajdelej Ja mam przyjaciela, którego znam od 3 roku życia biggrin.gif Co wy na to? tongue.gif
Thoro
Ja mam kolezanke, ktora znam od urodzenia, ale nie widze tu zwiazku z tematem. tongue.gif
A co do niewidzialnego. Coz za przypadek. Runos odszedl i pojawil sie niewidzialny. Zaraz powiesz, ze Runos ci powiedzial, zebys zaczal tu pisac. Albo jeszcze inna sytuacja. Runos cierpi na schizofrenie (qrcze nie jestem pewny czy tak to sie pisze :/ ).
btw. ten topic przypomina mi sytuacje na polskim rynu gier. CD-Project we wszystkich gazetach porozgalszalo, ze koniec z extra klasyka (umiescili taka reklame w postaci nekrologu), zeby pozniej oglosic zmartwychstanie extra klalsyki w nowszej formie (zostaly najlepsze tytuly). To mniej wiecej tak wyglada. Umarl Runos i od razu sie odrodzil pod postacia niewidzialnego tongue.gif, tylko ze w nowej lepszej szacie tongue.gif.
LOKI 65t
QUOTE (Niewidzialny gracz:) @ 19:54, 2 12 2003)
znamy sie od 4 roku zycia..

Jak dla mnie to rowniez Niewidzialny to Runos (chociaz i tak mnie to ani ziebi ani grzeje).

Ale teraz moment dla logiki - zakladajac ze me powyzsze zdanie jest prawdziwe to cytat jest conajmniej zastanawiajacy. laugh.gif
blacktyger
hmmm lol człowiek się chce pożegnać a wy już czy niwidzialny to Runos biggrin.gif biggrin.gif osobiście też tak myśle ph34r.gif , ale obchodzi mnie to jak zeszło roczny śnieg, a jeśli to jednak runos to trzeba mu przyznać inwalidztwo w kategorii niepełnosprytny blink.gif to tyle smile.gif
Hmm.... Debki z was i Sherloki:P Bo zgadliscie to ja Runos.. Ale raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja blink.gif

PS. Wale to forum... moze bede zagladal i teraz poproshe hxs zeby pisal za mnie jesli jush... Niewidzialny gracz bedzie odp. tylko na madre tematy ktore komus pomoga...
hxs
QUOTE (Niewidzialny gracz:) @ 15:10, 3 12 2003)
raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja blink.gif

Tak bardzo sie zmieniles...
Ghost
Racja - BARDZO się zmienił

W zasadzie ten temat jest bezsensu - przecie pisał że odchodzi z forum a żeby zatuszować swoją obecność zalogował się jako "Niewidzialny Gracz". Hmm - miałbyś lekkie kłopoty gdyby ktoś jeszcze miał taką xywkę wcześniej od ciebie wink.gif
blacktyger
"Ale raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja "
po pierwsze jesli coś do mnie masz to mów o mnie nie o moich chlebodawcach....

po drugie zmieniłeś się ze złego na gorsze to jedyna zmiana w twoim przypadku....

po trzecie wymyśl coś swojego a nie powtarzasz moje teksty wink.gif (niepełnosprytny)

Jeśli dalej masz zamiar zaśmiecać to forum...to adminów chętnych do pomocy jest dużo, a punktów regulaminu forum które złamałeś jescze więcej, więc jesli Cię "Wali" ten bard to prosił bym o nie pokazywanie się tu gdyż nie pomagasz a utrudniasz nam (normalnym forumowiczom tongue.gif) życie
eXtreme
Naprawdę cały ten temat jest dziecinny i szkoda oczu by to czytać.
Ale przebrnołem przez te wszystkie posty i uważam, że należy go skasować.
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

DELETE
Mrozu
Jeśli już mowa o znajomościach to znam sprzedawcę czarnego salcesonu w Wa-wie i operatora koparki ręcznej z Ostrołęki ! Przebije ktoś ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.