Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CS to gra bez emocji ;)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Luck4s
Powiem tyle...cs to gra bez emocji wink.gif
Oblukajcie filmik :
ftp://freeftp.esreality.com/movies/19732-Irriterad.MPG
ronin
oooo temu facetowi to napewno sie ping z!@#*** biggrin.gif
Thoro
Prawde mowiac kolega dosc emocjonalnie podszedl do sprawy biggrin.gif .Mam nadzieje, ze wam jeszcze nei odbija tak jak was zabija tongue.gif
ronin
wiesz Thoro mi az tak nie odbija, tzn. mam zbyt ciezki monitor by go podniesc a co dopiero rzucic ale cos ciezkiego pod reka zawsze sie znajdzie tongue.gif
Ghost
Oblookaj filmik to sie dowiesz

Mnie się podoba - nie mam jeszcze takiej desperacji żeby na lagu rozwalać kompa ale jak tak dalej pójdzie to chyba to zrobię.

P.S.
Dzisiaj zdażył się cud - mój pierwszy ping 20!!
kamilus
IMO bez sensu jest rozwalac kompa jak ma sie lagi - dzis sie ma, jutro nie smile.gif
a poza tym jak mam lagi to se sciagam cos innego z neta i gram w cos nie online tongue.gif
MastaBlasta
Ostry Filmik aż przychodzi mi na myśl mp3 nadesłana od visa o infim , czołowym graczu polskiej sceny q3 , qtury "wkurzał" sie że ktoś mu zabrał zbroje dry.gif .

A takie żeczy wyczyniałem z kompem jak maiłem pentiuma 200 MMX i jakis quake 2 mi sie wieszał tongue.gif

A w cs troche grałem aż pewnego dnia otworzyły mi sie oczy, włączyłem kompa i pomyślałem : "jakie Gówno ten CS" i go wyrzuciłem. Postanowiłem sie jusz nigdy nie schańbic gra w CS smile.gif
blinkkin
znalem kiedys smieszna historie kolesia z akademika. na poczatku mysleli, ze jakis z zoltymi papierami, poniewaz opuszczal zajecia, zamykal sie sam w pokoju i gadal sam do siebie. jak sie okazalo byc to calkowity fanatyka cs. cala historia. gralem troche w ta gierke i widzialem rozne akcje. np. koles zdjal ze snajpery 3 gosciow jednym strzalem (biegli rzadkiem, jeden za drugim), a to wrzucil flash banga to pomieszczenia i zabil 5 gosciow z pisolecika. taki jest cs.
Swiety
Niezła jest też reakcja kolesia który siedział obok niego.
Koleś nic, niewzruszony - gra dalej, chociaż kawa rozlała się na podkładkę biggrin.gif

A co do Cs-a, sporo ludzi traktuje Cs-a i csiarzy z wyższością. W csa gra mnóstwo dzieci, mnóstwo czitów jest w csie, mnóstwo fejków (w porównaniu z innymi grami). Sam Cs jest uznawany za grę nie wymagającą żadnego skilla za to wymagającą dobrego kampienia (Camper Strike).
A pomimo tego jest najpopularniejszym fps-em na świecie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.