Chronos
16:21, 26 12 2003
Mapy wgrywam do etmain jak należy no i zaczynam grać czasem bywa, że już ściągniętą mapę znowy ściąga do tego katalogu gdzie już jest, czyli etmain. Kiedy podłaczam się pod serwer etpro to czasem sie ściągają mapy a czasem nie. Od czego to zależy, że ra ściąga mapy, a raz nie??
CZemu ściąga po raz klejny mapy do etmain??
wyłącz w opcjach sciaganie (dla tępych : wejdz do wolfa potem opcje---->game---->download i wszysko wes na no)przynajmniej ja tak mam i jest ok
evil_lord
12:48, 31 12 2003
Mam pytanie.........czy jeśli ściągam mapy to muszę je kopiować do folderu (po etmain ) shrubet. BO jak wchodzę na server DoD to mi wyskakuję że nie mam mapy 2hide a ja ją mam (w folderze etmain ) ??
Osobiście raz zdarzyła mi się taka sytuacja że serwer shruba pruł się o brak mapy która była w etmain. Po przekopiowaniu jej do katalogu shruba problem zniknął.
Nie wiem może jakiś bug ?
Waclaw da'Killa
17:25, 31 12 2003
moim zdaniem to nie zaden bug, tylko kolesie co kodowali shruba wymyslili sobie ze ma miec wlasny katalog na mapy ....
a moze to wina konfiguracji moda, ale watpie
| QUOTE (Waclaw da'Killa @ 16:25, 31 12 2003) |
| moim zdaniem to nie zaden bug, tylko kolesie co kodowali shruba wymyslili sobie ze ma miec wlasny katalog na mapy .... |
możliwe, bo ja też miałem takie bugi i musiałem kilka mapek (ale nie wszystkie) przekopiować do shruba
blacktyger
6:43, 1 01 2004
a ja mam tak na dialogu .. tzn. nie wiem czy on jest na shrubie ale chce mi ściągać rhine a na DoD'ach mam Rhina i gram
To może być spowodawne też tym że mogą być dwie rózne wersje tej samej mapy ale pod tą samą nazwą.
Najlepiej mapy ściagać ze sprawdzonych dużych serwisów.
W przypadku rhine były dwie wersje nieznacznie się różniące ale te jednak były pod trochę zmienionymi nazwami.
blacktyger
8:30, 1 01 2004
możliwe że tak jest ... jednak mimo wszytsko jest to dość dziwne ... w ogóle według mnie powinni shruba usunąć gdyż ETpro jest nieporuwnywalnie lepszy a z różnych modów, ino same nieporozumienia są ... troszke to głupawe z 2 zaś strony shrub ma swoich zwolenników .... mimo iż ma ion naprawde nie wiele zmian .. ale komupotrzebne jest przebieranie się za swoich ? :/
najlepiej wszystkie sciagane mapy kopiowac do etmain, etpro i shruba

wtedy bedzie wiadomo ze mapy sa no swoim miejscu
ps.
ustaw sobie w opcjach 'get missing files from server' na NO - juz ci nic nie bedzie sciagalo (najwyzej cie kopnie z serwa za brak jakiegos pliku

, ale tak sie rzadko zdaza)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.