Szukam loga W: ET z "czystym" tłem. Pomóżcie mi plisss !! Robie strone powstającgo klanu ]HH[ i nie moge znależć właśnie takiego loga W: ET - potrzebne jest mi ono do logo strony klanu
Majcok(12)
19:38, 16 12 2003
QUOTE (camp-R @ 17:31, 16 12 2003)
Szukam loga W: ET z "czystym" tłem. Pomóżcie mi plisss !! Robie strone powstającgo klanu ]HH[ i nie moge znależć właśnie takiego loga W: ET - potrzebne jest mi ono do logo strony klanu
Wytnij sobie i wklej powiedzmy na czarne tlo lub zrob sam logo ET, mi sie juz te normalne znudzilo i na stronke zrobilem swoje, troche takie kanciaste, ale mi pasuje i sie odroznia. WIec nie pytaj sie na foum tu, tylko wlacz fotoszopa itp i sprobuj cos wykombinowac, jesli nie wyjdzie to najwyzje ale sprobowac mozna.
PZdr
radziek
18:17, 21 12 2003
Doklanie to samo mysle jak robisz stronke nie potrafisz robic loga to lepiej zabierz sie na robutki reczne
DestroyerX
23:40, 21 12 2003
a jezeli nie potrafisz samemu zrobic to jaki problem? - photoshop, screen z menu wolfowego, chwilka malutka zabawy z "różdżką" i "lassem magnetycznym" i gotowe ale widać jaki webmaster wielki co loga zrobić nie umie ale to tylko taka dygresja
Guy7
18:16, 15 01 2004
Ludzie co wy proponujecie. Otwierasz pak0.pk3 (to normalne archiwum) i tam masz całą gamę różnych grafik z ET (nawet to duże logo z menu na "czystym" tle). To robota na zaledwie parę sekund!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.