Pisze to tutaj, bo nie wiem do którego działu tzeba napisać.
Otóż chodzi mi o program jaim można robić mody, przeróbki do ET. Czyli np. Polskie flagi(Wiem że taki jest, ale chcialbym zrobić własny), skiny itp.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Jakoże nie chce nabijać postów, dopisze jeszcze jedno pytanie: Czemu Admin strony nie dopisał mojego Clanu do listy na stronie?? Mój vCL wyslał maila z prośbą (kilka tygodni temu), lecz do tej pory nazwa mojego Clanu nie istnieje w spisie.
Mógłby przynajmniej ktoś powiedzieć do kogo mam się zwrócić??
Może ktoś wie: Na niektórych serwerach z boku ekranu jest znaczek klanu, do którego należy serwer. Jak można zrobić takie coś??
heh zajzyj do pk3... trudno mi to wytlumaczyc
ten program do tworzenia modow to chyba 'ET Mod Tools', konkretnej nazwy nie pamietam
ale niedawno zostal udostepniony kod zrodlowy ET, wiec kazdy kto chce cos zdzialac ma wielkie pole do popisu ...
hejka,mam pytanie. wie ktos moze jak zrobic (nie mod) skin do et? nie chodzi mi o zmiane calej gry,tylko np. czerwone mp40? zagladalem do pk3 i sa tam pliki mdc. wie ktos jakim programem mozna je zedytowac?
jesli ktos mi to powie bede wdzieczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.