Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy często widujecie się na FFA ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
blacktyger
i tak zapewne zostanie przeniesionydo Hyde-Parku ....

a pytanie brzmi czy wy forumowicze często spotykacie się na FFA ?
ja osobiście widziałem już pare osobistości a pierwszą z nich o ile dobrze pamietam był
Święty lub Dankan (albo razem na jednym servwie ? tongue.gif)
ale mimo wszystko takich jak Thoro, Prosper, Ghost czy innych sławnych ( biggrin.gif) widuje bardzo rzadko (o ile widziałem choć raz....) czy wy tylko żyjecie już klanówkami i trenigami nie gracie w ogóle na FFA ? smile.gif
Wiem jedno kogo bym nie spotkal z forum to zawsze daje mi w dupe.... chyba ze jesteśmy w jednym teamie tongue.gif

o ironio tych najbardziej aktywnych na forum, najmniej widać w grze (FFA oczywiście )

Za to jesli chodzi o klany które spotkałem a których CL lub jacyś członkowie są na forum to chyba KmH jest najczęstszym smile.gif ewnetualenie CichoCiemni i 4Fun a gdzie reszta? może to ja chodze po jakiś zwalonych serkach albo mam spostrzegawczośc równą zeru smile.gif
Swiety
Poprostu niektórzy klanowicze nie mają czasu/siły/nie widzą sensu grać na FFA. Grają tylko clan-wars jak np Prosper.

Jest też grupa osób tzw "mocnych tylko w gębie" biggrin.gif. Udzielają się dużo na forum a praktycznie nic nie grają, ani FFA ani clan-wars.
dNkN!
no....

jeżeli chodzi o mnie i świętego to często można mnie (nas) spotkać na ffa, bardzo częśto właśnie razem. z tym, że my ostatnio gramy na ffa tylko w nocy ze względu na pingi, mniejsze lagi, inna wiare (ona naprawdę jest inna? hyh). to fakt, na forum jest full postaci mocnych w gębie, które na forum są mastahami a na serkach solidarnie padają w jednym rzędzie razem z warzywami - lol dla tych PAŃ. dalej, wcale się nie dziwie prosperowi, widzę po sobie jak różne mam podejście do klanówek i ffa. ostatnio pomimo tego, że lubię ffa (który gej się zaśmieje? cool.gif ) nie chce mi się przykładać do swojej gry tak jak na klanówkach. no chyba, że mam zajawkę albo gram przeciwko cziterowi.
eXtreme
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 8:18, 9 12 2003)
...
Jest też grupa osób tzw "mocnych tylko w gębie" biggrin.gif. Udzielają się dużo na forum a praktycznie nic nie grają, ani FFA ani clan-wars.

Właśnie gram dużo na FFA i 95% ludzi z forum nie widziałem na żadnym serwie.
WOLFszLAGIER dość często jest na Tenbicie i kośi wszystkich równo.
Jest duża grupa graczy, których spotykam codziennie, a nie ma ich na tym forum.

Do zobaczenia eXtreme
LOKI 65t
Ja gram wylacznie nie DoD 1 i 2. Forumowiczow widze dosc rzadzko - Wolfszlagiera raptem raz , Dankana ze 2 razy. Czesto pojawiaja sie klanowicze - nieraz chlopaki z Poison , C4 , czesto Riddle , ostatnio takze SS , SoV , pare razy pojawial sie HanZz z IC. Trudno tez stwierdzic z kim sie gra bo czesto gesto uzywaja fakow.

edit : poprawilem blad w pisowni
dNkN!
ludzie, którzy są na tym forum największymi rzeźnikami w kwesti aktywności (w tym np ja, chociaż ostatnio jest dużo topiców z dupy i mało się udzialam bo nawet czytać mi się tego czitu niechce) są allienami. żyją w nocy, śpią w dzień, nie sypiają po 30 godzin, grają po 12 godzin (np taki swięty, siada do kompa koło 19, odchodzi koło 10 rano, a namocniejsze w tym jest to, że cały czas gra i gdzie się nie spojrzy tam on no.1 - hahaa). btw na tenbicie gra się najmniej - tenczit to koloseum dla cziterów, z kolei najwięcej gra się chyba na DoD'ach
Thoro
ale mimo wszystko takich jak Thoro, Prosper, Ghost czy innych sławnych ( ) widuje bardzo zatko (o ile widziałem choć raz....) czy wy tylko żyjecie już klanówkami i trenigami nie gracie w ogóle na FFA ?

No nie no blacktiger, teraz zes niezle pojechal smile.gif. Umiescic mnie kolo prospera i nazwac wazna osobistoscia, to lekka przesada tongue.gif ,aczkolwiek fajnie ze ktos mnie kojarzy tongue.gif. Pewnie jakbysmy sie spotkali na FFA to bys mnie kosil rowno, bo wcale nie jestem taki dobry. Odkad zalozylem klan, rzeczywiscie gram mniej na FFA :/, bo poprostu ciezko jest z czasem wyrobic, co nieznaczy ze wogole nie wchodze. Czesto jak ide na 12 na uczelnie i uda mi sie wstac powiedzmy o 10 wchodze sobie popykac na FFA. Nie dalej jak wczoraj o 9:00 zaobaczylem Swietego (cale szczescie, ze bylem z nim w jednym teamie, bo nie bym sobie nie pogral tongue.gif ) w ase, a ze wczescniej z nim nie gralem to od razu sie wbilem (bylo tam jeszcze pare osob z forum (buli, chyba dankan). W kazdym razie ja nie gram nocami, a wieczorami gram z klanem treningi, albo mecze.
[=||=]HanZz
QUOTE (LOKI 65t @ 9:02, 9 12 2003)
[...]pare razy pojawial sie Hannz z IC. [...]

To napewno nie bylem ja... ja bym nie zrobil bledu w swoim nicku... jakis fake chyba niepoprawnie wpisal moj imo... biggrin.gif
LOKI 65t
Hanzz to byles ty , ze swoim graficznym tagiem w ciut dziewczecych barwach. A propo - pare razy pojawial sie takze Nemroth z waszej paczki.
dNkN!
dziewczęce barwy - hy hy hy... w sensie: rózowe trochę spedalone? [no offense]
LOKI 65t
QUOTE (dankan @ 13:11, 9 12 2003)
dziewczęce barwy - hy hy hy... w sensie: rózowe trochę spedalone? [no offense]

Hehe zgadza sie.Mialem nadzieje ze ktos to ubierze w odpowiednie slowa.
whatever
"Real man wear pink!" smile.gif

Ja czesto widuje znajomych na ffa, vide Swiety. Czasem tylko ciezko sie w fake nickach polapac. BTW., podobno niedlugo pojawia sie nowi (starzy?) znajomi, czyli niezapomniane FF. Nie moge sie doczekac... :/

nemroth
nasze kolorki nie sa pedalskie tylko MĘSKIE a moj nick sie pisze z malej literki tongue.gif
blinkkin
raczej mnie nikt nie widzial smile.gif. zreszta i tak nic ciekawego nie prezentuje swoja gra. najczesciej gram w nocy (23.00-4.00), dlatego ciezko mnie dorwac na ffa. raczej gram na zagranicznych servach, najczesciej niemieckie, bo mam nizsze pingi niz na polskich ohmy.gif. ostatnio jestem troche zajety, gra w klanie, robienie stronki, praca semetralna etc. o ile na forum to mozna pisac jedna reka, a druga mazac w zeszytach to w et raczej sie tak nie da. swojego czasu siedzielem non stop na DoD, pozniej zaczelem grac w klanie. chcialem wrocic na ten server, ale ustawili max_pings i koniec poscigow za ufoludkami.
Majcok(12)
A kto mnie widzial? Bo ja widzialem SPORO ludzi z forum, nie chce mi sie wymieniac, ale wczoraj na smerze (feul, bylo wiecej fps[podzas walki 15] i lepiej sie strzelalo) widzialem hm...moze kilku z C4, ale oprocz nich z forum niogo nie bylo. No ale na oazie to huntowie zrobili sobie trena z nami (na oazie niezle po nas pojechali, ale podobalo mi sie jak z granata zabilem wszystkich po kolei), a z hunt3ra sa osoby na forum.

PS. Ja cie blinkkin widzialem raz moze 2 na jawnet.pl.
ronin
ja tam w 99% gram na tenbicie a z forum spotkalem(z tego co pamietam, a mam slaba pamiec ph34r.gif ) : szlagier'a i chyba tyle...

btw.
Trudno tez stwierdzic z kim sie gra bo czesto gesto uzywaja fakow - he he fajnie to brzmi "fakow" biggrin.gif ja tam nie fakuje wink.gif
Ghost
QUOTE (blacktyger @ 7:48, 9 12 2003)
ale mimo wszystko takich jak Thoro, Prosper, Ghost czy innych sławnych ( biggrin.gif) widuje bardzo zatko (o ile widziałem choć raz....)

Na FFA to ja w zasadzie nie siedzę - znaleźć to mnie można zazwyczaj na serwerku z Campaign albo StopWatch. Zazwyczaj jak zdobywam poraz setny z rzędu Majora walcząc z noobami tongue.gif

Dziękuję za wymienienie mnie w trójce ludzi najsławniejszych (według ciebie) biggrin.gif
Evingolis
Co do "załogi z FuFu" wink.gif to przynajmniej od dwóch dni jest ich na serwerach pełno. Chodzą całymi stadami tongue.gif . Oby jak najszybciej pojawili sie jako klan, nie moge sie doczekać ich obecności na scenie et pl.
Majcok(12)
Hm........ja cie nie widzialem nigdy Ghost, ale jesli grasz tylko z poczatkujacymi czyli na zagranicznych serwach to coz, chyba cie nie spotkam. tongue.gif

FuFu? lol
blinkkin
QUOTE (Majcok(12) @ 17:53, 9 12 2003)
FuFu? lol

Evingolisowi chodzilo jak mi sie wydaje o sklad UFO. sami swietni ludzi i jesli wejda na scene et to moze sie ciekawie zrobic. chyba kazdy zna xionica i jego mortar, mysze ze strzykawka, polishpopitke i polishvodke. sorry, ze nie wymienie wszystkic, ale to 19 osob.
falubaz
blinkkin wlasnie cie widze tylko nocami. gram zazwyczaj na DoD 1 i 2.why?? przedwaszystkim pingi i people. bo jezeli mam wybrac serwer Tel.dialog z pingiem 40 i dod z 50 to w ciemno biore DoD bo tam sa zawsze jacys wymiatacze a zabicie ich sprawia mi najwieksza przyjemnosc. raz sie wbilem na DoD 2 chyba i bylo 7 ufokow to zrobilismy mecz i jeszcze doszedl Kira (prawie zawsze go spotykam na DoD) i bylo conajm,niej smiesznie! smile.gif))) biggrin.gif aha i nigdy oni nie dadza complaina za jakas mine co poniektorzy! WIELKI RESPECT DLA UFO smile.gif)))))) oprocz ufo to jeszcze 17tki czasami a tak to MPM listwa nemrotha i z jego clanu ale name ich weiB nicht =||= chyba tak ich tak wyglada---tych najbardziej pamietam
PS dokanczam filmik na ktorym soldierem rozkladam mortar na czolgu i strzelam z niego na oko tak mniej wiecej(gold rush) czolg se jedzie a ja strzelam i tu nagle you killed UFO|Nemesis a potem UFO|erkejjeter.hiehie ale mialem ubaw smile.gif Pozdro (jak zwykle pisze jakeis farmazony) smile.gifsmile.gif
logres
Heh. Ja często gram na dod1 i dod 2 . Często gram z lokim . Hmm o z Dankanem tesh zadyżło mi sie ppykać w et na serku . A tak to przewanie nikogo z forum nie widze chyba , że użyje The All-Seeing Eye no to wtedy kilkoro użytkowników widze w akcji . biggrin.gif cool.gif
LOKI 65t
Coz nie jestesmy klanem i chyba nigdy nie bedziemy. Ufo to raczej paczka znajomych ktorzy lubia czasem popykac. smile.gif Nie mamy trenow , sparow , warsow, recruitow itd. Skill ma niewiele do obecnosci w ufo - paru z nas umie grac , czesc jest raczej poczatkujaca tudziez mocno preferujaca jedna klase (Red to chyba juz zyje w symbiozie ze swoim k10 wink.gif ). I owszem DoDy to nasza domena. laugh.gif Niedawno na 16 graczy bylo 5 ufokow. Ludzie sie pytali czy my trena nie mamy. biggrin.gif
Maczo
Ostatnio przypominam sobie tylko Ronina. Ale pewnie spotkałem więcej, a nawet o tym nie wiem.
(!)
Ja gram rowniez wylacznie na DOD-ach u cicoci na bibie sa straszne lagi :| a na inne serVery polskie patrze raczej obojetnie :| (czemu?) Jezeli chodzi o pory o jakich gram to wylacznie sa to pozne godziny nocne 23-0:oO-1 Do rana najczesciej smile.gif A z ludzi ktorych widuje na serVerach to : Niesmiertelny Swiety tongue.gif Dankan *moja wersja Danken wink.gif no i UFO-le !! Reszty albo nie widze albo nie chce widziec tongue.gif 'Czlowiek widzi to co chce widziec' laugh.gif GL HF
Wlasnie ide grac biggrin.gif
Majcok(12)
Ja siedzie na jawnecie (duze pingi) szmerze (male pingi) CDA (roznie) i ....... na Hunters Group (OK) bylem niedawno ale gralo tam chyba 3/4 jakiegos klanu "Hidden" czy jakos tak (z tego 2/4 lamki). Na DoD nie wchodze, nie wiem czemu. A ostatnio na jawnecie widzialem kogos z /303/ tego klanu, ale nie pamietam nicka, no ale powiedzial ze mnie zna z forum et.pl.

Pzdr
eFeCT
Tak na wstepie: Czesto gram na DoD i DoD2... raczej tylko tam laugh.gif .... czasem ale to czasem mozecie mnie spotkac na Tel.Dialog czemu a ten ich serwer zostawia duzo do zyczenia.. nastepnie gram na zagranicznych jezeli DoDy są pełne biggrin.gif.
Po wstepie: hmmm... sotykam dużo ludzi i to róznych... czasem C4 ,17, poison, [u-bot](niewiem czy ktos jest z nich na forum), FAlubaz, Stefik Grupe CC (najczesciej Dankan poszukujacy cziterow tongue.gif ).. no i oczywiscie UFO ktorzy są naprawde miłymi osobami z którymi można długo pograc smile.gif...
Przed zakonczeniem: Niegram pod nickiem eFeCT chociasz zdarza sie czasem biggrin.gif... teraz gram pod fakiem niektórzy wiedza pod jakim niektórzy nie biggrin.gif.... ale powiem ze to cos podobne do jogurtu .... i reklama glosi Jedz ******* rośnij zdrowo biggrin.gif...... to tyle
Na zakonczenie: Pozdrawiam wszystkich którzy znaja mnie z widzenia smile.gif.... pozdrawiam

p.S: Wesołych miłych spedzonych godzin przed monitorem w ciągu świat Bożego Narodzenia.. Oczywiscie max kill i bombowy Skill biggrin.gif... Tak na powaznie zycze wam milych i pogodnych świat , max radochy z dni wolnych i spelnienia marzen.. pozdrawiam...
Runos
Ja spotkalem kilka razy kolesi z forum. Spotkalem Wolfa... kilka razy paczke z C4. HanaZz(nie pamietam jak sie pishe), nemrotha-gralem z nim 1 raz ale mozemy zagrac zawshe jak on ma czas;). Spotykalem Dankana jak jeszcze nie gral W CC. A teraz ten Dankan gdzies zwial tongue.gif A z reshta to chyba nie rgalem lub nie pamietam.

Ps. gralem jeszcze z hxs:D

Ja tam sie pojawiam czesto na servach roznych. Jak jest miejscowa to na DoD a jak nie to wale na Tenbit..
tranx-san
Jahahaa!!

A ja kilka osob z forum widzialem na ffa, ba nawet gralem :> Wyniki konfrontacji pozostawie dla siebie, nie lubie sie chwalic LOL bo tak naprawde nie mam czym... a osoby które widziałem na ffa to m.in.

WOLFszLAGIER'a (btw dobrze napisalem... bo nie chce obrazic ? :> )
Dankan'a
Thoro'a
Majcok'a
blinkkin'a

btw a to pewnie dlatego, ze tez gram w nocy... a klade sie... yy od 48 h nie spie.. zyje jak ta chinka co ma ponad 100 lat 2 dni grania, 2 dni spania tongue.gif
od pewnego czasu czytam sobie od godz 3.00 kiedy caly klan idzie spac forum :>, czasem cos dopisze glupiego... biggrin.gif
w tym sek, ze nie gram czesto na polskim ffa, nie chodzi mi o poziom, bo czasem poziom jest super wysoki.. ale o team play... wiekszosc ludzi z klanow gra albo pod fake'ami albo graja na spokojnym luzie cwiczac skill'a i wcale nie zabardzo zalezy im na objective'sach.. ale to normalka.. bo po ciezkim meczu trza sie odmoozdzyc i przystosowac do warunkow panujacych na ffa :>

Mam male pytanie ?? Ludzie wy wogole spicie ? biggrin.gif czy zyjecie w cieniu nocy.. tak jak ja biggrin.gif
eInHeRjER_pL
Ja dosc czesto widuje Sagitariusa jako czarnego_lola i czesto kogos z fallena i hunt3ra. Kilka razy widzialem tez gosci z poison a konkretniej enga o xywce zenitrum czy jakos tak.
zUBER
sagitarius to nie czarny_lol tongue.gif
Soulless
Proponuje zalozyc topic kto to jest czarny_lol smile.gif
Nie podawac tylko poprawnej odpowiedzi ; - )
VISTORANTE
A ja często widze kolesi z WILD_A i bardzo ich lubie zresztą.
Poza tym to widze też Ghosta, mass!va, czy Lemurka z NF.
blacktyger
Heh co do klanów jakie spotykam najczęściej ..

Kiedyś

fuzz. smile.gif szkoda że już nie gra sad.gif

Teraz

Wild_A - tych chyba najczęściej smile.gif Pzdr
u-boot
NF
Ufo
Hant3r
CC
fallen
4fun
C4
poison - ciężko ich spotkac zawsze mają fayki ale czasami da się jakiegoś roszyfrować tongue.gif

jeśli chodzi o pojedynczych graczy to wręcz na pożądku dziennym jest znaleść na servie Zgube Dnakana rano i czasami Świętego ... Co do SerVów to chodze na wszystkich na których jest około 8-12 osób bo nie lubie rzeźni za dużej .. czasami mnie najdzie to wchodze na 24 sloty i zdobywam majora na planszy tongue.gif (żart wink.gif )
Cienki Bolek
Dzieki temu postowi chyba sie troche zmobilizowaliscie smile.gif wczoraj bylo normalnie zatrzesienie 4um na dod:) 1. lostgirl widzialem:) nemrotha smile.gif a reszte to widuje kida smile.gif czarnego lol'a ktokolwiek nim jest niech sie ujawni:)
Widzialem Dankana, Swietego niedawno:), no dobra ide pisac swoja best wtope smile.gif:)zajrzyjcie jest .. zaaajefajna:)
Red
QUOTE (LOKI 65t @ 19:52, 9 12 2003)
(Red to chyba juz zyje w symbiozie ze swoim k10 wink.gif  ). I owszem DoDy to nasza domena. laugh.gif Niedawno na 16 graczy bylo 5 ufokow. Ludzie sie pytali czy my trena nie mamy. biggrin.gif

Po pierwsze to k43!Loczku:D po 2 zmieniłem już na meda i poleruje mp40/thompsona a czasami otwieram szkrzynke z narzędziami i wyjmuje kombinerki żeby sobie flack jacket zrobićtongue.gif A co do ilości ufoków to pamiętam że kiedyś nawet z 12 naraz było wtedy to ludzie mogą sie o tren pytać...tongue.gif (Loki twój post był dawno to jeszcze nie grałem medem fakt ale...zrobić taki błąd...k10?tongue.gif PS. na ffa zaczałem grać też po nocach i ostatnio dużo osób stąd widać no ja chyba musze nadrobić to że mało sie udzielałem na forum(można powiedzieć sen zimowy:)
evil_lord
Także spotykam Świętego (aczkolwiek żadko), dużo Hunt3rów widzę, poisonów trochę mniej. Najczęsciej to jednak widzę takie klany, o których wiem tyle, że sobie są. Servery na których gram to:
- Dialog
- Jawnet
- Szmer
- jakieś niemieckie biggrin.gif
Widzę że dużo ludzi chwali DoDy, mnie jednak tam nie wpuszcza ! (for low ping only) ! Dziwne, bo na innych mam ping ok.80......ale poruszałem ten temat i jest on zakończony!
Phantom
Ja widze nawet czesto kogos z PL Hunter, C4, poison, IC kiedys (nie pamietam jaki serw) gralismy ja,ktos z IC vs. ktos z C4 i Pl Hunter smile.gif fajnie sie gralo ale potem polaczenie stracilem i mnie wykopali i mialem bana na kilka minut blink.gif Ostatnio wogole nie gram na ten bit i dlatego pewnie nie widze swietego ale reszty to nie widuje moze sa ale ja nie zauwazam sad.gif
P.S. Evil_lord na DOD tak jest ze for low pings only ale wystarczy nacisnac reconnect (czasem kilka razy) i serwer wchodzi i gra sie z wypas pingami biggrin.gif
P.S. 2 Musze dopisac ze wczoraj gralem z Thorem (DoD 3) wiec jednak widuje osoby z forum biggrin.gif
eInHeRjER_pL
QUOTE (zUBER @ 11:01, 23 01 2004)
sagitarius to nie czarny_lol tongue.gif

nie??. A gdzies czytalem w ktooryms poscie ze to on. A moze cos mi sie popieprzylo, bo jak tak to sory
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.