Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Movies
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
LostGirl
Jakie sa nowe i ciekawe filmy?
Teraz jestem jakies dwa miesiace w tyl wiec moze mi doradzicie co sciagnac smile.gif Nie mowie o kolekcjach xxx, bo to mnie naprawde nie cieckawi dry.gif
Mad
co ci sie nie podoba w filmach xxx tongue.gif one sa fajne tongue.gif

nowe filmy tongue.gif ja zaczalem ogladac starsze (do 6 miesiecy tongue.gif) Strach (Fear) za...isty film. kazdy kto wejdze na strone ten ginei w ciagu 48 godzin cool tongue.gif

n00b
Polecam "Oszukac przeznaczenie" zarowno pierwsza jak i druga czesc filmu smile.gif To jest to co trzyma w napieciu smile.gif
Mad
mam na cd ten film ale boje sie obejrzec tongue.gif
Alpha
a ja polecam gmpo rtcw flic ! :C
ronin
QUOTE (Mad @ Aug 17 2003, 10:13 PM)

tu masz racje sa fajne tongue.gif

nowe filmy tongue.gif ja zaczalem ogladac starsze (do 6 miesiecy tongue.gif) Strach (Fear) za...isty film. kazdy kto wejdze na strone ten ginei w ciagu 48 godzin cool tongue.gif

a tu wg. mnie masz.
Sciagnolem ten film pare tygodni temu zapowiadal sie niezle a czym sie okazal kopia RINGU (nie wiem czy ogladales ten film jesli nie to polecam wersje JAPONSKA) bardzo sie na nim zawiodlem

tu masz racje sa fajne tongue.gif

a tu wg. mnie masz.
Sciagnolem ten film pare tygodni temu zapowiadal sie niezle a czym sie okazal kopia RINGU (nie wiem czy ogladales ten film jesli nie to polecam wersje JAPONSKA) bardzo sie na nim zawiodlem
Konrad
podajcie jakies linki
Khain
Ja wam polece stary film : Kruk tylko pierwsza czesc z Brandonem Lee reszta to gnioty tak samo serial ale 1 czesc ma klimat od poczatku do konca wink.gif Zapraszam tez do obejrzenia filmu pt: American Histroy X i Fanatyka obydwa ilmy pokazuja bezsensownosc nazimu i skinheadow.
ss.Tomek
a ja polecam Powrót do przyszłości wszystkie 3 częsci. Sa zaj....biste
Khain
Nie ma jak pozadna rekomendacja filmu sa za...iste hmmmm tak jak bede pisal recenzje jakiegos filu napisze krotko ze jest za...isty tongue.gif
rcube
Ze starych polecam Memento biggrin.gif
Z "nowosci" warto obejrzec: Johnny English, Bruce Almighty, 28 Days Later. wink.gif
Odradzam AngerManagemen tongue.gif
Guest
Ja polecam wszystkim film metropolis smile.gif Film z gatunku Anime wiec nie kazdemu przypadnie do gustu tongue.gif
Lucky <PL>
Ja polecam filmy z ET i ten : http://komp.neostrada.pl/moje/bf_1942_em.wmv . wink.gif
A tak serio :

1.Szeregowiec Ryan - Dla mnie najlepszy film jaki ogladalem ! The best !
2.Wróg u bram
3.Łzy Słońca

te trzy filmy GORĄCO POLECAM! ! !
LostGirl
QUOTE (Guest @ Sep 16 2003, 08:08 AM)
Ja polecam wszystkim film metropolis smile.gif Film z gatunku Anime wiec nie kazdemu przypadnie do gustu tongue.gif

widzialam metropolis mam tez battle angle alita, cowboy bebop the movie i cos tam jeszcze - ghost in the shell, akira i duzo wiecje lae polowy nazw nie pamietam

1.Szeregowiec Ryan - Dla mnie najlepszy film jaki ogladalem ! The best !
2.Wróg u bram
3.Łzy Słońca

te trzy filmy GORĄCO POLECAM! ! !

to tez widzialam :]
Maczo
Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia, Dwie Wieże i Powrót Któla.
A z tych straszniejszych: Ring, Darkness, Egzorcysta (książka lepsza niż film).
blacktyger
oglądałem łzy słońca wink.gif fakt że zarąbisty fil polecam ze straszych jescze ..

jesteśmy zołnieżami (wojenny)
znaki (zaaaaa!@#isty horror )
oczywiście Final Destination (oszukać przeznaczenie) 1 i 2
ring ..
Blood Work
Ghost
QUOTE (Maczo @ 1:18, 1 01 2004)
Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia, Dwie Wieże i Powrót Któla.
A z tych straszniejszych: Ring, Darkness, Egzorcysta (książka lepsza niż film).

Oj nie - Dwie Wieże tylko jak nie czytałeś książki, jeśli czytałeś to wyjdziesz w połowie filmu - baboli w jasną cholerę (Brak Szeloby, Legolas zjeżdżający na tarczy po schodach, Aragorn spadający w przepaść z Uruk-Hai czy Faramir próbujący zabrać Frodo pierścień mad.gif ).

Ja polecam serial "Kompania Braci", Kill Bill, Johnny English "Nie wie co to Strach. Nie wie co to Ryzyko. Nie wie Nic smile.gif), Bruce Wszechmogący i horror "The House of the Dead" (Zombi robią "łuuuuUU" i dają śmierć, a ze śmierci są zombi smile.gif).
Maczo
Przyznam, że Dwie Wieże to najgorsza część z całej trylogii! Jak byłem w kinie, to nie wyszedłem w połowie filmu. tongue.gif

Można się było nieźle pośmiać z Legolasa. Mi szczególnie podobała się scena, gdy wskakiwał na konia. Ów Elf to zapalony skater! biggrin.gif W drugiej części zjeżdża na tarczy, a w trzeciej - po trąbie olifanta. Ja osobiście lubię, jak adaptacja różni się jakimiś szczegółami od oryginału.

Po obejrzeniu trzeciej części Władcy Pierścieni, uważam, że przeniesienie Szeloby to była dobra decyzja.

Dzisiaj byłem w kinie na ostatniej części lotra. Według mnie najlepsza ze wszystkich! biggrin.gif
LameBoy
ghost, lepsze jest oryginalne tłumaczenie z Johnny'ego English'a biggrin.gif "meet the British Intelligence" biggrin.gif heheheheh
Runos
Mi tam sie podoba film "Enemy at the Gathes" czy jakos tak:P Caly motyw to druga wojna swiatowa. Glowna postac to jakis rusek co stal sie bohaterem i trafil do tak zwalnej elity snajeprskiej. I wszytkich wybijal niemcow pokolei. Az sie pojawil niemiecki snajper i wtedy zaczeli na siebie polowac. Zaj.bisty film:P
eInHeRjER_pL
Ja tam polecam: Wroog u Bram (enemy at the gate) i Szeregowiec Ryan (save private ryan) jesli chodzi o wojenne, Wroog poobliczny (enemy the state - najlepszy film sensacyjny jaki ogladalem, boshe ta muzyka rozplywa sie w ustach:)), Lotr 1 & 2 sa fajne ale jedynka lepsza, matrix 1, I monty python jesli chodzi o komedie no i faceci wrajtuzach tez sa smieszni. A najgorszy film jaki ogladalem to zdecydowanie AIR FORCE ONE. Phew smialem sie z tego goowna przez caly tydzien. Przydent ratuje swai ti siebie -- dobre smile.gif.
FreeZz
Ja musze przyznac ze jak obejrzalem pierwszy raz szeregowca RYAN'a to bylem pod kurewskim wrazeniem ohmy.gif Gralem wczesniej w moh i naprawde wszystko identycznie w tym filmie jak w grze tudziez na odwrot tongue.gif Ja z nowych filmow polecam UNDERWORLD'a biggrin.gif Calkiem nie zly film o wampirach i wilkolakach biggrin.gif Co do enemy at the gates ! full wypas ! ogolnie interesuje mnie historia II wojny swiatowej smile.gif ale raczej pod wzgledem topgraficznym ohmy.gif biggrin.gif blink.gif moze troche dziwne hobby ale mi sie osobiscie podoba smile.gif ooOOoo biggrin.gif jeszcze BIKER BOYZ biggrin.gif cos jak 2f2f tylko ze o motorach biggrin.gif HF
Soulless
MOj typ na super film to jednak The Ring
Ostatnio (?) ogladalem w TV cus takiego jeszcze co sie zowie Diabolique. Tyz fajne:D
eInHeRjER_pL
Widze ze wielu ludziom podoba sie wroog oo bram. Nie dziwie sie, dobry film i na dodatek o snajperach. A tak na marginesie to ogladale ktos AIR FORcE ONE. Straszna tandeta i chlam.
Sniezynka
Hm..

Oglądasz Anime więc skumasz HERO i jego baśniowe wykręcenie smile.gif

Ghost in the Shell 2

Azumi - wykręcona japońska opowieść | Nie anime

Finding Nemo ! ohmy.gif

Underworld'a nie oglądaj jeżeli lubisz tematykę Wapirów, obala wszystkie legendy i mity i to w tandetny sposób. Dla miłośników dodam, że skończyli już 2 część, która zwie się "Warewolf : Van Helsing" z trailera przypomina mi wild wild west nieco.

tranx-san
hmmm filmy.. jak napisali przedmowcy to Saving Private Ryan i Enemy at Gates rox!

imo Underworld to matrix tylko troche inaczej wink.gif

za!@#iste sa filmy malo amerykanskie wink.gif

polecam:
The Returner (tysz matrix wink.gif )
starsze filmy z Jetem Li (kolo potrafi bic biggrin.gif)
Purpurowe Rzeki (najlepszy kryminał jaki kiedykolwiek widziałem)
Last Samurai (tylko Tom Cruise tam nie pasuje)

oczywiscie wypasionom komedie: Kill Bill
imo wszystkie horrory w ktorych leci kref roxx
aha nie ogladajcie: Scarie Movie 3

Ja jestem zagorzalym fanem science-fiction wiec wg mnie Stargate ROX and OWNZ u all :>
blinkkin
horrorki:

- ring
- ring 2
- cube (wiekszosc pewnie ogladala, ale sporo osob nawet nie zna tego tytulu)
- idle hands (cos w rodzaju evil dead, czyli komedio-horror)
- obcy: osmy pasazer nosromo (leci teraz w kinie - wersja rezyserska, istny klasyk)

krymianaly (oba stare jak swiat):

- memento (film jest nakrecony 'od tylu', wiec polecam)
- dzikie zadze (jesli sie nie pogubicie to gratuluje)

m@!dobicia (znowu stare):

- the one
- pocalunek smoka

a teraz czarna lista:

- matrix rewolucje (squele zabily jedynke)
- final destination (kopia jedynki, na zywca)
- scary move 3 (im wyzszy numerek

jak sobie cos przypomne to dam znac.
Gis
To moja lista:
Anime
-Hellsing zaj2bisty film o organizacji zwalczajacej wampiry.Miodzio
-Cowboy bebop swietny film o łowcach nagród
Wojenne
No oczywiście Szeregowiec Ryan.Komentarz zbędny
Stalingrad-hehe o ile przy obejrzeniu szeregowca miałem ochote pozabijać wszystkich niemców na świecie to po obejrzeniu tego filmu zdałłem sobie sprawe, że mieli tak samo ciężko.Polecam
Komedie
No oczywyście Monthy Python i jakikolwiek film z Ediem Murphy
A z innych to:Droga do zatracenia-zarąbisty film o gangsterach
Za linią wroga
Gladiator-ale to chyba każdy oglądał
Pianista
Złap mnie jeśli potrafisz-film o kolesiu,który w wieku 19 lat oszukał USA na 4 miliony $
Obława-film o Mitnicku, ostatnio leciał w tv4 ale pod tytulem cybernetyczna sieć biggrin.gif
Equiliberium (nie wiem czy dobrze napisalem) dla mnie film lepszy od Matrixa

No i tyle

....................................
Pozdrawiam
j!mmy
Dziwię się, że nikt nie napomniał o filmie pt." Black Hawk Down" (pl Helikopter w ogniu) eXtra film i naprawdę warty obejrzenia. Polecam także:
-Behind enemy lines
-Zły skręt
-Scary movie 3
-Ali G in da house
-Equlibrium
-Resident Evil
-13 duchów
-Szyfry wojny
-Farciarz Gilmore
-Freddy Kruger Vs Jeason (chyba tak się pisze tongue.gif )

P.S.- nie rozumiem jak można nie lubieć filmów spod znaQ xXx? tongue.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
sparrow88
ja kocham Nietyklanych
a nowsze filmy to Final Destination 1 i 2 (chyba "oszukać przeznaczenie")
No i oczywiście Phone Booth ( Budka telefoniczna)- z..........y film, którego akcja dzieje się własnie w budce telefonicznyj. Mistrzowski scenariusz, żeby potrafić trzymać widza w napięciu przez 1,5 h , przez które gościu siedzi w budce 1 na 1 m., to trzeba naprawde mieć talent
keNOOBie|PL
hm.. LostGirl.... a moglabys podac tytuly anime jakich masz? bylbym dzwieczny biggrin.gif... thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.