Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co macie zamiar robić podczas przerwy świątecznej?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Bobin
Witam smile.gif Mam pytanie do wszytkich wolfo-maniakow biggrin.gif Co macie zamiar robic podczas wigilii , swiat i sylwestra? laugh.gif Tylko nie chce slyszec odpowiedzi "gram" tongue.gif

PS. Wesolych swiat ! tongue.gif laugh.gif Mam nadzieje ze nic nie zchrzanilem z zalozeniem topica cool.gif bo to moj pierwszy raz .

Pozdro
(!)
Kiedys musi byc ten pierwszy raz cool.gif Sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie smile.gif Bede gral , gral a w przerwach bede gral i czasem wyjde do WC biggrin.gif Sylwester to inna sprawa bede pil . pil a w przerwach bajerowal jakies nastolatki laugh.gif Chyba ze moje lacze mi nie pozwli na to zeby ciagle grac to bede gral kiedy bede mogl a reszte czasu spedze odpoczywajac czyli bede spal smile.gif
Btw : w ramach walki z nuda proponuje duzo grac smile.gif GL & HF
Na swieta zycze wszystkim NAJLEPSZYCH DOSTEPNYCH NA POLSKIM RYNKU LACZY A CI KTORZY MAJA PROBLEMY ZE SWOIM KOMBAJNEM ZYCZE OCZYWISCIE NOWIOTKICH BIZONOW laugh.gif

P.S. Ci ktorzy oczekuja ze dostana to i to moga isc sie powiesci - to moja rada tongue.gif
Prosper
A ja odpoczne od wolfa :> I na pewno nie bede gral, a tym bardziej zajmowal sie klanem itd.

p.s
Mam nadzieje ze w sylwestra serwery beda puste tongue.gif
Cienki Bolek
23-27 od 8-18 praca:)
31/1 praca ... 3 sylwester w pracy z rzedu smile.gif ale spoko z poltoramiesieczna corka i tak na zadnego sylwka bym sie nie wybieral:)

Barbapapa
QUOTE (Prosper @ 1:11, 17 12 2003)
A ja odpoczne od wolfa :> I na pewno nie bede gral, a tym bardziej zajmowal sie klanem itd.

p.s
Mam nadzieje ze w sylwestra serwery beda puste tongue.gif

Prosper nie licz na to ,że serwery beda puste:). Przypomnij sobie ubiegle lata. Pamietam doskonale 2 lata wstecz, kiedy to zarowno w wigilie jak i sylwestra na BYRY trudno sie bylo wbic:).

Ps. Mam informacje ,że wielu na FFA bedzie mowilo ludzkim glosem. Zobaczymy!!!
VISTORANTE
A ja będe grał w DEUS EX 2 tak jak rok temu grałem w DEUS EX. biggrin.gif Nie zamierzam grać w wolfa no chyba że łącze nie będzie oblegane...
KiD
Co macie zamiar robic podczas wigilii , swiat i sylwestra?

Banowac !!! Banowac !!! Muahahahahahahhahaha !!!!!

Pozdro smile.gif
Ghost
Spokojnie KiD, jeszcze ci od tego jakaś żyłka pęknie smile.gif

Ja oczywiście grać w ET, rozwalać innych na Bullet Timie w Max PAyne 2 i zajmować się organizacją klanu (LUDZIE! Czy to się kiedyś skończy?).

Tak an marginesie, mam nadzieję że nie jaki pan R!ken (nasz snajper) przestanie się boczyć na mnie i zacznie wreszcie strzelać w głowę, nie w nogi :/
DaBi
A ja się będę najmormalniej w świecie uczył UOOPu - Ustrój organów ochrony prawnej a takze innych fascynujących rzeczy unsure.gif
Nadrobię zaleglości jeśli chodzi o granie w prawdziwe rpg.
Zjem barszcz z uszkami , pogram w ET i RTCW troszkę , może pójdę gdzieś na sylwestra. Postaram się dokończyć "swoje dzieło" i rozwiązać definitywnie sprawy z pewnymi osobami wink.gif

Wesołych Świat laugh.gif
Thoro
Jeszcze nie mam jasno okreslontych planow. Na pewno poje sie pysznych rzeczy (zupa grzybowa, duuuuuuuzooooo karpia i inne takie). Pojezdzi sie troche po rodzince (za duzo nie bede jezdzil, bo to nudne czasami, ale do chrzesnicy na pewno pojade, bo z nia nie mozna sie nudzic biggrin.gif ). Niestety bede musial nadrobic troche zaleglosci i pouczyc sie, bo sesja co raz blizej, a ze na wyklady sie nie chodzilo t ne wiadomo o co biega smile.gif, poza tym jeszcze pare kolokwiow do zaliczenia po swietach :/. Oczywiscie nie obedzie sie bez grania, bo nie byl bym soba. Ogolnie mam co robic smile.gif
kostek pl
dobre blanty, wyzerka, pasterka troszkie polatam w ET i Call of ... , a na sylwka na!@#ka i taki to bedzie koniec roku. wink.gif
qBa3oo3
Hehehe.... moje łącze 128 od 2 w nocy robi sie 512, jeszcze nigdy na takim nie grałem, w swieta to sie zmieni. laugh.gif Ale sylwester..... imprezowanie!
eXtreme
Napewno nie będę grał !!!!!
Do tego dochodzi dyżur świąteczny w pracy więc na pewno nie zagram.
RagE
spedze swieta razem z Enemy Territory biggrin.gif WUNDERBAR !!!!!
Runos
Hmm.. Co ja bede robil..
Przyjechala moja babka wiec napewno przytyje tongue.gif Potem bede gral.. testowal rozne gry ktore dostne(lub nie). Pewnie nie bede wogole wychodzil na dwor biegal i rzucal sie snieshkami(niestety jeszcze nie wiadomo co z moja noga sad.gif ) Na sylwka jak co roq bede albo chory albo sam jak palec bo mi sie nigdzie z kumplami nie bedzie chcialo pojsc. Bede pewnie ogladal tv lub gral na kompie. Tak przywiduje te jakze niezwykle swieta wink.gif wink.gif
Patrol
Jak się zmuszę to poczytam lekturę (jassssne), będę grał, odpocznę, spotkam się z rodziną, a na sylwka idę na imprę do kumpla i UWAGA - może 1-szy raz w życiu się napiję (alkoholu ofcoz) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Wszak mam 18 lat, więc żadna bariera moralna mnie już nie powstrzymuje smile.gif.
tsc
QUOTE (Patrol @ 18:43, 17 12 2003)
może 1-szy raz w życiu się napiję (alkoholu ofcoz) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Wszak mam 18 lat, więc żadna bariera moralna mnie już nie powstrzymuje smile.gif.

omg patrol.. przypomina mi sie sytuacja..
18stka Niedzia..
wchodzimy do Nory..
skladamy zamowieniea:
-piwo
-piwo
-3 piwa
-2 piwa
..dochodzi do Patrola:
-a jest cola?

wszyscy patrza ze zdzwieniem..
ktos rzuca.. "ej, ale on gra na invercie" =DD

w swieta bede spotykal sie z przyjaciomi. zwykly wolny czas, zadnych specjalnych planow. No moze wycieczka do Poznania we wtorek.
Vermin
Ale ma to swoje plusy - Patrol padnie po mniejszej dawce tongue.gif

A ja w swieta chce podniesc ostro skilla wink.gif
Maczo
Ja spędze czas na wielu wizytach u krewnych z okazji świąt itp. Sylwester, hmmm..., jeszcze nie wiem, co będzie.
W ET też na pewno nie zapomnę pograć! smile.gif
Dajmos
ET.KARP.ET.PIWO.ET.KREWNI.WT.NUDa.ET.ET.ET.SYLWEK-nietzreba tłumacyzć.KAC.ET-jak bede wstanie :]
logres
heh no ja to troche sobie porobie

1 Pogodze sie z koleżanką (lol obraziła sie za to że powiedziałem , że widziałem fajną laske )
2 Najem sie do syta
3 najgorsze dry.gif Poucze sie do próbnych testów konpetencji
4 Natre kilku gówniarzy śniegiem jak bedzie
5 Najem sie do syta
6 Przekrocze bariere gry do 6 rano
7 Pochodze po mieście
8 Bede gral w et cool.gif jeee!!!!!!!
blacktyger
Ehh po pierwsze witam was po 2 tygodniowej przerwie ale nadmiar nauki zrobił mi z głowy wodogłowie i nie mogłem se nawet na chwile usiąść do kompa ....... właśnie to się zmieni na święta wink.gif poza tym będe jadł jeszcze raz jadł ... kostek racja blancika też się obali biggrin.gif ale ja już z tym kończe ... tongue.gif nie wiem co jescze aaaa będe w te święta testował różnicę między 256->512 DDR smile.gif bo sobie kupie tongue.gif no tak w ogóle będe grał poszlajam się z kumplami itd. to co zaaaaawsze smile.gif
Sagitarius
(!)gole babki to se mozesz wieszac w domu i ogladac w internecie.to jest forum i nie kazdy zyczy sobie takich obrazkow.wogole traktujesz to forum calkowicie nie powaznie.a tak apropos gdzie administratorzy ktorzy uwazaja 23h??????!!a wracajac do tematu...Nowy rok to dla mnie najwieksza okazja zeby sie podszkolic w et..jak rodzice gdzies wyjada to bendzie za!@#iscie i bende gral do upadlego chyba ze gdzies pojde na impreze ale to sie ani razu nie zdazylo bo nikt mnie nie zaprasza...
radziek
Jakto co bedziemy robic ?? spiewac kolendy ale tak powaznie mysle ze pogram duzo w et musze dopracowac kilka rzeczy smile.gif)
Dajmos
co do kolęd ----> moze jakaś kolęda lub przynajmniej piosenka o ET :] hehe
kober
ja mam scisle sprecyzowane plany i od teraz do 03.01.04 nie zagram w cokolwiek nawet minutki dry.gif :
za 12h mam pociag do domu ( wawa - radom tongue.gif ), a czeka mnie sprzatanie po imprezce w moim pokoju, spakowanie sie, no i troche snu. w domu ( abstrah.ujac od tego, ze domowe c366 +v3 3000 nadaje sie wylacznie do www i irca huh.gif ) czeka mnie sprzatanie, ubieranie choinki, coroczna walka z lampkami tongue.gif. w wigile kolacje u obu babc, a w pierwszy dzien swiat obiad u tej ulubionej rolleyes.gif. kolejny dzien to powrot wieczorem do wawy, pakuje sie i nastepnego ranka wsiadam z kumplami w pociag do zakopca - jedziemy na narty :> na miejscu narty, picie, narty, picie, narty, picie, kulig, ogniska, nastepnie sylwek, czyli zabawa do bialego rana biggrin.gif powrot do akademika, no i moze zaczne przygotowywac sie do sesji ( warunki przynajmniej musze zaliczyc, bo mnie wyrzuca tongue.gif )
Swiety
QUOTE (kober @ 0:40, 22 12 2003)
na miejscu narty, picie, narty, picie, narty, picie,

Uważaj z tymi nartami i piciem żebyś do domu nie wrócił czasami w gipsowym gustownym kołnierzyku biggrin.gif

A święta spędze w miejscu gdzie ledwo prąd dochodzi także nie ma mowy o ET biggrin.gif
Usagi
hehe ja banalnie... swieta 3 dni jedzenia i odpoczynek... pewnie i tak bede siekal do rana w et... sylwester... hehe 5 dni picia... nie wiem jak to przezyje smile.gif
pozdrawiam smile.gif
kober
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 2:55, 22 12 2003)
Uważaj z tymi nartami i piciem żebyś do domu nie wrócił czasami w gipsowym gustownym kołnierzyku biggrin.gif

spokojnie, spokojnie: w tym skladzie na narty wyjezdzam nie po raz pierwszy dry.gif nie jezdze po pijaku, bo to samobojstwo imho huh.gif. a jesli chodzi o szczegoly, to nasze wspolne wyjazdy w gory zazwyczaj wygladaja tak:
narty - od switu do zmierzchu,
picie - od zmierzchu do switu biggrin.gif
dorbi
Będę odpoczywał od monitorów i gier. "Coś" zapalę i pobawię się trochę z moją kobietą biggrin.gif . Jednak 2 i 3 stycznia wyruszam na wojnę w ET. Wtedy to do bólu wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.