Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wielkie Macie W Domu ZOO
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blacktyger
hehe kolejny off-topic do nabiajnia postów zarówno dla mnie jak i was użytkownicy forum smile.gif

Pytanie brzmi:

ile braci lub sióstr macie? smile.gif

czy może tak jak autor tego topica jedynakami jesteście??

Ja się cieszę, że jestem jedynakiem nigdy nie chciałem mieć braciszka i siostrzyczki..... egoista ze mnie tongue.gif
komputer to ...MAJ PRYSZYSSSSSS mam swój własny pokój i z nikim go nie dziele biggrin.gif jedyne co mam to ryby królika no i rodziców biggrin.gif

szczeże nie wyobrażam sobie życia tak jak mój kolega z 4 braćmi blink.gif zwraiował bym,.....co chwile ktoś przy MOIM komputerze.... mad.gif (cholerny egoista jak już mówiłem jestem ph34r.gif )
Thoro
Kazdy jedynak jest egoista, a ja jestem jedynakiem. Komputer jest tylko moj moj i jeszcze raz moj biggrin.gif nie mumsze sie niczy dzielic i wogole jest fajnie smile.gif
sin
eh a ja mam 2 braci ;/ no ale za to 4 kompy smile.gif kazdy ma dla siebie, a stary laptopa tongue.gif ph34r.gif
Ghost
Hehe, ja mam starszego brata, który się ożenił i już z nami nie mieszka, ale przychodzi czasem popisać coś na swojej stronie.

Za to największym problemem jest... Mój ojciec. Co chwila są bitwy o to, kto dochodzi pierwszy do kompa biggrin.gif
ronin
ja mam dwoje:
siostre 17 lat tylko siedzi na gg
oraz 8 letniego brata ktory dzieki bogu nie siedzi na kompie
blacktyger
heh Thoro jest egoizm i egoizm smile.gif jeden jest wrodzony dzięki sytuacji w domu czyli tak jak my smile.gif jedynacy.
ale to nie znaczy ze jak se kupie chipsy i ide z kumplami to im nic nie dam...jest wręcz na odwrót to ja zjadam najmniej tych słodyczy smile.gif (nie chodzi o to że się daje tongue.gif )
inną sprawą jest isć na ulicy obok rannego człowieka który podaje Ci telefon kom. abyś zadzwonił an pogotowie bo on dostał w morde i nie potrawi mówić ( tongue.gif) a ty przechodzisz obojętnie smile.gif

----------------------------------------------
MAJJJ PRYSZYSSSSS
eXtreme
Starsza o dwa lata siostra.
LostGirl
Nie wiem czy liczyc rodzenstwo jako zwierzatka czy tez nie ale tak to mam starsza siostre :]
Mrozu
ja mam psa ....
Remol
Jeżeli się da starych zaliczyć do zwierzaków, to mam 2 smile.gif . Sprawa jast taka, że od kiedy dowiedzieli się jak korzystać z GG, kurnika i czaterii, siedzę coraz rzadziej, a poza tym stara zawsze coś musi do szkoły napisać (jest pedagogiem dyplomowanym, i dużo się bawi przez to w wordzie) dry.gif .
A ja... cóż, mam ciekawsze zajęcia rolleyes.gif
Patrol
Mam młodszego o 3 lata brata, który swego czasu podobnie jak i ja grał w RTCW (klanowo). Na szczęście jego klan się rozleciał (nie żebym coś do nich miał - po prostu wtedy musiał grać klanówki i zajmował mi kompa tongue.gif), a w ET już mu się nie chce grać, więc znowu mam kompa dla siebie (choć nie zawsze).
Ochi
ja mam brata i musze się dzielić kompem mad.gif a tak na serio to lubie pograć na 2 playerów więc dlamnie gra z bratem to przyjemność biggrin.gif
qBa3oo3
Mam braciszka, i choc kompa z nim dzielic nie musze to lacze niestety tak mad.gif
Guy7
Ja mam siorstrę starsą ode mnie o 1.5 roku ( zerowe pojęcie o komputerze, za co ma u mnie plusa).
Mam coś, jak to nazwać ... ?, to znaczy kogoś, jakby odbicie lustrzane, ale chodzi, klon, ale nie do końca taki jak ja. Jakbyście się po tym opisie nie skapowali to mam brata bliźniaka, który kocha komp tak samo jak ja, tylko rzadziej gra w ET i to pod moim nickiem! Podszywacz jeden mad.gif (a teraz za te słowa zaraz oberwę sad.gif , ... auć). Problemu z podziałem czasu na kompie nie mam, na szczęście zawsze uda mi się z nim dogadać.
Dmitri
wink.gif tak czytam i czytam ja na szcescie mam jedna siostre która mocno gryzie i drapie a takze lubi upraoiwac wrestling czy jakos tak w kazdym badz razie za wsze dostaje. sad.gif Na moje szczescie ma ona swojego kompa na którym jest gadu gadu i worms 3d. W nic innego nie gra. Pamietam kiedys tare dobre czasy jak ja miałem 2 robale w worms world party a ona 16 i wygrywalem. Ale ostatnio kupiła sobie te 3d i grała kilka dnie bez przerwy, zupełwnie jak ja tylko ja wybrałem na weekend ET. W koncu przyszał do mnie choc zagramy biggrin.gif wiec ja sczesliwy mówie sobie hahaha dostanie i da mi spokój. Po 4 minutach zmiotała mnie z ziemi!! mad.gif Po prostu oniemiałem od tamtego zasu ma zakaz grania na ps2 bo znowu obcyka jakas giere i w tyłąs dostane od 10 latki. Na szcescie po tygodniu cwiczen odegrłame sie małemu zbirowi i juz nie che ze mna grać! biggrin.gif I za tą ją kocham, aha a czy szynszyle zaliczają sie do zwierzatek domowych?? bop jak tak to mam 2 niestey chłopacy (mozliwe ze geje) bo czseto spai na sobie w dziwnych pozach biggrin.gif .
tranx-san
a ja jestem sam... biggrin.gif starzy do kompa sie nie dotykaja...

btw zarzuccie te nr gg do waszych siostr.. o ile w ieku 17-20 to z checia pogadam biggrin.gif
blacktyger
QUOTE (tranx @ 4:43, 10 02 2004)
a ja jestem sam... biggrin.gif starzy do kompa sie nie dotykaja...

btw zarzuccie te nr gg do waszych siostr.. o ile w ieku 17-20 to z checia pogadam biggrin.gif

buahahha smile.gif poki grasz w ET to nie szukaj baby bo sie niezle na tym przejedziesz biggrin.gif
Spl!nt3r
Naszczęście ja mam tylko (a może aż ) 1 brata rolleyes.gif geeez czasami niemogę sie do kompa do pchać , a do tego dochodzi jeszcze starszy który musi po raz enty przejść rtcw happy.gif
Gis
hehe ja mam 8-letniego potwora.Gdybyście wiedzieli jak on gryzie..........................
Sagitarius
no więc troszke tego rodzieństwa mam..
Marta-18 lat
karol-19 lat
jacek-8 lat
marysia-10 lat
No i tak kazdy sobie przyjdzie na kompa..np wiktor daj mi zagrac w króla lwa..siostra pryjdzie na gg brat połowe dnia na kompie siedzi..no ale fajnie mieć rodzeństwo smile.gif
RyFeK
ja to mam 8 letniego brata (co za pech), ciągle sie sra że chce grać, szok. Ale czasem dobrze bo można se załupać w jakąś samochodówke na 2 playerów <-- to chyba jedyny plus
j!mmy
Hmmm, mam w domu psa i kotkę, prócz tego brata i siostrę tongue.gif Dokładnie nie wiem ile mają lat, ale brat chodzi do drugiej, a siostra do piątej podstawówki tongue.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
MastaBlasta
Jestem jedynakiem i jestem z tego dumny. Nie chciałbym mieć rodzeństwa bo podobnie jak blacktyger jestem egoistą i lubie jak coś jest tylko moje.
AdI-O
Ja mam całe przedszkole:
2 siostry które na szczęście sie wyprowadziły smile.gif
1 brata który jest podobnym nałogowcem jak ja laugh.gif
Dlaczego nie jestem jedynakiem...oto jest pytanie biggrin.gif
sparrow88
na szczęście mó jprzyrodni brat mieszka osobno
jednak on wychowywał sie na 386 więc kiedy zobaczył ET , wziął pf i zrobił rozpiździel we własnym spawnie, ( do teraz mam bana na ten serv)
xyvec
Ja jestem jedynakiem. Mógłbym mieć brata, ale tylko jednego i obowiązkowo bliźniaka wink.gif . Co jak co, ale zajmowanie się młodszym rodzeństwem i ukrywanie się przed starszym nie jest na moje nerwy tongue.gif
astr0ex
Ja mam prawdziwe ZOO ! i nie jest mi z tym źle biggrin.gif mam 3 siostry . Dwie sa jeszcze male maja 3i5 lat ale jedna ma 13 tongue.gif i sie pluje ze chce do kompa jednak nic z tego biggrin.gif Mam jeszce Psa i Chomika biggrin.gif
Phantom
A ja mam 1 siostre - totalna lama nie wie jaka jest roznica pomiedzy folderem a plikiem ohmy.gif i nawet dobrze w kompem nic mi raczej nie moze zrobic (no chyba ze zlapie wirusa-juz 3 wirusy mi zlapala dry.gif ) a przed kompem siedzi z 5 h na tydzien laugh.gif -->na wiecej nie zasluguje smile.gif
Slash-PL
QUOTE (blacktyger @ 19:25, 5 12 2003)
czy może tak jak autor tego topica jedynakami jesteście??

Ja się cieszę, że jestem jedynakiem nigdy nie chciałem mieć braciszka i siostrzyczki..... egoista ze mnie tongue.gif
komputer to ...MAJ PRYSZYSSSSSS mam swój własny pokój i z nikim go nie dziele biggrin.gif jedyne co mam to ryby królika no i rodziców  biggrin.gif

szczeże nie wyobrażam sobie życia tak jak mój kolega z 4 braćmi  blink.gif  zwraiował bym,.....co chwile ktoś przy MOIM komputerze.... mad.gif  (cholerny egoista jak już mówiłem jestem ph34r.gif )

Popieram! Bycie jedynakiem to błogosławieństwo. Ja osobiście mam kota o imieniu "Tygrysek" cool.gif Przez niego mam całą prawą rękę w bliznach ph34r.gif Za to jak raz przyszły do mnie koleżanki to co chwilę słyszałem: O jaki słodki... mogę go wziąć na ręce? To ja odpowiadałem nie wiem czemu, (hmm... troska o bezpieczeństwo? biggrin.gif) że nie, bo je podrapie blink.gif.

KOTY ROX! PIESKI DO BUDY biggrin.gif
mlody sk8er
Ja mam brata.3 lata starszy.Kiedyś był z niego jakies pożytek bo gry załatwiał.Teraz jest lama i tylko czeka aż ja jaką grę zainstaluje biggrin.gif Ogólnie to mało siedzi na kompie(na szczęscie) laugh.gif A poza nim mam jeszcze królika i pare szczurów w piwnicy. tongue.gif
blacktyger
mi królik ostatnio zdechł sad.gif
RyFeK
kiedyś miałem chomiki to sie ich pozbyłem, a czy ktos wie jak sie pozbyc brata ??? cool.gif
Slash-PL
QUOTE (blacktyger @ 17:45, 25 04 2004)
mi królik ostatnio zdechł sad.gif

Też królika miałem sad.gif właśnie miałem... samiczka o imieniu Kici (od kicania biggrin.gif... zdechła biedaczka zaraz po przeprowadzce sad.gif 2-3 lata miała...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.