Metod loose
p...
p...nięci
Metod exact
!@#ami
@#!ami2
c@#!om
c@#!om2
!@#om
@#!om2
(słowo na k)a
(słowo na p)a
(Słowo na k)
(słowo na k)-a
Topic założyłem w celu testowania filtrów na boardzie, na brzydkie słownictwo. Jak dopracuje filtry to go wykasuje
A narazie zapraszam wszystkich niewyżytych do odpisywania na topic i znjadowania luk w filtrach
(słowo na k)a jasne w dupe twoja zap...ona mac takiego szczura jak ty nie dotknalbym nawet jakby mi dali wladze nad calym ircem (słowo na k)o nie myta z muchami w zebach i walkiem do ciasta miedzy obwislymi warami i splesniala lechataczka.. i (słowo na k)a jeszcze raz za(słowo na p)zale jedzo wyjeta z dupy nosorozca powiesz mi ze wklejam teksty to Ci w...ie glana w odbyt tak ze poczujesz smak gowna z podeszwy w ktore wdepnolem tydzien temu za...ana zagrzybiala szmato
wiesz chlopcze mala sesja masturbacji przed snem pozwoli ci ukoic smutki ale musze cie ostrzec - kobiety nie lubia zadawac sie z idiotami wiec uwazaj na kontuzje nadgarstka bo stracisz swa jedyna przyjemnosc
ales sie rozgadal zlamasku chcesz tu perorowac w stylu zula pierdzacego w gacie pod budka z piwem to spierdalaj tam tylko dupy sobie nie odmroz bo klientow nie bedziesz mogl przez tydzien przyjmowac i stara bedzie zarla wlasny stolec bo synus zawalil na calej lini
gdybys trenowal skoki spadochronowe wystarczyloby zebys zdjal gacie a z hemoroidow utworzylby sie swoisty spadochron
niestety dla tej nedznej protezy (nazwa przyrodzenia)a ktora ukrywasz przed swiatlem dziennym w gaciach nie da sie nic wiecej zrobic jak wrzucic do pica na podpalke
Mysle ze szkoda klawy dla takiej smierdzacej szczochami kanibali z Komodo rasowej (słowo na k)y z 7 chujami przeciez (słowo na k)a gdzie to sie urodzilo taki stolec swinski ? (słowo na k)a w dupe Twoja p...ona mac ja bym jej (słowo na k)a na targu nawet za grama nawozu nie kupil ble idz mi (słowo na k)a w chuj i w (słowo na p)u z taka raszpla (słowo na k)a zaloz worek na leb i przejdz sie po bazarku jako worek ze zgnilymi ziemniakami tylko nie zycze najgorszemu wrogomi zeby spojrzal
filtr dziala poprawnie!
eXtreme
14:19, 11 12 2003
PSY 3
- k#!@a, zabije Cię k#!@a
- Co k#!@a, o k#!@a
- (słowo na p)e Cię k#!@a, sk#!@ysynu
- k#!@a mać
- Panowie k#!@a zamało k#!@a, k#!@a powtarzamy k#!@a
s(słowo na p)ony
k#!@idołek
p!#@ooki spedalony sk#!@iel
do(słowo na p)ić
!@#anym
sk#!@!#ynom
!#!@
dupa
PSY 3 lecialy troche inaczej

Opusciles i zmieniles pare linijek, ale niewazne

Otoz mam przyklad, w ktorym filtr dziala zle

. Wiem, na czym polega dzialanie filtrow i nie mam do nikogo pretensji, ale co powiedziec na slowo
R O Z D M U C H U J E

Filterek zmieni kilka liter

rozdmuc@#!e
wiadomo filtr reaguje na slowo c@#!
c@#! ci w dupe !#@!u za!@#any idioto kretydnie dz!#@o

k#!@a kórwa kurva korwa
testing
111
| QUOTE (Thoro @ 17:53, 4 01 2004) |
PSY 3 lecialy troche inaczej Opusciles i zmieniles pare linijek, ale niewazne 
Otoz mam przyklad, w ktorym filtr dziala zle . Wiem, na czym polega dzialanie filtrow i nie mam do nikogo pretensji, ale co powiedziec na slowo R O Z D M U C H U J E  Filterek zmieni kilka liter  rozdmuc@#!e wiadomo filtr reaguje na slowo c@#! |
Podobnie jest z L E N I U C H U J E
leniuc@#!e
Nie o-(słowo na p)ć się i nie leniuchować mi tu bo ja to zawsze rozdmuc@#!e posty:)
-O QoorFa!
-Ty Pier$-cu
-©@#! Ci w dupsko
-k#!@alama!
-GooVno!
-choo U
Ciekawe czy to ocenzuruje
-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
sparrow88
10:02, 1 03 2004
c@#! c@#!e p!#@a pita k#!@a dz!#@a pinda pipa ciul sk#!@iel sukinsyn suka sk#!@!#yn !@#ać !@#any z!@#any (słowo na p) (słowo na p)ec (słowo na p)ić za-(słowo na p)ć (nazwa przyrodzenia) kutafon
hm a to c@#! z tego !@#anego filtra nabrał sie tylko na kutafona ( frazeologizm

rodem z filmu polskiego)
no i sukinsyn
F.B.I|Koyot
18:00, 11 03 2004
Jeteście pok#!@ieni zasrane niedo!@#y i fjuty. p!#@y pipy i k#!@y. !@#ane w dupe zasrańce i k#!@ie syny. !@#nij sie w łeb (nazwa przyrodzenia)ie. !@#ana k#!@ica i ladacznica

Pok#!@ieniec i z!@#. Psisyn, po!@# i mother!#!@er, matko!@#ca cono i puta(po hiszpańsku

) Zasrany ryj dz!#@i
ps. znalazłem

fjuty, psiesyny, zasrańce, cono i puta
Spl!nt3r
18:12, 11 03 2004
Ja (słowo na p)e czy wy jesteście po!@#ani ? Na c@#! tu piszecie przecież to co wy od-(słowo na p)cie to !@#ane pok#!@ione w pipe statsiarstwo

k#!@a k#!@a k#!@a !@#ana jego mać. tralala. Jeżeli jeszcze raz k#!@a ktoś tutaj do c@#!a pana coś napisze to mu k#!@a niedam ani jednej !@#anej w pipe apteczki w tej za!@#iście wyk#!@ionej grze czyli et. Pozdrowienia wysyła k#!@a ciocia gienia.....
TgcRap4
23:37, 12 03 2004
zrobcie filtr na to k.u.r.w.a

!
Slash_PL
18:43, 16 03 2004
k#!@a
(słowo na p)e
qrwa
@#!
c@#!ek
pipa
!@#any
(słowo na p)ony
wiecej grzechow nie pamietam

albo nie chcialo mi sie wypisywac

P R Z Y S Ł U C H U J E

PRZYSŁUC@#!E
evil_lord
18:16, 17 03 2004
qpka - czemu takie BRZYDKIE słowo nie jest objęte cenzurą
Call of Duty - no nie przesada ; )
Counter Strike - też nie ??
Bastard PL
20:13, 18 03 2004
Wolf ale zcenzurowanie mojego nicka to niemały lol nie myślisz. Plz odblokuj.
z powarżaniem !@#!@!#
Abigail
12:34, 20 03 2004
- czemu ni ma cenzurki?

już jest -> twoja z0ri
wy-(słowo na p)c fiuty - bez urazy testing
kapa <--- czy to słowo jest w filtrze ?
| QUOTE (MasS @ 22:05, 20 03 2004) |
| kapa <--- czy to słowo jest w filtrze ? |
A co to oznacza ? I dlaczego ma być w filtrze ?
Cenzura = narzędzie ekstremistów i mięczaków.
Chronos
19:11, 26 03 2004
Ja (słowo na p)e k#!@a mać wy!@#iście wy(słowo na p)enie zajek#!@abićie wy!@#isty filtr anty (słowo na p)eniu !@#anemu w dupe (nazwa przyrodzenia)owi co przeklina

Super filtr. Jak wymyśle pare przekleństw co ich nie ma tu to się zgłoszę
| QUOTE (Loco @ 15:16, 23 03 2004) |
| Cenzura = narzędzie ekstremistów i mięczaków. |
tak masz racje ...
przeciez nie od dzisiaj wiadomo, ze jesli wyjdziesz na miasto i na dzien dobry przywitasz kogos k#!@ami i c@#!ami odrazu mozesz sie czuc bardziej meski...
mieczaki precz! niech rzadza tacy twardziele jak ty
ech... to ja chyba mieczakiem jestem...
Nie przesadzaj. Nie zarejestrowałem się na tym forum po to, żeby bluzgać i inni też nie. "Mięczaków" dlatego, że śmieszą mnie ludzie, którym przeklinanie przeszkadza. Buuuu, on powiedział [tu brzydkie słowo]. Buuuu, on nazwał mnie [tu jeszcze brzydsze słowo]. Jestem przeciwny WSZELKIEJ cenzurze i tyle.
Fajnie ze jest filtr na brzydkie slowa. Bo nie lubie przeklinac.
Dlatego przetestuje:
-O k#!@a dziala jak za!@#iscie.
Nie lubie bluzgać bez potrzeby ale jak można

:
k#!@a jego (słowo na p)ona mać.
Jak ci zaraz k#!@a za(słowo na p)e, w ten !@#any ryj
Ulżyło
1. Dlaczego cenzuruje O P A L A N I E: op@!@nie op@!@nia itp.?
2. Polskie przekleństwa:
c@#! - tak wogóle to przez ch pisz się to dopiero chyba od 1996
@#!
pinda
p!#@a
piździoch
piździsko
fjut
fiut
3. Zobaczymy czy gwarę śląską też cenzuruje:
kuśwa
kuźwa
4. A po angielsku?
!#!@
blacktyger
8:23, 25 04 2004
suki syn
sobaka
kirjelejzon
woseba

ich troje (gdze cenzura :oooooo)
Slash-PL
17:21, 29 04 2004
Amfisia
21:35, 30 04 2004
mnie zawsze ciekawil fenomen tego o p a l a n i a

co zlego jest w tym slowie? kots ma jakis uraz do slonka?
FarSight
11:39, 2 05 2004
TEST
"Admini to w dupe !@#ane prostackie geje z zasranymi (słowo na p)ami mózgami a tak wogule to c@#! im w p!#@e a i młotkiem w leb można przy(słowo na p)ic !!! Rucham was posrane debile w najgłębszą część odbytu. "
POWYŻSZA WYPOWIEDZ NIE JEST MOJĄ OPINIĄ NA TEMAT ADMINÓW (JAKICHKOLWIEK)
imo słaby filtr
| QUOTE |
| Rucham was posrane debile w najgłębszą część odbytu. |
Far zaczynam sie o ciebie martwic
A tak prywatnie to wszystko dobrze sie uklada ? 
Pozdro
ździra, szmata, bydło, syf, burdel, stara, jelen, alfons, madafaka, fak,
pedał, !#@!, enemi teritori
Przydał by się filtr dla analfabetów i dyslektyków
c@#! dupa p!#@a szmata k#!@a pipa za!@#ana w rzyc
mam nadzieje ze mie to sfiltruje, bo mama jak zobaczy to mnie zabije
a będą bany za używanie bluzgatora do celów postu?
Zasadniczo używania bluzgatora w niektórych kwestiach jest dozwolone (z wyczuciem)
Shynshylla
15:42, 29 09 2005
Jajco psi hcuj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.