Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie prezenty?? ByA.Runos
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Runos
Witam

Mam takie pytanie co dostaliscie w tym roq od mikolaja?? rolleyes.gif

Ja dostalem: 100zl od wujka... karte do telefonu i dezodoranty od babki.. Od mamy tarcze z lotkami zebym mial co robic poza graniem w Et. Od siostry i jej chlopaka bluze.. A od taty dostalem samochod zdalnie sterowany laugh.gif Nie bez powodu nazywaja mnie duzym dzieckiem tongue.gif
Thoro
Mialem walnac dzis taki temat, ale w offtopie. Pewnie i tak mody go tam przeniosa, ale tymczasem ja sie pochwale 3 prezentami, z ktorych jestem bardzo happy biggrin.gif :
-nowa klawiatura Logitecha (czarna tongue.gif ). Poprzednia juz wysiadala i w niektore przyciski trzeba bylo walic zeby zareagowaly, a na nowej zarabiscie sie pisze biggrin.gif
-nowa myszka Logitecha smile.gif (tez czarna smile.gif ) optyczna. Poprzednia mialem normalna z rolka na 2 przyciski, a teraz bedzie mi latwiej przeladowywac biggrin.gif i zmieniac bron rolka smile.gif Drzyjcie ET-towcy smile.gif (zart w sumie skill mi sie nie poprawi dzieki temu, ale bedzie fajniej tongue.gif )
-kierownica (tez nowa, ale wczesniej nie mialem smile.gif ), tez czarna ale nie logitecha tylko tylko manty sad.gif , ale z wibracjami smile.gif. Teraz pozostaje mi wygrac drabinke w nfs smile.gif
Xaoo
a ja na swieta dostalem przepustke dry.gif
blacktyger
ja dostałem podkładke pod mysz ... 150 zł i buziaka na dobranoc bo rodzice gdzieś poszli i zostawili mi kompa biggrin.gif a jescze od Cioci i babci po jednej bluzie z BigStara laugh.gif
SpajdaPL
Witamm!!!

Ja dzisiaj dostałem polisę ubezpieczeniową mieszkania, Fartuch labolatoryjny + zestaw probówek, katalog odczynników chemicznych, oraz ... aparat destylacyjny.

POzdrawiam mikołaja biggrin.gif
Maczo
Ja dostałem na razie (bo w święta idę do drugiej babci) 200 zł i koszulę oraz słodycze.
(?)JiNX|
ja dostalem wieze D: fajna nawet smile.gif
DaBi
Topic przeniesiony wink.gif A co do prezentów to zakupiłem sobie po cenie okazyjnej prezenty ale nie udalo im się dojść do mnie na czas sad.gif
Gasnące słońca podręcznik głowny bo poprzedni mi ktoś zakosil na wakacjach dry.gif
Gasnące słońca podręcznik gracza bo tego nie miałem a jest dobry smile.gif

Oba podręczniki zakupione w promocji bo się pozbywają zapasów. wink.gif

Pozatym przyszła dziś paczka od kolezanki takiej dobrej netowej a w środku śliczniusi misio *___*
No i jakaś tam koperta z Władysławem w środku
Czepek do pływania bo poprzedni wygladał jak ... zrobiony z innego rodzaju gumy na co innego nakładanej laugh.gif
Skarpetki z podpisaniem lewa prawa aby mi się już nigdy nie myliło unsure.gif
Majcok(12)
No to ja sie tez pochwale tongue.gif tongue.gif Dostałem torbe slodyczy, skarpetki (grube, czarne no i CIEPLE). A jeszcze od siorki klawiaturę z tracera, jest spoko i ma uklad klawiszy jak w laptopie wiec wlasnie sie przeyzwyczajam ale jest lekka, nie za duza i ma wszystko co mi wczesniej bylo potrzebne.

PS. Jeszcze pozniej od 2 siorki dostane kase na nowe CDA i czapke. (i jeszcze dolozy mi do prenumeraty CDA na 2004)

[edit] Przed chwila od ciotki fajny sweter i troche slodyczy.

Pzdr
ronin
hmm ja dostalem ram i... buzi(naszczescie nie od babci tongue.gif ale od "troche" mlodszej kobitki ktora serrdecznie pozdrawiam wink.gif)
kober
ja dostalem od rodziny pare zlotych, a sam sobie kupilem mx500 + czarnego icemata tongue.gif
a 10 dni wczesniej na urodziny kupilem sobie sprzet narciarski rolleyes.gif - jutro wyruszam na stoki dry.gif
Ghost
1. Call of Duty - nareszcie legal version i można przez neta pograć...
2. War Train - fajna nawalanka z elementami zarządzania pociągiem pancernym.
3. Z tego prezentu się nie cieszę, a mianowicie z Ospy Wietrznej. Ludzie, jak piszę tego posta, to (słowo na p)eńca normalnie dostaję - cały czas SWĘDZI!!!!
Kapral_Dud
a ja mam juz jakies 400 zl... sluchawki tracera smile.gif torbe zamszowa na ramie(rox!) plyte Korova Milky Bar english.. bokserki skarpetki.. zestaw do stylizowania wloskow biggrin.gif ohmy.gif
Maczo
Ja od drugiej babci dostałem jeszcze 50 zł i pełno słodyczy. Jestem zadowolony!
R4Gn4k
a sam sobie kupilem mx500 + czarnego icemata

that same:(tylko ze ja dopiero kupie dzisiaj;o)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.