Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co wam przeszkadza...?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
GenQcide
Oto następny post odemnie...smile.gif

Co wam przeszkadza w graniu ET?, może rodzice, praca szkoła......PISZCIE......

Bo mi najbardziej przeszkadza szkoła i rodzice...sad.gif
ronin
ping mad.gif
zUBER
stary komp = malo fps

teraz mam maxfps "35" a i tak nie sa stale sad.gif
Eld
prawie 15 miesieczny bobas, ktory potrafi wejsc do pokoju kiedy gramy i wylaczac kompa/monitor, ciagnac za reke, aby cos pokazac w drugim pokoju lub po prostu przeszkadzac w kazdy inny dowolny sposob. przynajmniej chlopaki na TS maja zlewke jak slysza, ze jakis bobas cos tam sobie gaworzy smile.gif
GenQcide
To fajnego masz syna/córkę (?), pewnie wygląda to tak tatuś (Eld tongue.gif ) gra mecz z jakimś klanem np.podkłada dynamit na Siwa Oasis i nagle przychodz dziecko wyłącza kompa...i ciągnie tatusia do pokoju...pokazując na kanape tongue.gif ...... Eld jak ty wytrzymujesz....? smile.gif
Dajmos
Mnie przeszkadzaja LAMy ,PING,MAM,TATa,i brak skupienia tongue.gif tongue.gif:P:P
blinkkin
sasiedzi. mieszkam w bloku z duzej plyty (wiezowiec). jeden z sasiadow robi remont od 5 lat i codziennie slysze przyjemny odglos wiertarki. drugi postawil wieze przy scianie i czesto slysze tylko bas. z tych odglosow wychodzi swietny trash metal, gdybyscie posluchali, nie wiecie co tracicie.
Cezar
warzywa
marudząca kobieta blink.gif
KAC!!!!! oj na kacu gra się fatalnie
Eld
QUOTE (GenQcide @ 19:54, 14 12 2003)
Eld jak ty wytrzymujesz....? smile.gif

mniej wiecej jak wpady zony i jej interwencje w stylu, ze za glosno bluzgam smile.gif chociaz wczoraj to juz przesadzila, weszla i w samym srodku walki powiedziala do mikrofonu "zadanie Eld na dzis - pozmywanie naczyn" laugh.gif
kober
QUOTE (Eld @ 8:36, 15 12 2003)
"zadanie Eld na dzis - pozmywanie naczyn"

ownage biggrin.gif

a co mi przeszkadza:
1. zalagowane lacze w akademiku
2. zalagowane lacze w akademiku
3. zalagowane lacze w akademiku dry.gif
Thoro
1. Czasami lagi
2. Czasami to, ze padl net
3. Ojciec budzacy sie o 2 w nocy, ktory przychodzi do mojego pokoju i mowi : "Co ty jeszcze robisz przy tym komputerze?? " tongue.gif (Mama sie nie budzi tongue.gif)
falubaz
Mi przeszkadza pani od fizyki- &%%$$ta su*a tak ja nazwe. nie moge przez nia sobie dluzej pograc smile.gif a ogolnie to lagi jak sa czasami albo axis schodzacy na plaze na seawall battery.albo starszy mowiacy ze gry zmianiaja psychike (jego as w talii ten text slysze od 24 grudnia 1996 roku gdy dostalem pierwszego kompa z netem)
SpajdaPL
Mi nic nie przeszkadza w akademiku jak gram. Wkładam słuchawki, i mnnie nic nie obchodzi.
Jedynym problemem są moi wspaniali akademiccy współlokatorzy, którzy zapuszczą KAAZA+DCC+EMULE+FLASHGET+WINMX (widzialem to wszystko naraz u jednego kolesia - trudno mi się było opanować...). Mamy 4 Mbit na 150 kompów, i czasami pingi są tragiczne (wachanie 200-600). Nie da sie grać. Pomórzcie mi wyeliminować kaazowiczów.
Pozdrawiam
chinczyk2
a mi przeszkadza wszystko w/w oprocz szkoly sad.gif bo troche latek mam wink.gif
Cienki Bolek
Witam smile.gif
Z drugiej strony moze :
w czym ET przeszkadza hihi.
1. Spanie
2. Opieka nad coreczka .. zamaist ja non stop nosic na ręku to tatus kampi:)
wlasnie znow marudzi
papa
Hi again smile.gif
3. Cale szczescie ze w pracy grac nie moge smile.gif raz moglem ... i to byla dopiero nieprzespana noc:)
4. Proxy .. to mi najbardziej przeszkadza ET smile.gif jak ominac to g^...
Pozdro Cienki Bolek
<peace>
R4Gn4k
fps, lagi, brak czasu
Patrol
1. Młodszy brat, który zdecydowanie za często okupuje kompa (choć siedzi przy nim 5% tego czasu co ja)
2. Dylematy natury filozoficznej (gram klanówkę, mam bronić czołgu, cały team nie żyje, a ja się zastanawiam nas sensem życia).
[=||=]HanZz
Warzywa na serwach...
I nie chodzi mi tu o graczy ktorzy kiepsko graja, TYLKO O ludzi ktorzy nie mysla!!!
Medzi ktorzy wala fragowac zamiast podnosic, engow ktorzy z dupy stawiaja miny, itp...

I kolesie ktorzy mysla ze wyzej sraja niz dupe maja... :/
qBa3oo3
Szkoła i mój ###### brat (z którym dziele łącze) gdy zapuści Kaazę mad.gif
Ghost
1. Ojciec, blokuje dostępu do kompa, jak się przyssie to tylko korki mogą nawalić tongue.gif
2. Mama, mówiąca "ODEJDŹ OD TEGO KOMPA" tongue.gif
3. Brat okupujący kompa - na dodatek co chwila coś Kaazą ściąga itp.
4. Niesamowite lagi i wysoki ping - muszę się przyznać że nigdy nie miałem pingu poniżej 200...
5. Szkoła i lekcje - suxx!
6. To, że dostałem nowego Maksa Payna i nie mogę przestać grać smile.gif
falubaz
Hmm ja nie reprezentuje wysokiego poziomu ale jak widze ze na serwie sami nowicjusze (ale nie warzywka bo to mi sie kojarzy z niepelnosprawnymi) to po prostu wychodze stamtad. Wiec dziwie sie niektorym krzyczacym ^^^^w.w. ze na serwerach nie podobaja im sie warzywka.A pozatym jak sie nie ma to co chce to sie lubi to co ma. aha i wnerwiaja mnie tacy co miny rozbrajaja by polozyc je w tych samych miejscach. I jak widze ze ktos mowi ze jest lepszy ode mnie a jest inaczej to go nie wyzywam i nasmiewam tylko probuje mu pokazac w walce kto jest lepszy dry.gif i denerwuje mnie gdy caly team wychodzi ze spawna i od razu ginie i gdy sie zwoluje SHUFFLE XP to daja na F2 ale to jest przerost samego siebie(wiadomo w grupie latwiej a jak dojdzie do dueli to roznie moze byc)... huh.gif ohmy.gif wink.gif biggrin.gif rolleyes.gif mad.gif blink.gif ph34r.gif
Zduneq
QUOTE (qBa3oo3 @ 15:57, 15 12 2003)
Szkoła i mój ###### brat (z którym dziele łącze) gdy zapuści Kaazę mad.gif

laugh.gif laugh.gif ja tez dziele lacze tylko ze na 3.jak mam lagi to ide do switcha i wyciagam kabelki biggrin.gif Tobie tez tak radze rolleyes.gif
Przeszkadzaja:
1)potrzeby fizjologiczne laugh.gif
2)starzy
3)choroba===>padaczka(czyt. prze$#%!#$)
4)mlodsza siostra(8 lat, HWDP===>p=przedluzacz D:)
5)gluche telefony
6)ostatnio brak myszki i klawiatury dry.gif starzy sie o to zatroszczyli i siostrzyczka mad.gif mad.gif
KreciK
Szkoła, rodzice, rodzeństwo, pingi, telefon dzwoniący w decydujące fazie klanówki, i różne takie
GenQcide
Większkości osobom przeszkadza bliska rodzina (ojciec, matka, siostra lub brat), mi też oni przeszkadzają....
jest to okropne jak przychodzą i się nad tobą pastwią mówiąc, że jak ty w to możesz grać przecierz to jest jakieś g!@#$, jak ty w to możesz grać itd. itp. ...... to najgorsze co może być .....czyli przeszkadzanie przy grze w ET .. (Mój ojciec ciągle mnie prosi abym mu dał zobaczyć skrzynakę pocztową (by sprawdzić E-MAILA)i tak co 5 min...strasznie wkurza.... mad.gif ) wkurzyłem się teraz bo właśnie przyszedł i mnie prosi .... ale jestem twardy tongue.gif i mu nie dam ... za 5 min znowu przyjdzie i tak w kółko mad.gif mad.gif dry.gif ...dobra kończe bo nikomu niebędzie się chciało tego czytać...."A tym czasem borem lasem!" smile.gif...cze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.