No tak, kolejna z d.upy ankieta

. Ale ponieważ ostatnio na boardzie nic się nie dzieje postanowiłem wzorem DarkXeno ze ś.p. boardu Hive założyć ankietę

Jak oceniacie swój skill na tle innych ?
Zobaczymy czy w Wolfa grają same gwiazdy czy tylko same beztalencia
Moj skill niestety nie jest najwyzszych lotow, wiec musze nadrabiac sprytem. ogolnie nie jestem zadnym wymiataczem

(niestety)
jak ping mam za...isty i fpsy to daje sobie czeladnika , a jak z dupy to kompletne beztalencie
Dla mnie brakuje skali, dodaj jeszcze coś pod 'kompletnym beztalenciem' to może będzie :U
movinG shadoW
2:16, 5 12 2003
dla mnie też zabrakło skali , w końcu robie HSy nożem po oczach i czole ...powinno być coś wyższego w stylu
coke sniffin limousine ridin' jet flyin' son of a gun
fałszywa skromność suxXOr :X
blacktyger
9:05, 5 12 2003
heh ja tam jescze nie osiągnołem maximum i stać mnie na pewno na więcej, a narazie to coś powyżej czeladnika nie pamiętam nazwy

-a jescze takie pytanie nie na temat... zrobiłem ankiete na temat godzenia obowiązków z ET i dlaczemu ona jest w Hyde Park? przecie tam nikt nie zagląda
Skill ? Jaki skill ? Ostatnio to mnie Dabi kombinerkami zabil

A tak na powaznie to trudno stwierdzic, jako ze duele to troche loteria a ffa jest malo miarodajne. Na klanowkach ewentualnie mozna sie wykazac. Btw zazwyczaj jestem w polowie stawki w 4FUN.
Apropos Dueli, mozna by zrobic jakis konkurs na ctf 1vs1 i wylonic naczelnego Mastaha w kraju.
Jezeli zbiora sie chetni to server jest i jakas nagrode, tak zeby nie walczyc tylko o uscisk reki prezesa, ufunduje. Moze np. Logitech MX 500 ?
Pozdro
EmbeZZlemEnt
10:53, 5 12 2003
Tak szczerze to skali ponizje zera brakuje, zeby pokazac moj skill co tu gadac, nie umiem strzlecac, malo klatek, brak monitora, ping -100
Tak totalnie powaznie nie podoba mi sie jak obecnie gram, dla mnie to ciagle jeszcze za slabo, jak bede mial czas tyo moze pociwcze :[
Barbapapa
11:39, 5 12 2003
| QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 8:53, 5 12 2003) |
Tak szczerze to skali ponizje zera brakuje, zeby pokazac moj skill co tu gadac, nie umiem strzlecac, malo klatek, brak monitora, ping -100 Tak totalnie powaznie nie podoba mi sie jak obecnie gram, dla mnie to ciagle jeszcze za slabo, jak bede mial czas tyo moze pociwcze :[ |
Dla mnie OMEGA jestes maestro skoro potrafisz grac bez monitora
A co do mojej oskomnej osobki to roznie bywa jednego dnia mastach,
innego cienki bolek jak w zyciu - raz na, a raz pod wozem.
Ogolnie bez falszywej skromnosci powyzej sredniej krajowej.
-= solidny rzemieslnik =-
| QUOTE |
| Skill ? Jaki skill ? Ostatnio to mnie Dabi kombinerkami zabil |
Phy
;-)
A co do takiego turnieja... to no pomysł fajny całkiem ale jak już to lepsza byłaby inna mapa niż ta co się wabi silly_ctf. Bo ona to faktycznie jest silly.
Co do skilla to w moim przypadku jest to różnie i zalezy od kaprysów lacza i od tego czy mam przekrwione oczy czy nie
( to znaczy czy jestem śpiący i zmeczony czy nie) I od takich rzeczy jak fart chęć do gry i takie tam.
Ale tak jakbym miał się ocenić to gram jak gram. Jakoś rzemieślnik będzie dobrze chyba
Wolfszlagier powiedz gdzie ty sie widzisz? Zrobiles ankiete, a nie poweiedziales jak glosowales (chyba, ze to tajemnica

)
A co do mnie to kazdy kto sie ze mna starl w walce powie o mnie to samo: ale lama
no a co taki lamak jak ja mogl zaglosowac?

Wiadomo... super hiper mastah

hehe a tak na powaznie to dalem "solidny rzemieslnik z dziada pradziada" nie jestem jakis super mega, ale mysle ze cos tam potrafie

Co do turnieju... swietny pomysl
Ha.... skill.... jaki skill ? W ET gram miesiac z kawalkiem ale postepy czynię w miarę sprawnie chyba... ja mi idzie to zależy od dnia, chęci i kolegów z Teamu ... Dałem czeladnika... może troche na wyrost ... Nie lubie sam siebie określać wolę jak to robią inni

...
jako że Gen. W.Jaruzelski wizytując osiedle Tarchomin mnie pogłaskał po głowie jak miałem roczek i byłem na spacerze z mamą to muszę sie ukazać jako PRL'owski fachowiec w metalowym berecie z literką "E"
a poza tym 1 na 1 jestem kiepski ale nie dziwne jak zazwyczaj gram z ludźmi którzy w RTCW przez ostatnie 2 lata tłukli

a na treningach mam najwięcej fragów bo miny dobrze rozstawiam

w ogóle wypas, nikt się nie spodziewa

Gatess idzie do kibla a tu "BUM" , KiD odnosił tależ do okienka w Barze Mlecznym i znowu łubudu, Dabi wchodzi do autobusu i słyszy "fssss" a nie, to zwieracz puścił
Ja nie oceniam swojego skilla ponieważ wiem , że może być lepszy i dlatego stale sie szkole !!!
Zalezy gdzie sie gra i w jakich warunkach....
Mozna grac z samymi noobami z pingiem 20... wtedy jest sie bigest mastah...
Tez mozna grac z jakimis innymi owocami, gdzie leca same hs i z pingiem 200,wtedy mozna lamic.
P.S. kid przydalby sie taki turniej.... wlaczy sie czita i szczurka moze sie wygra

, chociaz i tak byloby to trudne...
Majcok(12)
15:59, 6 12 2003
Hm....... ping powyzej 300, fps ponizej 15 i myszka ledwo, ledwo klika. W takiej sytuacji jestem obecnie i oceniam siebie na hm..... czeladnika czasami nizej czasami duzo wyzej, moj skill ostatnio jakos dziwnie rotuje i juz nie wiem sam jak siebie oscenic.
PZDr
Ja ostatnio grałem w ET chyba z dwa tygodnie temu i już zapomniałem jak porządnie grenem rzucić żeby oddział powalić - na szczęście nie zapomniałem jak się medykuje i strzela ("Ghost, pamiętaj: lewy przycisk myszy, serie po 3-2 pociski, wołaj co frag <Fancom/Andrev!! AMMO!!>"

).
Ja zaznaczyłem "Solidny rzemilśnik z dziada pradziada" - nie jestem żadnym super wymiataczem ale kiedy przychodzi pora na skopanie tyłka, to puszczam serię z peema i modlę się, żeby gościowi wypadły pestki
Hehehe śmieszna ankieta. Na początku myślałem, że każdy będzie głosował, że jest the best! Mój skill zależy głównie od mojego nastroju i pingów

. Człowiek całe życie się uczy i może kiedyś będę tym "najlepszym". Na razie nieźle wymiata mi się z PF, lokalny mistrz (dzielnicy, w której mieszkam)
a ja kiedys bylem tak dobry, ze przestalem grac w RTCW bo nie moglem znalezc przeciwnikow..
prawda Prosper?

heh - wiedzialem, ze mozna liczyc na Twoje ego..

fajnie - jak uderzyc w stol to sie nozyce odezwa.. a jak sie przywitalem ladnie w innych topikach to nikt na mnie uwagi nie zwrocil
a teraz... co oni do ciezkiej cholery zrobili ze snajperka.. toz to jak bzykanie w slonine w kaloryferze jest w tym ET..
(Prosp - na jakim serwerze mozna do Ciebie postrzelac w FFA w ET - wpadne kiedys pokazac sie jak sie gra

)
ps. byles masta of mauser bo lekcje brales ode mnie
| QUOTE (TheAbyss @ 21:40, 10 12 2003) |
"Imo jesio Boox a pozniej MS walczyli dzielnie niczym Marib."
Czuję się bezczelnie pominięty |
Bije sie w piers i zwracam honor.
Ale z toba nie bylo gry bo wtedy ICP roxowalo :C
| QUOTE (Mazio @ 21:43, 10 12 2003) |
heh - wiedzialem, ze mozna liczyc na Twoje ego.. 
fajnie - jak uderzyc w stol to sie nozyce odezwa.. a jak sie przywitalem ladnie w innych topikach to nikt na mnie uwagi nie zwrocil a teraz... co oni do ciezkiej cholery zrobili ze snajperka.. toz to jak bzykanie w slonine w kaloryferze jest w tym ET..
(Prosp - na jakim serwerze mozna do Ciebie postrzelac w FFA w ET - wpadne kiedys pokazac sie jak sie gra )
ps. byles masta of mauser bo lekcje brales ode mnie |
Uoj. Nie ma czegos takiego jak sniperka w et 
jest tylko lamerka.
A co do ffa.. raczej nie gram ffa. Szkoda czasu i nerwow
Jak widzę ludziska masowo oddają głos na rzemiślnika od graczy hunterów po jakiś lolów, chyba nie wypada inaczej
nurtuje mnie pytanie, jak oceniają siebie ludzie z reprezentacji???
wiem że mógłbym im ręczniki co najwyżej nosić, ale jakiś punkt odniesienia być musi. Świety założyłeś ankiete, a sam jak się oceniasz?
mark[PL]
1:34, 11 12 2003
Jedna konkluzja po prawie 2 miechach grania:
Na serwerach polskich plasuje sie gdzieś pośrodku czy wręcz na końcu ale na zachodnich często w czołówce.....
Jesteśmy dobrzy w te "klocki" więc w lidze tez powinniśmy być w czołówce...chyba............
mój skill poniżej normy (lae nie kompletne zero) coś tam umie ale statnio wcale nie gram łącze radiowe i pingi h..owe ale lubię sobie pograć postrzelać dla relaksu odreagowania nerwów
SpajdaPL
5:24, 12 12 2003
Witammm!!!
Jako czeladnik, który dąży wytrwale do celu, i szkoli swoje umiejętności, mam nadzieję, że pojawi się jakiś dziad z pradziada, który pozaże mi co i jak, i będę mógł być ten skill wyżej... Dziadku, pomóż..!!!!!
Pozdrawiam Mastahów.
P.S. Snajperka jest OK, jeżeli trafiasz między oczka. Patrz rysunek niżej:
Na ffa lamie , na meczach i co poniektórych trenach z mocnymi rywalami koncentruje się na max , integruję się z moją mx500 i jak ping pozwoli zdażają mi się często multikille max 7 (bo się podnosili

) w ciągu około 10s.
Ze sakillem to mam tak ze czasami potrafie 5-6 pod rzad zabic

, ale czasami mam tak ze przez polgodzinna mape zdobede 100XP....

No i zalezy czy dobry pingasz
Solidny rzemieślnik z dziada pradziada
EmbeZZlemEnt
10:01, 16 12 2003
Po dwoch tygodniach dosc systematycznego grania moge stwierdzic, iz skill'a mam dalej ponizej zera i bardziej w lewo cokolwiek to znaczy :] Imho powiem tak ffa to co innego, i klanowki co innego. Zregoly na ffa statsy ma sie wysokie, a co innego na klanowkach gdzie bije masa ludu. Jesli klan jest slaby to sie ma statsy kijowe, bo nie ma szans zeby ubic kilku ludzi biegnacych w twoim kierunku i strzelajacych :].
Z jednej strony na klanowkach niby bardziej skilla widac, jednak z drugiej strony istotne jest w tym przypadku ustawienie, takta, funkcja jaka sie w niej pelni. Jesli jest sie ta pierwsza linia obrony to przewaznie ubije sie jednego, a na drugim sie lezy.
Jesli skill to ilosc zabitych do smierci to jest wielu wesolych fragowiczow ze skill'em, jednak z drugiej jesli skill to przydatosc w grze to ciagle ich brakuje :]
U mnie zależy od nastroju i od spraw technicznych. Zaznaczyłem "solidny..." i tak dalej. Żadnych rewelacji, ale jak się zaangażuje to potrafię dokopać, ale ostatnio coś mi nie idzie.
Moj skill jest jaki jest zalezy czy mam co pic i czy mam peta w zebach czy nie

Ale bardzoo duzo zalezy od lacza i oczywiscie komputera (bez monitora i myszki)

Ale prawde mowiac bardziej od oceniania swojego skilla chcial bym uslyszec jak Swiety sie oceani

Ale mam przeczucie ze jakos nikt z nas nie pozna jego zdania
| QUOTE ((!) @ 21:04, 16 12 2003) |
Moj skill jest jaki jest zalezy czy mam co pic i czy mam peta w zebach czy nie |
Dokładnie - Kolega trafił w sedno
Jak się trzyma fajke w zębach to dym przesłania ci widok, czasami można se rzęsy przypalić albo włosy,
te na górze albo te na dole jak spadnie żar.
Pewnym rozwiązaniem jest trzymanie cały czas myszki i fajki w jednej ręce ale wtedy skill mi troche spada, a niestety robie to dość często :C
Jeszcze jak postawisz butelke z piwem na przeciwko monitora to słabo widać i skill też spada. Szczegónie jak butelka jest brązowa - przez zieloną lepiej widać.
No to i ja sie dopisze

Ale mam dylemat bo jak dla mnie sa 2 kategorie
POLSKIE SERWERY Z POLSKIMI GRACZAMI (ktorych unikam jak ognia bo zazwyczaj dostaje straszne BATY)
zagraniczne serwerki gdzie da sie grac

i nawet czasami idzie mi calkiem niezle

.
Ja mam pytanie dotyczace wieku graczy bo zdaje sobie sprawe ze zazwyczaj w du... dostaje od malolatow (bez obrazy)
24 wiosny mam juz za soba.
Pozdrawiam
Hasior
| QUOTE (hasior @ 15:08, 18 12 2003) |
No to i ja sie dopisze  Ale mam dylemat bo jak dla mnie sa 2 kategorie POLSKIE SERWERY Z POLSKIMI GRACZAMI (ktorych unikam jak ognia bo zazwyczaj dostaje straszne BATY) zagraniczne serwerki gdzie da sie grac i nawet czasami idzie mi calkiem niezle 
|
hmmm Ja nigdy nie unikalem lepszych graczy !! Uwazam ze jak grasz z lepszymi to mozna sie duzo nauczyc i idzie ci to znacznie szybciej niz granie ze slabszymi graczami w srod ktorych jestes THE ONE . . . Pozatym na polskich serVerach nie ma dobrych zawodnikow
(joke)
niby tak ale nie mam zbyt wiele czasu na gre (dziecko zona dom praca) wiec gram dla rozrywki a nie dla bycia coraz lepszym Poza tym dostawanie wciaz batow nie jest zbyt odprezajace

np wczoraj jak skonczylem to sie zastanawialem czy nie wywalic ET i zainstalowac jakas glupia strzelanke z botami
| QUOTE (hasior @ 15:43, 18 12 2003) |
niby tak ale nie mam zbyt wiele czasu na gre (dziecko zona dom praca) wiec gram dla rozrywki a nie dla bycia coraz lepszym Poza tym dostawanie wciaz batow nie jest zbyt odprezajace np wczoraj jak skonczylem to sie zastanawialem czy nie wywalic ET i zainstalowac jakas glupia strzelanke z botami |
Troche nie rozumie twojej 'wypowiedzi'
piszesz , ze '...wiec gram dla rozrywki...' a za chwile piszesz ze to '...nie jest zbyt odprezajace:)...' Rozrywka to rozrywka a przyjemnosc i relaX z rozrywki to co innego
P.S Od dobrych botow tez bedziesz dostawal 'baty'
LostGirl
2:07, 19 12 2003
No ja jestem graczem raczej slabym, jesli nie beznadziejnym. Gram okazjonalnie glownie dla przyjemnosci i jesli mam czas. Nie jest dl mnie istotne jak mi idzie chociaz widz, ze nie rozowe i jestem w stanie sie do tego przyznac. Odmenie lepszy jest prawie kazdy, a porownywanie do jakis czolowych graczy wogole bledne :]
Cienki Bolek
3:22, 19 12 2003
Yo
Peerelowski fachura a beret coz .. czesto spada:)
Qrde czmu ni emozna helmu zalozyc jak spadnie

czsem sioe jakies walaja mozna by podniesc "f" i na kapucyn wlozyc

Polecam wszystkim nagranie duela jakiegos i obejrzenie w tempie 0.1 HS z dupy sa wtedy przezabawne... a oglada sie jak jakis matrix
PS
z tym 1/1 to ja juz zaczalem z Sylphire rozjechal mnie 30/15 czy jakos tak. Proponuje grac med na meda i bez autokilla .
Pozdro Cienki Bolek.
czekam az ktos bedzie chcial mnie nauczyc jak dobrze strzelac w glowe czyt . bedzie mnie chcial na duela wyzwac

Pozdro
CB
eInHeRjER_pL
19:33, 6 01 2004
Oj mooj skill jest troszke gorszy od hhhhm od kogo?? Nie znam niestety osoby ktoora by tak cienko grala

. Ze sprytem cieniutko, strafowac nie umiem, strzelam gorzej niz ruski po kilku łykach

, ogoolnie partaczctwo. A tak na serio to nie jest az tak zle. Jest jedynie kiepsko, bo czasami daje sobie rade i zdobede te 2 fragi
Ja oczywiscie jestem mastah [dzouk]

, tak serio to zaznaczylem Zwykły czeladnik
heh trudno powiedzieć, w miarę nieźle mi idzie, na publicznych serwerach zwykle kończę w 1 ćwiartce wyników, no ale to głównie dlatego, że chociaż w et gram drugi tydzień to grałem (również klanowo) w wiele fpp, więc takiego 'ogólnego' skilla posiadam... ale im dłużej gram w et, tym więcej smaczków zauważam - podejrzewam że moja dość wysoka, przyznacie, samoocena mocno by spadła, gdybym spróbował gry z jakimś klanem - widziałem 'u cioci' jak niektórzy wymiatają i jestem pod wrażeniem:).
Zaznaczyłem 'peerelowski fachowiec', w hołdzie dla friedmana i kofty wiecie-za-co:)
buehehehe swiety zownowales ankieta

ale odbior dobry, cos like a przeslawne ktUra bron jest najlepsza

hehe niszczy mnie tez przyrownywanie do srodka lub w dol, typowe chyba dla Polaka (pozdro LostGirl, jak Ty jestes lamka to ja koncze z ET i przechodze na bierki

). ja dam sobie Primabalerine. nie dlatego ze szaleje, ale dlatego ze mam jakiestam exp z RTCW i potrafie to wykorzystac. nie bede sie bawil w jakies txty w stylu "nie, ja lamie i w ogole, ping z dupy bo w granicach 50, nie jestem w reprezentacji a bija mnie chlopaki z D-Sky". znam swoja cene i mysle ze na balerine mnie stac

pozderka
btw pamietajcie ze to zabawa. nie lapcie za duzej wczuwki
| QUOTE |
| No ja jestem graczem raczej slabym, jesli nie beznadziejnym. |
Hehehe ... no tak fajnie
czyli jeśli Ty grasz moja droga beznadziejnie to jestem ciekaw za kogo masz takich ludzi którzy są zazwyczaj giną po spotkaniu ?
Chyba za bakterie błotne... no już bez takiej skromności fałszywej naprawdę
Ja normalnie się zacznę wstydzić że dałem sobie rzemieślnika. Grać mi będzie wstyd 
Sagitarius
22:44, 12 01 2004
no ja tam gram przeciętnie,nie jestem jakims tam jak mowią warzywem,do wymiataczow nie naleze ale nie spadam ponizej swojego poziomu,jak mnie ktos zauwazy to on i on sie uwaza za przecietnego gracza.......raz do mnie koles z tego forum podskoczyl a ja mo mowie zeby popatrzal na moj ping......
Uważam, że najlepszą nauką strzelania w głowę jest gra w singla RTCW. Nie trzeba się łączyć, ustawić mozna prawie identyczny cfg jak w ET, i pykać. Z czasem celownik sam będzie najeżdżał na głowę. Ale-to wymaga wspomnianego czasu...
Rollo Tomasi
0:41, 13 01 2004
Czasem kogos sie ustrzeli, ale generalnie ci ktorych chcialbym zabijac to i tak mnie jada
Czemu zazwyczaj nie widuje uzytkownikow tego forum na FFA - graja pod innymi nickami czy co
Swoja droga dziwna to ankieta - kazdy przeciez ma bardzo subiektywna ocene swojego skilla - wszystko i tak weryfikuje gra (choc tez niekoniecznie, bo przeciez niektorzy graja fazami

)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.